וואו זה הכי גבוה שהיה לנו אומרים עלייך בדיוק את מה שאמרו עלינו,וזה לגמרי לא נורא
נ נעמי155 New member 6/11/14 #16 וואו זה הכי גבוה שהיה לנו אומרים עלייך בדיוק את מה שאמרו עלינו,וזה לגמרי לא נורא
מ מנהלת בניסיון New member 6/11/14 #17 אפשר פטור? ראיתי את האורך ונבהלתי העבודה מתרבה פה באופן מדאיג ובסופ"ש קשה לי להגיע למחשב יש למישהו עצה???
אפשר פטור? ראיתי את האורך ונבהלתי העבודה מתרבה פה באופן מדאיג ובסופ"ש קשה לי להגיע למחשב יש למישהו עצה???
נ נעמי155 New member 6/11/14 #18 קיבלת ! רק אל תתרגלי איך אפשר לסרב לך? במיוחד כשאני יודעת כמה קשה את עובדת
פ פריאל 12 New member 6/11/14 #22 גברת מנהלת, עבור 'פטור' צריך לעבוד! מלאי את השאלון ויהיה לך 'פטור' בסופ"ש ואת נעמי, מה את מוותרת לה כ"כ מהר?
גברת מנהלת, עבור 'פטור' צריך לעבוד! מלאי את השאלון ויהיה לך 'פטור' בסופ"ש ואת נעמי, מה את מוותרת לה כ"כ מהר?
נ נעמי155 New member 6/11/14 #24 מה יכולתי לעשות? מה גם שהיא כל כך משתדלת למרות העומס שיש לה והיא ביקשה כל כך יפה וחוצמזה יש לי לב טוב,אני גם ספונטנית,רגישה עם חוש הומור
מה יכולתי לעשות? מה גם שהיא כל כך משתדלת למרות העומס שיש לה והיא ביקשה כל כך יפה וחוצמזה יש לי לב טוב,אני גם ספונטנית,רגישה עם חוש הומור
פ פריאל 12 New member 6/11/14 #27 איך... איך נהיית האישיו?! נכון, קשה לסרב למנהלת, בעיקר מאחר שהיא כזו מקסימה.