מבולבלת עד כדי כך

אם חייכת...../images/Emo23.gif

אני בתור ילדה שגדלה במשפחה מורכבת( הורים גרושים, ןעוד..) יכולה לומר לך בוודאות שבסופו של דבר כל החלטה שאת לוקחת התוצאות משפיעות בילדים. מלחתחילה קשר שעוד לא קבוע ומבוסס לערב את הילדים של שניכם היה מיותר במקצת . מן כלל שלמדתי שעוזר בחיים זה " איפה שלא טוב לך אל תהיה" וזה קביל גם לבני אדם. חמודה חשיבה מרובה לפעמים יכולה רק להזיק( מנסיון), אז אם טוב לך תהני מהרגע כי איננו יודעים מה יהיה מחר!!! נ.ב כדי להיות בטוחה שאת מאושרת איתו כשאת חושבת עליו תקחי נשימה ותוציא אם חייכת את אוהבת אותו.

rolan

New member
בובה חושבת מעניין../images/Emo70.gif

אם חייכת את אוהבת אותו... אוהבת מאוד את דרך חשיבתך אל תלכי ספרי קצת עליך אולי תמצאי לך מקום בינינו

רק אישה

New member
את באמת חושבת, בובה ../images/Emo13.gif

תודה לך את צודקת בקשר לילדים ועל עוד הרבה דברים אפשר להגיד שעשינו/שינינו/החלטנו מהר מדי. אבל זה כבר נעשה. ואני אוהבת אותו ומאושרת איתו והוא הכי מקסים בעולם והכי אוהב והכי מתחשב והכי מבין ו......אני יכולה להמשיך בלי סוף... וכמובן אני מחייכת

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ההודעה הזו בדף הראשי של הקהילות תחת הכותרת "עכשיו בפורומים" כל הכבוד לכולם!!!

rolan

New member
חבר'ה ../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif תפרגנו

יש הודעה מהפורום שלנו בדף הראשי ואף אחד לא מברך? מה קרה?....

blonda3

New member
כולם כבר ישנים רולני-ברכותיי......|

והכי חשוב, שיתנו לי כבר לקרוא את השרשור...........

עלמה 3

New member
מברכת מברכת מברכת נברכת ../images/Emo141.gif

הפורום שלנו על המפה.......... את רואה רולן - יש תוצאות ויש תמורה בעד האגרה וההשקעה מפרגנת בגדול
ולכבוד חנוכת הבית ולמזל טוב, אצלנו המרוקאים אוכלים קוקוס - בבקשה תתכבדו.............
קולולולולולולו

rolan

New member
אהה קוסקוס

אנחנו אוהבים מאוד רק שאני לא ממש מוכשרת בהכנתו... ותודה על החיזוקים אני חושבת שמגיע לכל אחד מהחברים זה כולם כאן שעושים עבודה נהדרת קבלות הפנים לחדשים התמיכה העידוד כל אלה באים מכל אחת ואחד מכם!!! אז יאללה נמשיך יש לנו פורום נהדר

*יערית

New member
רק ה-אישה../images/Emo141.gif

חוץ מהסיפור הניפלא שפרשת לפנינו, חוץ מהלחץ שאת מרגישה לפעמים, אני לוקחת דברים החוצה ועושה אירגון עצמי שלי לסיפור ...מקווה שלא יהייה לך איכפת: הכרת אדם שהצית בך אש אהבה וכך גם את בו, תוך מס' ימים רציתם את הביחד,תוד שבוע הוא כבר אצלך בבית,תוך שלושה חודשים הילדים משני הצדדים מעורבים, החיים מתחילים יחד למן ההתחלה,המורכבות מאוד מאוד תופסת צד בעיניין למן ההתחלה. עכשיו...איך אני רואה את הלחץ שלך?מפרשת אותו מהראש שלי..מאיך שאני רוצה שיהייה לי, מה עם הזוגיות שלכם?אני הייתי מעדיפה לאט לאט ובטוח למרות הניצוצות אש וכו'... רוצה קודם לבשל את התבשיל איתו ואחר כך לאכול כולם יחד..רוצה קודם את הביחד ואחר כך את התוספות המקסימות שיש לכל אחד ממכם, חושבת שזמן האיכות המשותפת לכם בלבד לא מוצתה, לשם ההתחלה...כך אני מרגישה... מיד ניקשרתם כמו זוג נשוי לכל דבר, אין את הלבד....המעמסה היא כבדה, צריך כבר לגשר בין עולמות שונים מבלי להכיר אחד את השני לעומק. אומנם אהבה גדולה והיא יכולה לעשות הרבה... אבל מנת החמצן מדלדלת..מקווה שבכל הלחץ הזה שאני קוראת ככה מהצד ועם כל הדברים החיוביים שיש בקשר שלכם,תדעו למצוא זמן לכם בלבד, זה לא פרק א' שלנו..זה פרק ב'..הוא צריך להיות טוב יותר מהראשון,מכיוון שאנחנו לא רווקים יותר ולא יכולים לעשות ככל העולה על רוחינו, רצוי למצוא את הפינה השקטה..בלי הילדים, בלי המחוייבות היומיומית ולבנות קשר זוגי טוב בכדי למלא את המצברים. רק אהבה מביאה אהבה אומרים..אבל לחץ ומעמסה וקריסה ישברו גם אותה.....שבי איתו לשיחה, שתפי אותו,תראו איפה אתם יכולים בכל זאת להשיג מעט שקט עבור ההנאות הקטנות שלכם, בלי ילדים,בלי לחץ....מקווה שתהייה לכם בנייה בונה ומוצלחת

