מבולבלת ...

מבולבלת ...

לפני כמעט שנה הכרתי בחור מקסים .
התחברנו בקלות , הפכנו להיות ידידים קרובים , קרובים עד כדי כך ששכבנו פעם אחת . ואז עוד פעם ועוד עד עצם היום הזה .
בעיקרון , אני ממש נהנית לשכב איתו , לדבר איתו וסתם פשוט להיות איתו ...
הבעיה היא ... שהוא נשוי . אני ידעתי על זה כשהתחלנו את הקשר , אבל זה עדיין לא מונע ממני לנתק איתו קשר.
מה אתם אומרים? זה עד כדי כך נורא להיות עם מישהו נשוי ? אני בחיים לא אפרק את המשפחה שלו או אגרום לו לעשות משהו ששנינו נתחרט עליו . אני מודעת לכך שזה קשר זמני ולא יותר מזה.
תמיד אחרי הסקס אני מרגישה רע עם עצמי ששכבתי עם מישהו נשוי , אבל משהו בי כאילו שוכח מזה וממשיך בקשר

כן, זה נורא

ידידות מותרת. להיות בקשר זוגי עם תפוס ובמיוחד עם נשוי זה לא מוסרי, זה פוגם בנאמנות הרגשית בין בני הזוג ויוצר מצב של רמאות ובגידה שיכולה להוביל לקנאה ואף לפירוק הקשר.

isola bella

New member

Daybreaks Bell

New member
את מחפשת אישור לעשות את מה שאת עושה?

הרי את יודעת מה התשובה לשאלה שלך,
ממליצה לדחות סיפוקים ולצאת מכל הסיפור הזה, בהמשך זה יכאב יותר.

לאליס8

New member
האמת?

מה שאת עושה פשוט מזעזע. רק תחשבי שאת היית האישה הנשואה,זו שנבגדת.רק תחשבי על זה.

Berethor

New member

חוסר באמפתיה זה חלק מהגורמים לבגידה ושותפות בבגידה.

orig429

New member
דעתי

אדם שאין לו כבוד למשפחה שלו, מבחינתי הוא אפס מאופס,
לא אדם שמגיע לו טיפת כבוד.
אני מקווה שאשתו תעלה על זה ותעיף אותו קיבינימאט.

לגבי השאלה שלך:
עצם זה שאת מודעת לכך שהאיש חלק ממערכת נישואים ובכל
נותנת יד במעשה הבגידה גם לא בסדר.
במקום לחשוב רק לחשוב על ההנאות שלך מהעניין הזמני הזה תחשבי
על אשתו שחושבת שיש לה בעל נאמן וקשר יציב ואיננה מודעת לכך
שהיא חיה בשקר.

אדם ישר והגון לא היה מכניס את עצמו לקשר כזה.

ואם אישתו

מוצאת סמס ממך אז זה נקרא שפירקת לו את הנישואים או לא?

תראי, הרבה אנשים בוגדים בבני זוגם מסיבות כאלה ואחרות.
השאלה האמיתית שאת צריכה לשאול את עצמך היא למה את במערכת יחסים עם גבר לא פנוי?. הרי זו מערכת יחסים מאוד מוגבלת וחלקית.
מה מושך אותך לשם ולמה את שם כבר שנה?

isola bella

New member

במיוחד ל:
"
השאלה האמיתית שאת צריכה לשאול את עצמך היא למה את במערכת יחסים עם גבר לא פנוי?. הרי זו מערכת יחסים מאוד מוגבלת וחלקית.
מה מושך אותך לשם ולמה את שם כבר שנה?
"
אולי אפילו כדאי לך ללכת לייעוץ פרטני

איזולה בלה

רצינית?

את מחפשת אישור לזה שאת שוכבת עם גבר נשוי?
דבר ראשון, הוא בעייתי ואת שאת זורמת איתו לא מוסיף לעצמך... הרי אם יימאס לו הוא יזרוק אותך וימשיך למישהי אחרת.

לא בריא לשני הצדדים.

גם אני מבולבלת

מה בדיוק את מחפשת? אישורים לכך שמה שאת עושה זה בסדר כי את לא מפרקת את המשפחה שלו ולא תגרמי לו לעשות משהו ששניכם תתחרטו עליו? ( העובדה שאתם לא מתחרטים על כך שמה שאתם עושים זו בגידה ופוגעים באישתו (ואולי ילדים?) זה כבר נושא אחר....)

אם את רוצה אישורים והצדקות פורום בגידה זה המקום בשבילך...

איך את מוכנה להיות במערכת יחסים כזו? להיות האישה האחרת? לקבל ממנו פירורים ולהיות הבחורה איתה הוא רק נמצא בשביל הסקס? להיות עם מישהו שהוא שקרן ובגדן ואין לו שום ערכים או כבוד לאישתו או לעובדה שהוא נשוי?

בכל מקרה, בהצלחה לך ולבן אדם העלוב ששוכב איתך.

הייי

השאלה מה נשויי בתעודת זהות ובכלל חי לבד או נשויי נשויי עם האישה כי אני אותו דבר נשויי בתעודת זהות רק

רואה 6 6

New member
זה לא נורא כשיש בהסטוריה שלך מישהו נשוי.

זה כן עצוב כשנדמה לך שאת בשליטה בענין והאמת שממש לא.

wild orchid

New member
אני לא הולכת לטחון לך את המוח על הפן המוסרי

שבמעשה. אני רק אבקש ממך לעשות לעצמך טובה ענקית ולא לבזבז את שנותייך היפות על גבר נשוי כדי שעוד כמה שנים לא תמצאי את עצמך במצב דומה.

Berethor

New member
את מרגישה ובצדק

את שותפה לבגידה, רק חבל שאת מרגישה רע רק אחרי שכבר קרה מה שקרה ולא עוד לפני המעשים.

אוגלה

New member
את רוצה לדעת כמה זה נורא?

תקראי כמה הודעות למטה, סיפור של מישהי שהייתה בקשר כזה. זו תמונת מצב די טובה של איפה את תהיי עוד כמה שנים.

אם זה לא מדבר אליך, את תמיד מוזמנת לקרוא את החתימה שלי.

תחשבי לרגע על הילדים שלו

ועל מה שיקרה אם אמא שלהם תגלה על ה"זמני" שלכם. את תרצי על המצפון שלך שהם יגדלו בלי אבא? כי לאמא שלהם יהיה מאוד קל לעשות את זה, אם רק תרצה.

Berethor

New member
האמת עדיף שתגלה

מגיע לה לדעת ומגיע להם להיענש על מה שעשו.

למעלה