מא אפשר לעשות במגדל מים ישן...

רעיון יפה!

כמה שיודעת, גם חסר תאוד של הסטוריה מקומי...חוץ מהקיבוצים, שנהוג לעשות חדר על הסטוריה של הקיבוץ, לא זכור לי, שיש מקומות, שאפשר ללמוד על הסטוריה (האורבנית) של האזורים השונים...לפי דעתי, זה רעיון מצויין, גם מפני שאפשר להשתמש בעזרת התושבים להאשיר את המוצגים. למי שייך המגדל מים? מקורות או העחיריה?

גולי מ

New member
אולי במנהל ידעו

מה שכן, ככל שאני חושבת על זה, באמת צריך לעשות סקר בעניין, אפילו ברמה הארצית.

סידור הנכון הפוך, לפי דעתי...

קודם, אנשי מקצוע, וחובבנים, שמתעניינים בזה צריכים להציע אפשרויות (תחרות פתוחה, שממומן על ידי בעל הנכס), וכאשר ישנם כמה אפציות, אז צריך לבקש את דעות של כל הציבור... מפני שאצל רוב האנשים הביקורטיות פועלת גם בלי להבין לעומק את הדברים, אבל להציה הצעה רציני כלשהו - דרוש ידע מסויים בתכום.

גולי מ

New member
אם בעניין מגדל ה מ י ם עסקינן

מה בדבר האקוואדוקט הרומי (שבצפון הארץ וקייסריה)??? so much to do, so littel time

ש מים

New member
מה השעטנז הזה?

איך קפצת ממגדל מים של תקופת ראשית הציונות לאקוודוקט של סוף מדינת יהודה? (נו טוב, אולי בהשראת האקרובטיקה והקרקסים...
)

גולי מ

New member
בעזרת המים... ודימיון חופשי ../images/Emo8.gif

ו-ש', אולי איזו תרומה לדיון???

ש מים

New member
נשמה, אני לא רוצה לקלקל לכן...

קטונתי להגיע לרמה שלכן וחוץ מזה מכיוון שהדיון נסוב בעיקר סביב היבטים אדריכליים (ואני לא אדריכל), אני לא רוצה לאמר איזו שטות שתרשם לחובתי. בינתיים אתן מפיקות פנינים ומרגליות (חוץ מאשר הרעיון/תהייה להשיג מידע, על מגדלי המים, במינהל מקרקעי ישראל). תמשיכו! אני קורא ונהנה

גולי מ

New member
קוקי, אף שטות תרשם לחובתך...

חוץ מלקרוא לי נשמה
אנו, האדירכלים, מאד מעוניינים לשמוע מה יש לעמחא להגיד בנושאים אדריכליים. חחחחחחחח הצחקתי את עצמי. ובנימה רצינית... ש. תרגיש חופשי מי קאזה סו קאזה

ש מים

New member
כפרה

1. עמךָ. 2. אהבתי את "קוקי"!
3. בהוד השרון היה לפני כמה שנים איזה פרוייקט/מיזם של שיקום מגדל מים ושימוש בו למטרות אחרות. היו עוד מקרים ודוגמאות למיזמים כאלו (קיבוץ עין-שמר: הפך את מגדל המים לפאב, אם אני לא טועה). ומשהו "די דומה": אני מכיר גם מושב מסויים שהסב את ה-"סילו" והמתבן לגן-ילדים (פרוייקט יפיפה ומעניין גם מן הבחינה התכנונית (תכנון עירוני וכלכלי), אבל אני לא יודע עד כמה הוא הצליח. כשתהיה לי אינפורמציה נוספת אדווח (אולי).

גולי מ

New member
חומד

אתה רואה, כשאתה רוצה, אתה יכול להפיק פנינים ומרגנית בעצמך... ומסילו לסילו באותו עניין, יש אדריכל בשם בופיל, שהסב בית חרושת לבטון (לא לקפוץ ש' - יש בהם סילו) לסטודיו שלו. אחפש ברשת אימג'ים לשים בפורום (אולי). לא צריך לחיות עם פילים לבנים
האפשרויות הן אין סופיות...

ש מים

New member
הבעיה עם הסילו (במושב...)

זה שזרקו אותנו משם, לשם הקמת הגן. (התאמנתי שם בג'ודו, והאווירה היתה מ-א-ו-ד רומנטית ומיוחדת...
)

למעלה