רק אישה

New member
יערית

תודה לך על התגובה, ולא איכפת לי < נהפוך הוא: איכפת לי מאוד
> בקצרה כרגע: יש לנו המון המון מזוגיות "רק שלנו". ללא התוספות. אני ממש לא מוזאגת מהתאור שנתת כי הוא לא ממש חופף את המציאות שלנו. את כותבת"הייתי רוצה..." אני כבר לא מעסיקה את עצמי עם המחשבה הזאת בקשר לעבר
אני מסתכלת קדימה. ועושה את המקסימום (וגם הוא) כדי שזה יצליח. ושיהיה טוב לשנינו. וכמובן לכל הסובבים אותנו. ואכן ניהלתי איתו שיחה אתמול. ואמשיך לדבר ולשתף ולהתיעץ
אני מאמינה בתקשורת ואהבה כמובן
יום נפלא לכולם

../images/Emo24.gif

אם הבינותי נכון הילדים שלו מסבים אתכם לארוחות משותפות כאשר אתם יחדיו. מכאן נובע שילדיו הם עדיין בצעירותם וחוסר התקשורת שלך איתם לדעתי הוא פגם כלשהוא במערכת המשותפת שלכם שכן יש לפניך שנים ארוכות בהם את תשמשי מעין "אמא" על כל המשתמע מכך כשהם יהיו במחיצתך. מנסיון אישי לחלוטין ודומה במהותו התעוררו אצלי קשיים שונים במערכת הזוגית שהיתה לי בהם היו מעורבים ילדיו בעיקר כשנדרשתי לתת להם תשומת לב לאחר שבוע עבודה מפרך כשמנוחתי הופרעה לא אחת. מהירות הסילון שלכם להפוך לזוג נשוי עם ילדים משני הצדדים כאשר מעורבים עוד נפשות מסביב דורשת לטעמי בכל אופן, תקשורת טובה מאד עם הילדים של אהובך על מנת שהמעגל הזה לא יקרין קשיים מעבר למה שיש בדרך כלל בזוגיות ולמה שעוד צפוי בעיקר מעצם העובדה שאינך כמעט ומכירה אותו.

רק אישה

New member
ציפי

"הדרך ארוכה ומפותלת. אני נופל וקם, נופל וקם"
הילדים שלו ושלי פחות או יותר באותם גיליים (11,12,13) וכמובן כל אחד ואחת מהם מיוחד באופן שלו האמת.... אני לא מרגישה אותנו "זוג נשוי מרובה ילדים"
אבל כנראה ככה זה מצטייר מבחוץ... קראתי את מה שכתבת לי הפנמתי תודה לך

shiri33

New member
נשמע מדהים - היי חזקה

נשמע שזה שווה את זה, דברים כאלה לא קורים כל יום, ובקשר לעצבנות שלך אולי זה הרחם שלך שנסער מהקשר ומסעיר את הורמונים בכל הגוף וכך עושה אותך עצבנית, איך אמר לי פעם נומרולוג אחד לגבי בחור מסוים: תשכבי איתו, תני לרחם שלך להחליט. לרחם בקבלה יש תפקיד חשוב מאוד. אל תזלזלי... אז היי חזקה וקבלי ממני חיבוק. ממני שמחפשת ומחפשת את מה שאת עכשיו מצאת.

rolan

New member
היי שתי ציפורים

חדשות... ברוכות הבאות שתפו אותן גם בסיפורכן

למעלה