מבולבל מאוד, צריך עזרה

AlmogTheEtrog

New member
מבולבל מאוד, צריך עזרה

שלום,
אני קצין בשרות חובה.

באוגוסט שנה שעברה התעלפתי ביחידה, ושלחו אותי לבדיקות.. אז גילו לי בעיה בלב (שלדעת רופא מומחה אחר שהלכתי אליו פרטי - זאת בעיה ממש חלשה, אם בכלל קיימת) והוציאו אותי מהצבא על 21 רפואי.
חזרתי כמתנדב, ואז הצבא "נאלץ" להתריע על הבעיה הרפואית שלי למרב"ד ואמר לי לא לנהוג עד שיפנו אלי.

פנו אלי אחרי 3 חודשים בערך רק, וביקשו שאשלח להם מכתב מהרופא שהלכתי אליו. הרופא כתב את דעתו הרפואית (מדובר באחד המומחים הכי גדולים ללב בישראל) וטען שאין סיבה שיפסלו לי את הרשיון.
הם חזרו אלי אחרי עוד כמה חודשים טובים וביקשו שהרופא ימשיך להגיב על טענותיהם.. עכשיו זה תקוע פה.

היום קיבלתי מכתב מרשות הרישוי - הזמנה בהתאם לתקנות התעבורה.."
כתוב - "להתייצב.. ביום.. לצורך טיעון טענות לשם התליית רשיונך. נא הבא איתך רישיון נהיגה ותעודת זהות":

אני מבולבל. מה פתאום הזימון הזה כשאני רק באמצע התהליך הרפואי. ומרב"ד בכלל לא זימנו אותי לבדיקות אצלם.
מה הולך להיות בזימון? האם יפסלו לי את הרישיון בוודאות? מה אני יכול לעשות בנידון ומה מומלץ לעשות במצבי לפני הזימון?

תודה לעונים,

מרבד

לא צריכים לזמן אותך. על סמך הממצאים. הרפואיים להבדיל מהמלצתו של הרופא הוחלט כי רשיוני יותלה. תוכל לערער בפני ועדת ערר בתל השומר אם כי בינתיים לא תוכל לנהוג

למעלה