אני אבדוק את זה. תודה!
D Drunk in Love New member 12/4/14 #90 אחלה. לא מדהים אבל כיפי וזורם לחלוטין. אני בשמיעה שניה-שלישית עכשיו והשירים מתחילים לחלחל אצלי. הוא בכלל לא רע. כדאי לנסות.
אחלה. לא מדהים אבל כיפי וזורם לחלוטין. אני בשמיעה שניה-שלישית עכשיו והשירים מתחילים לחלחל אצלי. הוא בכלל לא רע. כדאי לנסות.
Y YEEZUS New member 12/4/14 #97 חיכיתי לאלבום שלה והתאכזבתי מאוד. הרגיש לי ארוך ומייגע. Don't Wanna Dance ו-XXX 88 אלה שירים מדהימים.
חיכיתי לאלבום שלה והתאכזבתי מאוד. הרגיש לי ארוך ומייגע. Don't Wanna Dance ו-XXX 88 אלה שירים מדהימים.
D Drunk in Love New member 12/4/14 #98 דווקא בתור אחד ששמע את הסינגלים ולא התלהב משך אותי לשמוע יותר מאותו סגנון מוזיקה במחשבה שאולי שיר או שניים יתפסו אותי, ובאמת בשמיעות חוזרות לאלבום יותר ויותר שירים נתפסים אצלי. והוא לחלוטין לא נשמע ארוך ומייגע לאוזניי.
דווקא בתור אחד ששמע את הסינגלים ולא התלהב משך אותי לשמוע יותר מאותו סגנון מוזיקה במחשבה שאולי שיר או שניים יתפסו אותי, ובאמת בשמיעות חוזרות לאלבום יותר ויותר שירים נתפסים אצלי. והוא לחלוטין לא נשמע ארוך ומייגע לאוזניי.
M Music Man XD New member 12/4/14 #95 Tinashe - Black Water להורדה חינמית באתר שלה. אחרי שהתמכרתי ל-Vulnerable הייתי חייב לנסות.
ע ערן1987 New member 12/4/14 #111 Katy Perry - Birthday קראתי איפשהו שזה יהיה הסינגל הבא שלה מ-Prism. יש לו סיכוי לא רע להצליח אבל לא באותה רמה של Dark Horse
Katy Perry - Birthday קראתי איפשהו שזה יהיה הסינגל הבא שלה מ-Prism. יש לו סיכוי לא רע להצליח אבל לא באותה רמה של Dark Horse
D Drunk in Love New member 13/4/14 #120 מסחרי ורוב הסיכויים שיתפוס, אבל עדיין בנאלי ולא מחדש שום דבר. Dark Horse היה הצלחה והצליח לרענן.
D DAN1EL New member 13/4/14 #117 Smith - Baby It's You רק אחד השירים הכי אהובים עלי אי-פעם. ואחד הקאברים הכי טובים שאי-פעם הוקלטו. מוחץ את הגרסה של הביטלס, ואת הגרסה של השירלס. פסי-הקול של טרנטינו טרנטינו
Smith - Baby It's You רק אחד השירים הכי אהובים עלי אי-פעם. ואחד הקאברים הכי טובים שאי-פעם הוקלטו. מוחץ את הגרסה של הביטלס, ואת הגרסה של השירלס. פסי-הקול של טרנטינו טרנטינו
D DAN1EL New member 13/4/14 #118 The Beatles - Because ה-שיר של הביטלס, ללא עוררין. צמרמורת בכל פעם מחדש. הפקה משוגעת.
D DAN1EL New member 13/4/14 #119 Kate Bush - The Man with the Child in His Eyes יפהפה. הקול שלה כאן עושה לי צמרמורת.