מבולבלת ...

אף אחד לא יגיד לך שום דבר,

הרי תעשי בין כה וכה מה שאת רוצה.
אלו הם החיים שלך. אישתו יום אחד תבין שהוא לא באמת איתה, כי אם זו לא תהיה את, זו תהיה אחרת. והשבר שלה זה כבר מקום אחר שלא תוכלי להכנס גם אם תרצי.
זאת את שצריכה להבין את הסיבה מדוע לנשוי קיים אינטרס להיות עם רווקה שלא מוצאת את עצמה. ואולי בגלל זה, כי היא לא מוצאת את עצמה.
זה עוד מעבר לעניין המוסרי שאותו את מחשיבה לפני ההיגיון.

תני לעצמך סיבה ממשית מדוע לך כרווקה אין קשר משלך ולמה לך לבזבז כ"כ הרבה זמן לריק על משהו שהוא בהגדרת זמני אך נמשך כשנה? זה הרי לא יסתיים כל עוד את בוחרת להיות מנותקת כמו עכשיו, כשאת מגדירה "זמני" אך, זה קרוב לשנה.
ואם את כזו מושכת ואיכותית, מדוע אין מחזר פנוי וראוי סביבך?
ההצלחה שלך בלהרגיש מושכת היא אילוזיה, כי הוא לא באמת חושב שאת ראויה כבת זוג אלא כזמנית בלבד, הוא עם מישהי אחרת מרצון כעובדה, ומסתבר שהיא החשובה.

תהי נאמנה לעצמך ולא לאגו שלך (בו את חושבת שאת באמת מצליחה להרגיש מושכת), תחשבי איך הוא רואה אותך מרצה אותו על חשבון קשר אחר שיכול להיות רק שלך.
לקשרים אסורים סודיים בוגרים יש ייחוד משלהם. מעבר לדיסקרטיות, יש שם משהו אחר, תוכן מסויים כלשהו וגם היגיון. פה אין את זה. סורי.
פה בסופו של דבר יסתיימו גם ה"זמני הזה" וגם הידידות.
הפסדת מכל הכיוונים בשביל שנה שמרחת.

Berethor

New member
ויהיה מגיע לה

למרות שאני לא בטוח אם היא תפגע מזה כל כך אחרי הכל טכנית גם עכשיו אין לה בעיה "לחלוק" מישהו. כמובן בלי לידע את אשתו. אבל היא מצידה הרי כן מודעת.

xcalibur

New member
צריך שניים לטנגו

הוא לא פחות גרוע ועלוב ממך.
אני מאחל לו שאישתו תגלה ותותיר אותו חסר כל.
בשבילך אני מקווה שהיא לא איזו פסיכופטית.

NuIa

New member
את צריכה להחליט בעצמך אם זה נורא או לא

חלק יגידו לך שזה נורא ואיום ובלתי מוסרי בעליל וחלק יגידו לך שתעשי מה שטוב לך. אז מי צודק? אם תשאלי נגיד בפורום "בגידות ואהבה אסורה" תקבלי תשובות אחרות מכאן. כל אחד מדבר מהמקום שלו.
לדעתי מי שבאמת לא בסדר כאן זה הוא, כי הוא זה שמחוייב לאישתו והוא זה שבוגד בה. את לא מחוייבת לה.
בכל מקרה, את זו שצריכה לקבוע את העקרונות שלך, לא אחרים.
מה שכן, אם את מאוהבת בו את בבעיה ובמקומך הייתי שוקלת להפסיק להתראות איתו ולו רק בגלל זה, כי זה ייגמר בשברון לב

רתם11

New member
חלק מהתגובות פה לא ממש לעניין

תחשבי מה זה יעשה לאשתו? לילדים שלו?
מה יקרה אם יום אחד היא תגלה SMS?
חברים, האיש בוגד באשתו - זו אחריות שלו על משפחתו, לא שלה
אם זו לא תהיה היא, כנראה זו תהיה מישהי אחרת
ואולי דווקא אשתו צריכה לגלות ולדעת עם מה היא נכנסת למיטה בכל לילה. זה לא נשמע לכם יותר מוסרי?

