מבולבלת....

מבולבלת....

היי לכולם, אני בטוחה שבטח שמעתם את מה שאני עוברת כבר בעבר, אבל אני ממש מבולבלת. אז ככה, אני בת 22 אוטוטו תמיד עניין אותי לעבוד מאחורי הבר. זה סוחף, וזה מלא באנרגיות ומעבר לזה יש לי המון שיקולים למה אני כן רוצה לעשות את זה, אבל הבעייה היא כזאת: לא עשיתי קורס ברמנים. ואין לי ממש את הכסף לעשות את זה. חברה טובה שלי עובדת כברמנית ומעולם לא עשתה קורס, היא יודעת הכל ומכירה את כל המשקאות רק מתוך האהבה שלה לאלכוהול. אני ממש רוצה לעבוד בזה אבל לא יודעת מהיכן להתחיל!!!!

הדרך הכי טובה להתחיל,

היא... לעשות קורס ברמנים. זה ממש לא חובה. זה לא תנאי קבלה לעבודה ברוב המקומות. זה ממש לא אומר שכל ברמן שעושה קורס ברמנים הוא ברמן טוב, וגם לא אומר שהוא טוב בהכרח מברמן שלא עשה קורס. אבל זה כל הבסיס שאת צריכה בשביל לצאת לעבודה, מרוכז במקום אחד, מוגש בצורה מהנה (לרוב) ש"תרעיל" אותך על החומר והעניין, וגם תצייד אותך באיזושהי הבטחה למציאת עבודה. בלי קומבינות או מזל, מישהו שיכניס אותך לעבוד כשאין לך ניסיון ואין לך מושג מהחיים שלך, יהיה לך דיי קשה להתחיל . אם בכ"ז את מתעקשת על הדרך הזולה. חפשי באינטרנט חומר על סוגי משקאות. שבי המון בברים, תסתכלי על הברמנים ותנסי להבין מה הם עושים ואיך, על מה הם מקפידים, נסי ללמוד מהעייניים. תעזרי בחברה שלך שעובדת כבר, שתשב איתך על הבר ותסביר לך בדיוק מה כל הניואנסים של עבודה מאחוריו. אז נשאר רק לדחוף ת'ציצים החוצה מהחזיה קצת, לדבר נורא נורא יפה ומרשים, ולקוות שמישהו יקח אותך בלי נסיון. להתיידד עם ברמנים מכל מיני מקומות זה גם לא מזיק. המלצה שלי - לכי תעשי קורס. זה שווה את ההשקעה וזה כיף. בהצלחה.

zipZap2

New member
תתחילי בקורס ברמנים..

זה באמת לא חובה, בהתחלה זה נראה שיש מקומות שמקבלים בלי הקורס ולא צריך אבל זה משתלם בסופו של דבר, את תרגישי הרבה יותר בטוחה ומיקצועית.

אז ככה...

אין לי כ"כ כסף מיותר כדי לעשות קרוס ברמנים, אבל בכל זאת נרשמתי היום ל"זמן אמיתי" מקווה שההשקעה שלי תניב תוצאות במהרה. אני קיבלתי בנוסף גם קורס פליירינג,לא יודעת עד כמה זה ישמש אותי. בנוסף לכל זה אני מחפשת כרגע דירה בת"א (מעוניינת בדירה עם שותפים..) ככה שהכל ביחד עשה לי ממש בלאגן בראש...

Ronni777

New member
למאור

קודם כל מזל טוב ותני לי להרגיע אותך :9 כי בחרת בבי"ס הכי טוב שנמצא בחוץ לפי דעתי ובלי ליחצ"ן אף אחד... אני מסיים קורס מחר וזו הייתה חוויה כל כך כייפית שאת לא מתארת לעצמך !!! הקורס פליירינג יתן לך קצת ביטחון מאחורי הבר למרות שלא כל הברים מאפשרים זאת... אין, את תראי כמה הקורס מקצועי, אני מבטיח ! בהצלחה

udis27

New member
אל תוותרי על הקורס

היי הקורס לא יקר בהחלט מחזיר את ההשקעה ומהר וחבל לוותר על החוויה של הקורס ולמרות שזה מקצוע כיפי ומצטייר כפשוט הוא מקצוע קשה ויש מה ללמוד מבעלי ניסיון . בשביל להיות ברמן צריך את התשוקה האנרגיות גישה מתאימה ואפילו להיות קצת פסיכולוגית ואפילו קצת רעה לפעמים אבל בעיקר אווירה של כיף חופש וזרימה והיות נחמדים עם כולם ולדאוג שיהיה להם כיף בקורס לומדים לא רק להכין משקאות שזה מאוד חשוב בעיקר לביטחון וליכולת השיווק העצמי שלך (שמתבטא בסופו של דבר בטיפים טובים) אלא גם איך לשווק את הבר ואיך למכור חווית שתייה ברמן הוא עולם ומלואו מה שאת משדרת יבוא לדי ביטוי בהצלחתך אז בהצלחה אז תרשמי והכי חשוב תהני

tal1g

New member
מאד תלוי בטיפוס.

אני למען האמת התחלתי לעבוד וקורס קיבלתי בשלב הרבה יותר מאוחר בכדי שאוכל להשתלב למערך מסוים. אם יש לך אופי והרבה אנרגיות הייתי ממליץ לך קודם במיוחד אם את לחוצה כלכלית להתחיל למלצר. גם תלמדי את עניין מתן השירות ותעבדי במחשב ותוך כדי תוכלי לשאול ולהתעניין במה שקורה בבר. אני הוקפצתי לבר לפני 12 או 13 שנה כי היה לחץ ומאז נשארתי רק שם קראתי המון וינקתי מידע מכל אחד בתחום וכיום אני יועץ ליבואני אלכוהול,מקים בארים ומדריך בארים ומסעדות בנושא אלכוהול ומיומנויות המכירה. המלצה נוספת זה להתחבר לכל חברות האירועים למיניהם שם לא תמיד דורשים נסיון וידע.כך אפשר גם להתקדם. עד אז המון בהצלחה ותחשבי על כן לעשות קורס באיזשהוא שלב. בברכה טל גנץ

מבחינת נסיון בשירות

וידע למכור (הן משקאות והן כל דבר אחר, יש לי את הידע ואת הכלים..) אני כרגע עובדת בחברת פלאפון (ולא אני לא מייחצ"צנת אותם..) בתור מת"ל (מנהלת תיקי לקוח) של הלקוח הגדול ביותר והרווחי ביותר שיש לפלאפון. אז למכור אני יודעת.. הקטע הזה עם הבר נראה לי מטריף וסוחף ונראה לי שבהחלט אני אצליח בתחום.. אבל זה תחום חדש בשבילי וזה נורא מפחיד וגדול וכו' (כמו כל התחלה חדשה..)

tal1g

New member
חשוב לציין

זה לא תמיד המקצוע הנקי שאת מבצעת היום במשרד הממוזג. יש גם לפתוח ולסגור בר שכולל נקיון/מחסנים/ספירות מלאי. אבל ללא כל קשר את לא עוברת פה ראיון לכי על העצות שקיבלת והמון בהצלחה.

סליחה על ההתערבות החטטנית...

אבל מנהלת תיק לקוח בפלאפון לא מרוויחה מספיק, בשביל להסתפק במשרה מלאה, ולוותר על השלמת הכנסה של סטודנטים?

למעלה