מאש"ע?

YEEZUS

New member
Jamie xx - Sleep Sound

http://pitchfork.com/news/54727-jamie-xx-shares-sleep-sound-video/

ערן1987

New member
נשמע כמו פרויקט מאוד שאפתני

וגם השיר גורם לתחושה שהוא באמת מנסה להיות כזה - אבל לא יודע, זה לא סחף אותי מספיק או הלהיב אותי יותר מדי. זה לא הפיל אותי.

YEEZUS

New member
תן לזה עוד כמה האזנות.

רק בפעם השלישית ששמעתי את זה השיר תפס אותי.

ערן1987

New member
Florence + The Machine - Ceremonials

החלפתי את הדיסק השרוט שהיה לי ביום שני האחרון במוסיקהנטו, וזה ממש אחלה כי הוא היה כאמור פתוח וכבר עברו 3 שבועות (+יום) מאז הקנייה, אבל למה המוכר שהיה בחנות צריך היה לתת לי חווית קנייה כל כך מגעילה?

אמרתי לו שאני הבחור שהתכתבת איתם במייל לגבי הדיסק הזה, הוא אומר לי "אה זה אתה" בצורה הכי אדישה-מגעילה שיש. לוקח את הדיסק, שם אותו לשמיעה ואני אומר לו איפה זה אמור לקפוץ. הוא מחכה שיהיה את הקפיצה, אמרתי לו מראש (גם במיילים) שבחלק מהנגנים הוא מנגן כרגיל, הוא מחכה ואומר "אין כלום. אין לי לצערי *אומר את זה בסופר-אדישות* זמן לטפל בזה כרגע אז פשוט קח דיסק אחר". שאלתי אם יש עותק אחר של הדיסק כי בא לי אותו, הוא רואה שיש אחד במדף בצד, פותח אותו ורואה שהדיסק שרוט ל-ג-מ-ר-י אומר לעצמו "אוי, זה ממש שרוט, אני ממש לא רוצה למכור לך את זה" ואז אומר לי לקח איזה דיסק אחר שבא לי (ואם אני רוצה משהו יקר יותר אז שאוסיף עליו).

שאלתי שוב אם יש עותק של הדיסק, הפעם הוא אמר שאין, אז חיפשתי במדף הקרוב אליי (שהיה של המבצע של 3 ב-100 שבו קניתי את הדיסק הזה) והופ, הוא היה בפאקינג פרונט! אידיוט.. קיצר, לקחתי את הדיסק הזה ואמרתי לו שאותו אני רוצה. הוא פתח את העטיפה של הדיסק, בדק שהוא לא שרוט, אמר "זה נראה בסדר", החזיר את הדיסק לקופסת הדיסק, סגר וזרק את קופסת הדיסק על הדלפק לכיווני.

הכי זריקת זין שיש, פשוט גועל נפש שאין לתאר. זו לא הפעם הראשונה שיש לי בעיות איתם: למי שזוכר/לא מכיר את הסיפור, לפני כשנתיים קניתי אצלם דיסק שהיה בתוכו קבלה שאומרת שהדיסק נקנה ברשת Woolworths הבריטית ב-14/9/98 (כלומר כ-14 שנים קודם לכן!) ב-13.99 פאונד (ואפילו כתבו שאפשר לקבל עותק של פסקול "טיטאניק" בפאונד אחד
) והם אמרו שאין להם מושג מה זה בדיוק.. בקיצור, גרמו לי להרגיש כאילו עשיתי משהו רע, הוציאו חשק אי פעם להתקרב אליהם. גם ככה המבצעים שלהם קיימים פחות או יותר גם ברשתות האחרות ולא רחוקים מהם נמצאים דיסק סנטר שהם ממש נחמדים ומציעים מבצעים ומחירים טובים מאוד בפני עצמם.

אני לא אומר שלא אקנה שם לעולם, אני כן אומר שבפעם הבאה אני אחשוב פעם נוספת אם לעשות את זה בכלל.

YEEZUS

New member
הייתי מזמן פעם דיסקים מהאתר שלהם,

ותמיד, אבל תמיד הייתה איזשהי בעיה ולקח חודש לדיסק להגיע, שזה הזוי, כי זו חנות בארץ ואפילו כשאני מזמין באמאזון זה מגיע מהר יותר.
פעם אחת הזמנתי את The Black Album והתקשרתי אליהם אלפי פעמים לשאול מה נסגר. אחרי 3 חודשים של המתנה פשוט ביטלתי את ההזמנה.

אני מעדיף את הדיסק סנטר. כמו שאמרת, מחירים טובים, מבצעים טובים, שירות טוב - לא צריך יותר מזה.
בקרוב גם הם יעברו למכירות דיגיטליות, אז אפשר להגיד שהיום לא צריך בכלל את מוסיקהנטו.

דרך אגב, ראיתם את העיצוב החדש של האתר של מוסיקהנטו? כל כך מבולגן ומעצבן.

ערן1987

New member
ומה הם אמרו לך בכל פעם?

אני מקווה שדיסקסנטר באמת יעשו מעבר מוצלח לאינטרנט, חבל שהם לא עשו את זה עד היום. היתרון הכי גדול של מוסיקהנטו, מבחינתי, הוא התוכן שיש באתר שלהם - שגם אם הוא הכי פלצני שיש בעולם הוא עדיין מאוד מושקע ומעניין.

וכן, אני גם לא אוהב את העיצוב החדש שלהם
שמת לב שאין שם בשום מקום פרטים ליצירת קשר? וברגע שהעדכונים שלהם עוברים 4 עמודים אי אפשר לראות אותם יותר! וגם אי אפשר לעשות מעבר בין ידיעה אחת לשנייה.. בקיצור, חבל מאוד, שינוי רע.

למעלה