לא סותר ולא נעליים.טענתי שאין דבר כזה "המודל של האביוגנזיה".
לשאול את השאלה כיצד נוצרו החיים, זה לא מודל, גם אם זה מכיל את ההנחה שהם נוצרו.
אין לי בעיה שתנסה ליצור תיאוריות משלימות, אבל הרושם שיש לי כיום הוא שאתה מנסה לעשות זאת תוך דילוג על הכרות עמוקה עם המשוואות של היחסות הכללית, ושל תורת הקוואנטים. שתי תיאוריות שהוכחו, ושגם אם לא מכילות תשובות להיווצרות החיים/אי היווצרותם, הן עדיין רלוונטיות מאוד לתשובות שאתה מציע.
אתה מוזמן להמשיך ולנסות, אבל כעצה - לא זו הדרך. ממליץ מאוד ללמוד פיזיקה/אסטרופיזיקה/מקצוע מדעי רלוונטי אחר, באוניברסיטה. תואר ראשון ואח"כ תואר שני/דוקטורט, ותוך כדי התואר השני/דוקטורט לעסוק במחקר.
לא מכיר פיזיקאי (למעט אבשלום אליצור) מהמאה השנים האחרונות, שתרם תרומה משמעותית, מבלי ששלט ברמה מאוד גבוהה בפיזיקה שעשו אלו שלפניו. גם אבשלום אליצור אמנם תרם תרומה מסויימת לפני שסיים תארים בצורה מסודרת, אבל הוא התייעץ עם פיזיקאים מהשורה הראשונה, וכאשר פסלו את "התיאוריות" שלו, הוא נתן לזה כבוד, ולמד הרבה מהם כשולייה, וגם אז את התרומה שלו הוא לא יכל לעשות לבד. הוא היה צריך לידו פיזיקאי מעולה (כמו יקיר אהרונוב, או לב ויידמן), שיעזור לו ללטש את הרעיונות לכדי משהו שעומד בקריטריונים גבוהים. כיום אבשלום אליצור הוא פיזיקאי מצוין, שהבין שאין קיצורי דרך, ועדיין לא אחד מהגדולים בעולם. הגדולים בעולם תרמו את תרומתם המשמעותית הראשונה לכול הפחות לקראת סוף תואר שלישי והם מעט.
כהערת אגב, יש שמועה שאיינשטיין תרם את התרומה הגדולה הראשונה שלו כאשר היה פקיד במשרד הפטנטים. זה אמנם נכון, אבל גם מנוסח באופן מטעה. באותה תקופה הוא אמנם עבד במשרה חלקית במשרד הפטנטים, אך גם היה במהלך השנה האחרונה שלו ללימודי הדוקטורט.
גאונים מטעם עצמם. אנשים שחושבים שהם מחזיקים בתובנות מאוד עמוקות, ושרק שמרנות של אנשי המדע מונעת הכרה בגאונות או בחשיבה מחוץ לקופסה שיש בתובנות שלהם - יש המון. זה השלב הכי קל. השלבים הפחות טריוויאליים הם להפוך את זה לאמירה כמותית לא טריוויאלית, שמתאימה לתיאוריות שכבר הוכחו, ולתוצאות הנסיוניות שכבר בוצעו, ושמכילה משהו שניתן לבדיקה, ואז לבצע את הבדיקה. אלו גם השלבים שבהם כמעט כל התיאוריות נופלות. אין לי בעיה עם הרעיונות שלך, אבל הם לא יותר מרעיונות - השלב הכי ראשוני - בדרך לתיאוריה, וחלקם, לפחות לכאורה, לא מסתדר עם מה שאנו כבר יודעים (בקוסמולוגיה).