מבחן החבובות

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

נתן.ל

New member
אני קרמיט אני קרמיט ../images/Emo13.gif

מי אמר אני ולא ירוק

קרמיט. אני. קרמיט.

לא קל להיות ירוק (?).
מאי (מיס פיגי. הפתעה גדולה..) אני לא בנוי למחויבות.

נו בוודאי ../images/Emo70.gif

כן, כן אני גרה איתו ("לגור איתו..."
) הוא נראה יותר טוב במציאות...

../images/Emo68.gifכפארות עלייך, נשמה. תודההה

יפה מצידך. את בכלל, מהממת לחלוטין, מעבר לכל דמיון. לירוי - אף מילה. אני יודע שמדגדג לך לכתוב איזה "או...שמופי" עכשיו. אז לא. לך שתה כוס מים. ושימותו כל הקנאים!

Liroy25

New member
ICU יא שטינקר!!

ככה אתה מספר לכולם של הפאטיש שלי לארטיק שוקולד??? יאללה יאללה..שימותו הקנאים!

Liroy25

New member
שאני אגיד דבר כזה?

חלילה! זה אמנם עשה לי בחילה קטנה אבל לירוי מפרגן!

.m

New member
וחוץ מזה

בפורום הזה יש אר שמופי אחת
אני
mai

.m

New member
../images/Emo7.gif

לא מקובל עלי שאתה מחלק את שם החיבה שלי לאנשים אחרים. אפילו אם הם "משנה תורן". |נעלבת| mai

"מ-פ-ר-ג-נ-ו-ת!" אה לירוי?...../images/Emo67.gif

לירוי, עשיתי לך משהו רע, מאמי? אתה באמת חושב שאני צריך גירסה גברית? לא, שאני אבין.

זה הוא ../images/Emo70.gif

אבל במציאות השיער שלו טיפה יותר כהה והוא עדיין לא הזמין אותי לתה בדירה החדשה,מה שנרשם בעט אדומה במחברת הרשימות השחורות.

.m

New member
שקר וכזב ../images/Emo88.gif

אני בעצמי שמעתי את המהממת מדברת עם לירוי (זה לא שאתה עונה לטלפון, ואפשר לדבר איתך באופן ישיר, אותה יודע איך זה יוניי דואר. אי אפשר לסמוך עליהן!), ומזמינה את שניכם. תשובת הלירוי: "טוב, נראה..." לתשומת ליבך.
mai

../images/Emo47.gif../images/Emo41.gifהודעה חשובה! הקשיבו הקשיבו!

לשכת המהממת ומשנה תורן ת ל - א ב י ב הנדון: תה אצלנו במשכן. 1. הנסיך סומסום, הינך מוזמן למסיבת תה, שתערך בקרוב במשכן. 2. הנך רשאי להביא עימך עד 2 בני-לוויה (אפשרי שאחד מהם יהיה הולך על ארבע) 3. על מועד מדוייק תמסר הודעה בהמשך. 4. לידיעתך. 5. בברכה, המהממת ומשנה תורן.

xanadu

New member
יפה מאוד, באמת פנסטסטי

תעשו לכם מסיבת תה ואת השכן מעבר לכביש אל תזמינו. לא, זה בסדר, אין צורך, אני אשב לי פה בחושך ואוכל לחם עם מרגרינה. אני לא צריך את מסיבות התה הטפשיות שלכם....

למעלה