בכל מקרה, לדעתי את לא תהיי מפרקת משפחות. כנראה שהאיש עשה את שיקוליו בעניין פירוק המשפחה האפשרי עקב המצב הזה.
אכן כואב על האישה והילדים - אבל האחריות היא לא עלייך, היא עליו.

אני ממליצה לך לחתוך עם הסיפור. תשמרי לך את החוויות הטובות, יהיה לך נחמד להיזכר מדי פעם, ותחסכי מעצמך את הרגעים הפחות טובים שבדרך (והם יגיעו ללא ספק)

בהצלחה

Anna Vasserman

New member

פשוט גנבת לי את התגובה! לגמרי!

זה ב-י-ד-י-ו-ק מה שהתכוונתי לכתוב.

מילה במילה!

ITS TAL

New member
כשבן הזוג שלך יבגוד בך

אני בטוחה שאת תמשיכי להיות כזאת מתוקה, לכעוס רק עליו, ולא לחשוב "עליה" לעולם שום מחשבה שלילית....

Anna Vasserman

New member
קודם כל, אל תאחל דבר כזה

לאף אחד.

ברור שבן זוג בוגד זה נורא, זה שובר לרסיסים.

אבל זה העניין שזה הוא הזבל! הוא זה שהתחייב לאשתו - וכעת הוא בוגד בה! ואני בטוחה (כי אני מכירה אנשים כאלה) שאם זו לא היתה היא, אז זו היתה מישהי אחרת. הוא כבר היה מוצא עם מי לבגוד. ולכן האשמה היא 100% עליו.

אני לא מצדיקה אותה, ולא אומרת שצריך ללכת עם נשואים, אבל בגדול היא לא חייבת כלום לאף אחד. היא בחורה פנויה וחופשיה.

היא פוגעת בעצמה בעיקר.

אגב, מעניין אותי אם לא מפריע לה שהוא שוכב גם עם אשתו....

ITS TAL

New member
חס ושלום

זה ממש לא איחול, זו סתם המחשה של מצב ייתכן

אין ספק שזו האחריות שלו, הבגידה שלו, המחוייבות שלו
והוא אשם במאה אחוז בדיוק כמו שכתבת
אבל גם לה יש את החלק שלה
היא לא מוסרית, היא לא נחמדה, היא לא אכפתית, היא אגואיסטית מסריחה ששמה קצוץ על זה שבן אדם אחר / משפחה שלה יכולה להפגע בגלל משהו שהיא חלק ממנו

באמת מלאך טהור, היא מרגישה רע אחרי שהיא שוכבים, מתוקה כזאת.... :)

Berethor

New member
בגידה זה לא משהו שעושים לבד

והיא שותפה לבגידה במודה ולכן גם שותפה לפשע, זה לא מוריד אחריות מאף צד, זה בכלל לא הנקודה, שניכם אשמים. בדרך כלל הצד המחויב יותר אשם וגם זה לא תמיד נכון, כי לפעמיים דווקא הצד החיצוני יותר אשם כי הוא זה שיזם את זה ודרדר את הצד שמחויב. אבל בהתחשב בכך שמדובר בגבר סביר להניח שהוא זה שגם יזם את הבגידה ולא רק זה שהשתתף בא, ועדיין אם היא לא הייתה משתפת בזה פעולה לא היה לו עם מי לבגוד, הטענה שלך שהוא היה מוצא מישהי אחרת לבגוד איתה אומנם יכולה להיות נכונה אבל ממש לא בטוח שכך הדבר, חוץ מזה אם נשים לא היו לוקחות חלק בדברים כאלה זה היה מפחית את אחוזי הבגידות בהרבה, במקום זה היא לוקחת בזה חלק במודע ומנסה לשכוח מזה שהיא בעצם שותפה לבגידה למרות שיש לה ייסורי מצפון בנושא ובצדק. בקיצור היא אשמה ועוד איך, כל מי ששותף לבגידה אשם, במיוחד שזה נעשה במודע ומבחירה. הניסיון להוריד ממנה אחריות הוא שגוי ולא מתקבל על הדעת. זה שהיא פנויה רק הופך את השותפות שלה לבגידה רק ליותר טיפשית מצידה, לא יותר מכך. כי הרי הבגידות הכי נפוצות הן 'בגידות כפולות', ששני הצדדים בוגדים בבני זוג שלהם וגם "עוזרים" זה לזו לבגוד. בכל מקרה היא כבר עמוק בתוך החרא הזה וזה כבר לא משנה הרבה בשלב הזה, אם תמשיך לעשות את זה או לא, ואם זה יתגלה לאישתו טוב שכך.

