מארג' סימפסון בתפוז
אנשים

FFTL

New member
../images/Emo207.gifקטנצ'יק:]

רואים מפה מישו בווליום?
~תקנאו
~

TheMarsArmy

New member
פורסמו רשימות המועמדים לVMA 2007....

ושלושים לא נמצאים! בכלל אין שום קטגוריה שמתייחסת לרוק.... לפי האתר של MTV אין שום קטגורייה שמתייחסת לרוק וזה ממש ממש מוזר. כי לא חסרים קליפים חדשים השנה. אולי יהיו עוד מועמדיות לפי MTV2 שזה יותר משני ולא בטקס המשודר...אבל שיהיה..בכל מקרה אכזבה קשה. לי לפחות. למרות שאין מה לצפות מאמטיוי בכלל..שיהיה.

The Fantasy

New member
כן גם אני ראיתי ולא פרסמתי פה בכוונה..

ממש התעצבנתי..איכס. הולך להיות ממש מסריח השנה. אין כמעט בכלל מועמדים טובים. אפילו MCR לא מועמדים שזה ממש מוזר. רק FOB [שמעצבנים אותי כבר] וג'ים קלאס הירוס שהם חמודים..וזהו אין עוד משהו ממש מיוחד.. בגלל זה גם לא הצבעתי.

WTF?! איך זה שבMTV אין מועמדויות לרוק?

משהו חדש? וזה לא כאילו לא יכולים להעמיד אותם לכלום, יש את FY... הו וול.. נחכה לMTV2.. אבל זה עדיין מוזר.

PATD

New member
מממ כן זה ממש מוזר =\

פעם שעברה הייתה גם את הקטגוריה של MTV2

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gifמיטל מתי את פותחת את הקורבן השבועי?

בהתחלה רבתן מי תיקח את זה ועכשיו אף אחת לא פותחת

The Fantasy

New member
את באמת רוצה שאני אענה על זה? ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

סתם סתם, אנחנו מסתדרים מעולה כקצת אנשים
ואנחנו חברים יותר קרובים שם
סליחה, חברות. ועידן

inbal287

New member
יש הרבה אנשים שנטשו, מה אני אעשה../images/Emo4.gif

חוצמזה, רק שתדעי, בפורומים חדשים תמיד יש הרבה יותר אנשים. בואי נבדוק עוד חצי שנה או שנה כמה מהם באמת נשארו... בסופו של דבר לא נשארים כל האנשים שהיו בהתחלה, אבל נשארים מספיק אנשים איכותיים וחברותיים שכיף לכתוב איתם בפורום. זו לא הכמות, זו האיכות, לגמרי.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif צודקת. לאט לאט גם כאן יתרוקן,

אני מקווה שכן ימשיכו להגיב כאן כולם, אבל בטוח חלקם ילכו ורק חלק יישארו איתנו כאן. וHIM זה הפורום הכי טוב שיש
גם אם הוא לא מפוצץ. הוא יותר שווה מהמון פורומים אחרים שכן מפוצצים.

little WhiSper

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

אלללה מאפיית HIM.
((ולא מלשון מאפייה של לחם!))

inbal287

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יאללה, לחם בצורת הארטאגרם!

למעלה