מבחן אישיות וערפדים

אוו רודריגו!!

נמסתי, תודה

אתה יודע משהו, בהתחלה לא אהבתי את ג'ק(מקווה שכתבתי נכון) אבל אחרי כמה שיחות איתו הבנתי שהוא בחור כלבבי, הוא מגניב וגם....השפה שלו והסגנון שלו די מקוריים

Berethor

New member
כן גם ג'ק וגם רודריגו מגניבים

כל אחד בדרכו שלו, ושניהם ברוז'ה, ג'ק גם ממש טוב בלהסביר דברים בתכלס לערפדים חדשים..

הנה המפגש הראשון עם ג'ק, למי שלא מכיר, שבו הוא מלמד ערפד/ה חדש/ה תבסיס

http://www.youtube.com/watch?v=u7tuMKxI6Nk

עזוב את כישורי הדיבור שלהם

יש לי קראש מטורף מדי פעם לגברים מהסוג הזה, גם חזק אך עוצר נשימה

ג'ק טוב בלהסביר ורודריגו טוב ב-"לעשות"

Berethor

New member
Nice

"Malkavians are erm... interesting. Learning to sort the wisdom from the bullshit can be some work and not a lot worth listening to but they're all good fun if you ask me" - Bertram Tun a Nosferatu Elder

אין לי כוח לקרוא ולענות אבל...

אני יכול להגיד שאם הייתי ערפד, הייתי מנסה בכל כוחי לא להפוך לאחד צמא דם חסר שליטה עצמית כמו בבאפי\יומני הערפד\MOONLIGHT (כן, אני זוכר אותה
).

עשיתי מקודם את המבחן והפעם יצא לי טורדור

ממ האמת זה קצת יותר מתאים למרות שגם ברו'זה מתאים אבל...אני יותר מדי קלאסית בשביל להיות גסה ו..אגרסיבית

memee2

New member
2- מלק

1- נוספרטו 2 לסומברה
לא פלא שאנחנו לא מסתדרות.

Berethor

New member
אנשים תשתתפו זה לא עד כדי כך מסובך

המבחן לא מאוד ארוך וקשה, אתם יכולים לעשות את זה בדיוק כמו ארבעת המשתתפים עד כה(כלל אותי), מספיק לדעת ברמה בסיסית מזה ערפד ולדעת אנגלית, מי שקשה לו עם אנגלית יכול לעזר במילון מורפיקס או בתוכנות תרגום ועדיין לעשות, למרות שהתרגום בתוכנות לא יצא מושלם מבחינה דיבורית אבל לא נורא, בשימוש בתירגום של גוגל כרום למשל המשפטים לפעמיים מתבלבלים, אם זה קורה פשוט להחזיק את הסמן עכבר על המשפט וזה מראה תמקור באנגלית, וגם מסמן את כל החלק של המשפט שזה תרגם שם.

מנסיוני התוצאות שיוצאות במבחן הזה הן מאוד מדויקות וטובות לרוב, זה שווה את ההשקעה, כל עוד עונים עליו בכמה שיותר בכנות כמובן. אנשים תפסיקו להתעצל או לחשוש או להיות משעממים, כמה שיותר ישתתפו יהיה יותר מעניין, המבחן הזה הרבה יותר שווה ממבחני החנונים למינהם לדעתי, שבהם עדיין לא מצאתי מבחן באמת איכותי ולא קיצוני, שלא מכשיל ועם תוצאות שיוצאות באמת מתאימות ומדויקות יחסית לרוב. בקיצור כמה שיותר אנשים ישתתפו ככה יותר טוב, אתם לא חייבים להיות אוהבי ערפדים בשביל להשתתף, זה משחק אישיות ולא רק ערפדים.

טום גיא

New member
לא כולם אוהבים ערפדים

גם מי שיודע מה זה ערפד ויכול לקרוא אנגלית. זה פשוט לא משהו שמעניין את כולם, ומי שלא עשה את המבחן זה כנראה בגלל שזה לא ממש מעניין אותו.

Berethor

New member
בינתיים התגובות שקבלתי פה זה של כמה שהתעצלו

אומנם הגיבו לדיון אבל לא עשו תמבחן. כמו שהסברתי לא חייב להיות אוהב ערפדים גדול או מבין בערפדים גדול כדי לעשות את המבחן הזה. הקטע הוא לראות מה יוצא לך, זה לא מבחן של ידע בערפדים, לכן מספיק גם ידע בסיסי בשביל לעשות אותו. בכל אופן אופן חבל שאין עוד אנשים שמשתתפים.

למעלה