מאצ׳ידה-ג׳ונס מישהו רואה את מאצ׳ידה מנצח?

lionardo11

New member
מאצידה ירוץ בקרב הזה כ-10 קילומטר סה"כ

הוא יעשה זאת בצורה של הקפות זירה.... גונס כנראה יבעט בו ברגליים מידי פעם ואולי עוד כמה אגרופים ונגיע להחלטה לטובת גונס.

LORSIN

New member
ג'ונס 99 אחוז מנצח לדעתי

אם הייתי מאצ'ידה, התוכנית קרב שלי הייתה לעקוץ ולצאת, לעקוץ ולצאת, ולעבוד המון המון על הכנעות מהגב. הרעיון הוא לנצח בהחלט, ולהתיש את ג'ונס (סך הכל בחורים גדולים פיזית נוטים להיות בכושר פחות טוב, מה גם מאצ'ידה נלחם 5 סיבובים, והגיע להמון החלטות, ג'ונס לרוב מסיים את הקרבות בסיבובים הראשונים..) אבל יותר סביר שג'ונס יצליח להטיל את מאצ'ידה, ואז מאצ'ידה חייב לתפוס הכנעה. מה שלא הייתי עושה: לא נכנס עם ג'ונס לקלינץ' , לא מתמהמה איתו בטווח קצר, מה שלא יהיה, אסור למאצ'ידה להיות אגרסיבי בקרב הזה, צריך לתת לג'ונס לרדוף אחריו, ולא להתחייב למכות יותר מדי הבעיה: ג'ונס הרבה יותר אתלטי וגדול, ולכן יש לו ייתרון בכל סוג קרב.

באסטר1

New member
אין למא'צידה סיכוי להכניע

השחורה שלו..בהחלט שחורה של שואו בלבד ראינו מול ראמפייג' מה הוא יודע בקרקע וזה לא הרבה יחסית לשחורה היה לו המון חורים מה שכן הוא חכם

iratherdie

New member
חח זה בסדר זה לא רק מצ'ידה

יש הרבה שחורות מצחיקות ב-UFC.. שחורות של זמן ככה אני קורא להן. מצ'ידה דווקא עבד לא רע על רמפייג' ברצפה אבל אין מה לעשות מצ'ידה לא יודע לשמור פוזיציה, הוא חלש מלמעלה.. הוא ידע שבשניה שהוא ישב במאונט לתת מכות רמפייג' יעיף אותו לחצי גארד או אפילו יהפוך אותו אז הוא נתן מכות כשהוא שוכב על רמפייג'. בשניה שהוא קם הוא ישר הלך על הבריח (שוב, כי הוא מפחד לאבד פוזיציה) באיטיות וגם לא שלט על הרגל מה שגרם לרמפייג' לקום.

באסטר1

New member
שכחת פרט

ראמפייג' היה בחצי גארד ולא סגר רגל מא'צידה במקום לעבור לסייד נשאר שם..זה היה הזוי למה הוא לקח לקרקע בכלל אולי נח לו רק

iratherdie

New member
זו הייתה טקטיקה ברורה

הוא רצה למשוך זמן - הוא ידע שהוא יכול לעבור את החצי גארד בקלות עם הרמה של רמפייג'. למטה. ממש לא כמו שאתה מתאר את זה

אולי בודי שוט..

הריץ' הוא הקושי הגדול אך מה אתם אומרים אולי בגלל שכולם מנסים להגיע לראש של ג'ונס החמקנות שלו בנוסף לריץ' מאוד מקשה לפגוע בו אך אם מאצ'ידה יתמקד המון בבודי שוט בבעיטות ואגרופים במכות שמכוונות לכליות,צלעות,ולכבד מה שהוא פחות צפוי האם זה יכול להיות אחד מהמפתחות לנצח את ג'ונס להוציא לו את האוויר הוא נראה בחור די רזה יחסית האם בעיטות חזקות שמכוונות לגוף לא יכולות להתיש אותו זה לא משהו שמאצ'ידה לא מסוגל לעשות כי מבחינה הגנתית נראה שג'ונס יודע לנצל רק את הריץ' שלו אין תזוזות ראש מבריקות הוא אתלט גדול אבל לא סטרייקר ענק לבנתיים מה אתם חושבים?

yair_bar

New member
מנהל
ג'ונס חזק ומכה חזק יותר

כדי שמאצ'ידה יכה בג'ונס (גוף/רגל/ראש) הוא צריך להתקרב ובכך הוא חושף את עצמו. נגיד יצליח להכניס פעם או פעמיים לגוף של ג'ונס. בפעם השלישית ג'ונס תופס אותו ומאצ'ידה גמור ואם ניר לא מסכים איתי - שיגיב

yair_bar

New member
מנהל
האמת? תמיד שיש כזה יחס

אני אומר ששווה להמר לטובת האנדרדוג אצבע בעין, עבריינים שמאיימים על האלוף, לאקי-לאקי-לאקי פאנץ' וכדומה אם הייתי מהמר על כסף (מה שאני ממש מתנגד לו, אגב) הייתי מנסה את מזלי

welterweight

New member
בטח,תריץ חיפוש על יחסי ההימורים

של GSP מול הארדי. GSP עמד שם במינוס 800...

ranzz

New member
יש הרבה כאלה.. אתה מאשים אותם?

מצטער מאוד בשביל האוהד השרוף שפרש מהפורום ובטוח שלא קורא פה עדיין כל הודעה (
) אבל צריך להיות פסיכופט בשביל להמר על מאצ'ידה. או בן אדם שאוהב לזרוק כסף לפח...

closus2002

New member
הימור סביר: חברי הפורום מקווים שמצ'ידה יקח!

פעם לא סבלתי את מצ'ידה (כשהיה אלוף). הסגנון שלו זה הסגנון הכי מעצבן שאני מכיר. סגנון חכם, מתוחכם, שמחייב יכולות אתלטיות לא פשוטות (זריזות, מהירות, תזמון של קשר יד-עין-רגל), אבל סגנון מעצבן שכל הזמן גרם לי לקוות שיבוא מישהו ויוריד לו פצצה לפנים. לא זוכר לוחם שגרם לי לרצות שיפרקו אותו כך. היה אפילו סרטון ביו טיוב שהסתלבט על הסגנון של מצ'ידה והראה כאילו כל התנועות שלו הן תנועות של נושך כריות (כן, די נמוך הסרטון. כאילו ש-גיי לא יכול להיות לוחם מעולה). אבל היום, ממש בא לי שהוא יעשה את העבודה ויפתיע. בגלל אלמנט האנדרדוג. וחוצמזה, רק למצ'ידה יש סגנון שבשלב הנוכחי של ג'ונס יכול לעשות לו בעיות (אולי עד שיעלה לליגה של הגדולים, שם יחכה לו דוס סנטוס). בקיצור, אני שם כסף שהרב כאן בעד מצ'ידה, כי הוא צנוע, וספורטאי למופת וכי הוא אנדרדוג וכי ג'ונס מעצבן

למעלה