Burial - Untrue
M Music Man XD New member 11/4/14 #21 Pixies - Debaser היי חבר'ה, מה קורה? חופש עד שלישי! איזה כיף. אבל מה שפחות כיף, זה שהאייפוד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה רציניים הוא פשוט עושה מה שהוא רוצה. יש לי אותו מסוף כיתה ח' ואני שומר עליו טוב טוב. צריך להתחיל לחשוב על השלב הבא. מה שבטוח - אני לא הולך להסתדר בלי נגן.
Pixies - Debaser היי חבר'ה, מה קורה? חופש עד שלישי! איזה כיף. אבל מה שפחות כיף, זה שהאייפוד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה רציניים הוא פשוט עושה מה שהוא רוצה. יש לי אותו מסוף כיתה ח' ואני שומר עליו טוב טוב. צריך להתחיל לחשוב על השלב הבא. מה שבטוח - אני לא הולך להסתדר בלי נגן.
ע ערן1987 New member 11/4/14 #27 איזה כיף זה חופשה על חשבון הפז"מ! חחח ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד מהאייפוד
M Music Man XD New member 11/4/14 #24 Katy B - Crying For No Reason השיר הזה ממש לא עניין אותי, אבל השבוע שמעתי אותו ברדיו והוא ממש נתפס.
M Music Man XD New member 11/4/14 #25 Tinashe - Vulnerable יצא לכם להכיר? http://www.youtube.com/watch?v=ZgGsMhL9I98
M Music Man XD New member 11/4/14 #31 Beyonce - Blow עם האוזניות החדשות שרכשתי! ואם כבר מדברים, רכשתי את האלבום החדש של St Vincent! הייתי באיזו חנות של TR, והיה שם עותק אחד.
Beyonce - Blow עם האוזניות החדשות שרכשתי! ואם כבר מדברים, רכשתי את האלבום החדש של St Vincent! הייתי באיזו חנות של TR, והיה שם עותק אחד.
M Music Man XD New member 11/4/14 #38 בקושי, ותודה! התפלאתי שהיה שם עותק של הדיסק הזה בכלל. הגעתי לשם בכלל כדי לקנות מתנה לחברה טובה, והיה מבצע אז אמרתי לעצמי: אני אחפש גם לעצמי משהו! התלבטתי, וברגע שראיתי את הדיסק היחיד הזה על המדף נגמרה ההתלבטות.
בקושי, ותודה! התפלאתי שהיה שם עותק של הדיסק הזה בכלל. הגעתי לשם בכלל כדי לקנות מתנה לחברה טובה, והיה מבצע אז אמרתי לעצמי: אני אחפש גם לעצמי משהו! התלבטתי, וברגע שראיתי את הדיסק היחיד הזה על המדף נגמרה ההתלבטות.
M Music Man XD New member 12/4/14 #54 נראה לי שזה היה 50% על המוצר השני - הזול בין השניים. וכן, האחרון של המאנקיז. לא שמעתי אותו בעצמי, למען האמת
נראה לי שזה היה 50% על המוצר השני - הזול בין השניים. וכן, האחרון של המאנקיז. לא שמעתי אותו בעצמי, למען האמת
ע ערן1987 New member 12/4/14 #105 גם אני! חחח.. גיליתי במקרה לא מזמן שיש סניף ברעננה, אני חושב שיש עוד אחד בב"ש ואולי עוד אחד וזהו חח.. ולחשוב שפעם הייתה להם שליטה של 40% מכל חנויות הדיסקים בארץ!
גם אני! חחח.. גיליתי במקרה לא מזמן שיש סניף ברעננה, אני חושב שיש עוד אחד בב"ש ואולי עוד אחד וזהו חח.. ולחשוב שפעם הייתה להם שליטה של 40% מכל חנויות הדיסקים בארץ!
M Music Man XD New member 12/4/14 #107 זה כל כך עצוב. נכון, זו רשת ממוסחרת, נכון, המבחר אינו גדול כמו ב"דיסק סנטר", "מוזיקהנטו" ו"האוזן השלישית" - ובכל זאת, זו חנות דיסקים.
זה כל כך עצוב. נכון, זו רשת ממוסחרת, נכון, המבחר אינו גדול כמו ב"דיסק סנטר", "מוזיקהנטו" ו"האוזן השלישית" - ובכל זאת, זו חנות דיסקים.