ITS TAL

New member
מ-ג-ע-י-ל-ה

ברור שהאחריות היא שלו
וברור שאם לא את אז יש מצב שזו היתה איזו $#$%^ אחרת
אבל זה לא הופך אותך לפחות מגעילה
תהני מותק
העולם עגול, סביר להניח שגם יומך יגיע...

< לא סובלת שקרנים ובוגדים מכל הסוגים והמינים >

תודה רבה לכל המגיבים!

ולאלה שאיחלו לי שאהיה נבגדת בעתיד - חיפשתי רק דעה אובייקטיבית , אני שוקלת לסיים את הקשר , אין טעם באיחולים כאלה "לבביים" ...

Berethor

New member
תעשי מה שאת רוצה

במלא בשלב הזה זה כבר מאוחר יותר ואת עמוק בתור הקשר של הבגידה הזה. זה שזה לא בסדר את כבר מבינה.

gs1234

New member
תוספת למה שנאמר למעלה...

באחד האתרים שאני קורא (באנגלית) עלתה סוגיה דומה, ותשובת המומחים הייתה:

"אם את רוצה להיות בקשר עם גבר נשוי ואין לך בעיה עם זה, אז לכי על זה. אבל כדאי קודם כל להסכים על שני דברים בסיסיים. הראשון זה ששניכם צריכים להכיר אחד את השני טוב יותר. תצאו ביחד מדי פעם לסרט או למסעדה, או תצאו לטיול בטבע עם עוד אנשים. מדובר על אדם חשוב בחיים שלך, אז כדאי שהוא ישקיע בקשר ביניכם גם מחוץ למיטה. הדבר השני זה שהוא יעבור בדיקה רפואית שתאשר שאין לו מחלות מין, ויביא לך אישור בכתב מהרופא. זה חשוב, כי אין לך מושג עם מי עוד הוא נפגש מחוץ לחיי הנישואין שלו. שמרי על בריאותך.

אבל גם אם הוא יסכים לשתי הבקשות הללו, וגם אם את ממשיכה להתעלם מההיבט המוסרי שבקשר עם אדם נשוי, את צריכה להבין שלקשר כזה יש מחיר. את חושבת שאת יכולה לחפש בן זוג אחר בזמן שאת נמצאת בקשר רומנטי עם אדם נשוי, אבל את לא יכולה לדעת לאן הרגשות שלך יובילו אותך. אם הקשר ביניכם יהפוך לקשר לוהט אז גברים אחרים ייראו בעינייך פושרים ומשעממים. את חייבת כל הזמן לזכור שהמטרה העיקרית שלך היא למצוא בן זוג שיהיה שלך ולא של מישהי אחרת."

שירה190

New member
למה ציפית כשאת כותבת בפורום כזה?

מרבית התגובות ידועות מראש והן מתחסדות ושיפוטיות.
את שותפה לקשר ללא עתיד ובהנחה שאת פנויה, סביר להניח שאת מחפשת קשר שיכול להתפתח מעבר לשעות גנובות. זה קשר לא שוויוני וסביר להניח שלא רחוק היום בו תרצי יותר ממה שהוא יכול לתת. הוא לא יעזוב את הבית בשבילך ואת תשארי עם לב שבור ושנים ש"בזבזת".
בכל קשר יש שנים והם אחראים לו, אבל במקרה שלך את לא אחראית לשקרים ולבגידה באשתו. אם לא את - הוא ימצא מישהי אחרת. את כן אחראית לאושר שלך לא נראה לי שהרבה אושר יצמח לך מהקשר הזה.
בהצלחה בניתוק הקשר. תהיי חזקה ותחשבי על העתיד שלך גם כשהוא יגיד מילים יפות או יפזר הבטחות.

למעלה