מבחן פפסי

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מושון - הפורום הציבורי הזה אינו נחלת אבותיך ויש לי זכות מלאה להיות פה.

אמרתי לך משה - אין בך מינימום תודעה פלורליסטית - אילו הייתה בך תודעה כזו פורום אקטואליה היה משגשג ולכן כשאתה כותב עלי שאני "מטרד במשק לא לך" אתה מוכיח את כל מה שכתבתי עליך.

אני יודע שקשה לך מולי - אף פעם לא הצלחת להתמודד מולי - סליחה על חוסר הצניעות אבל כל השמאלנים כאן לא מסוגלים להתמודד מולי.

אז מה עושים כשלא מצליחים להתמודד ? מאיימים (כמו מה שעוללת לפומה המסכנה) , מוחקים וחוסמים.

אני מניח שחבורת הבכיינים ביג ג'ו , אלפיני , מלאכת מחשבת , ג'קי , ספי ויתר מיעוטי היכולת כותבים לך תדיר בפרטי ומבקשים שתחסום אותי - טוב , הם בדיוק כמוך , אם לא מצליחים להתמודד אז חוסמים.

טוב , בזבזתי כבר מספיק זמן עליך. סלאמאת.
אתה הרי יודע הכל (כולל גם דברים שאינך יודע).
אז שיבושם לך, כי למרות ביטחונך הרב, זה לא ישרוד לאורך זמן. הפתיל הולך ומתקצר, למרות כל מחשבותיך וביטחונך הריק.

אז שיבושם לך, כי למרות ביטחונך הרב, זה לא ישרוד לאורך זמן. הפתיל הולך ומתקצר, למרות כל מחשבותיך וביטחונך הריק.
אין מה לעשות מצ'עמם בפורום הליכוד - יש אחידות מחשבה...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
פורום אקטואליה הוא פורום ציבורי וזכותי לכתוב בו אינה פחותה משלך.

מספר הכותבים בתפוז הולך וקטן , זו עובדה.
ואם בטעות נראה לך שאתה תישאר האחרון שבהם, אתה חווה טעות גדולה.

שחר 676

Well-known member
מושון יקר , כשאתה לא מצליח להתמודד אתה מאיים בנוסח "הפתיל הולך ומתקצר" - כך סילקת את פומה מתפוז.

תקשיב טוב - כל מה שכתבתי לך מעלה חקוק בסלע - אתה והחברים שלך אף פעם לא הצלחתם להתמודד מולי ולכן אתם מנסים לסתום פיות.

אני מבין שאתה מחפש אמתלה לחסום/למחוק/לצנזר - אני מבין שזה בוער בנשמתך. חופש ביטוי לכולם זה מאד קשה עבורך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מושון יקר , כשאתה לא מצליח להתמודד אתה מאיים בנוסח "הפתיל הולך ומתקצר" - כך סילקת את פומה מתפוז.

תקשיב טוב - כל מה שכתבתי לך מעלה חקוק בסלע - אתה והחברים שלך אף פעם לא הצלחתם להתמודד מולי ולכן אתם מנסים לסתום פיות.

אני מבין שאתה מחפש אמתלה לחסום/למחוק/לצנזר - אני מבין שזה בוער בנשמתך. חופש ביטוי לכולם זה מאד קשה עבורך.
אל דאגה. פומה היא רק סוג של "בקרוב". קח זאת לתשומת לבך (אם יש לך לב בכלל).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מושון - הפורום הציבורי הזה אינו נחלת אבותיך ויש לי זכות מלאה להיות פה.

אמרתי לך משה - אין בך מינימום תודעה פלורליסטית - אילו הייתה בך תודעה כזו פורום אקטואליה היה משגשג ולכן כשאתה כותב עלי שאני "מטרד במשק לא לך" אתה מוכיח את כל מה שכתבתי עליך.

אני יודע שקשה לך מולי - אף פעם לא הצלחת להתמודד מולי - סליחה על חוסר הצניעות אבל כל השמאלנים כאן לא מסוגלים להתמודד מולי.

אז מה עושים כשלא מצליחים להתמודד ? מאיימים (כמו מה שעוללת לפומה המסכנה) , מוחקים וחוסמים.

אני מניח שחבורת הבכיינים ביג ג'ו , אלפיני , מלאכת מחשבת , ג'קי , ספי ויתר מיעוטי היכולת כותבים לך תדיר בפרטי ומבקשים שתחסום אותי - טוב , הם בדיוק כמוך , אם לא מצליחים להתמודד אז חוסמים.

טוב , בזבזתי כבר מספיק זמן עליך. סלאמאת.
תמחק את מלאכת מחשבת, הוא חסום לצמיתות
גם אם הוא משתחרר לחצי דקה הוא מיד נחסם שוב.
היה הסכם בלתי כתוב ביני לבין משה
בהסכם נאמר שהוא לא משחרר חסימות שלי ולהיפך
עכשיו מאחר ומשה עשה טעות והפר את ההסכם, הוא יצטרך לשלם "קנס"
כי על טעויות משלמים.
אני אחשוב בהמשך על איזה קנס לקנוס אותו.
תאמין לי שהקנס יכאב לו מאד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תמחק את מלאכת מחשבת, הוא חסום לצמיתות
גם אם הוא משתחרר לחצי דקה הוא מיד נחסם שוב.
היה הסכם בלתי כתוב ביני לבין משה
בהסכם נאמר שהוא לא משחרר חסימות שלי ולהיפך
עכשיו מאחר ומשה עשה טעות והפר את ההסכם, הוא יצטרך לשלם "קנס"
כי על טעויות משלמים.
אני אחשוב בהמשך על איזה קנס לקנוס אותו.
תאמין לי שהקנס יכאב לו מאד.
כה אמר ביריון המקלדת שמעז לחסום משתמשים בפורום לא לו. לא בא לך לקרוא אותו? אל תבקר כאן. כי אותי הרי אינך יכול לחסום ועל כן, אל דאגה. ככל שתמשיך ותחסום אותו, דבריו יועתקו על ידי. עדיף לך כך?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כה אמר ביריון המקלדת שמעז לחסום משתמשים בפורום לא לו. לא בא לך לקרוא אותו? אל תבקר כאן. כי אותי הרי אינך יכול לחסום ועל כן, אל דאגה. ככל שתמשיך ותחסום אותו, דבריו יועתקו על ידי. עדיף לך כך?
תמשיך לאיים. זה ממש יסייע לך לשרוד הלאה. ככה אני אוהב אותך יותר. ואגב, ההסכמים הם בסדר, אבל אתה לא רשאי להיכנס לפורום לא לך ולעשות בו ככל העולה על רוחך. כדאי שתקשיב גם לאמירות האמת של מלאכת. הוא בד"כ אינו טועה.
ועובדה: גם הרינגטון התייחס בצורה בוגרת ורצינית לדבקותך בחור החלחולת. לכן, כדאי שתלמד משהו גם מהזולת, אף אם אינו חביב עליך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תמשיך לאיים. זה ממש יסייע לך לשרוד הלאה. ככה אני אוהב אותך יותר. ואגב, ההסכמים הם בסדר, אבל אתה לא רשאי להיכנס לפורום לא לך ולעשות בו ככל העולה על רוחך. כדאי שתקשיב גם לאמירות האמת של מלאכת. הוא בד"כ אינו טועה.
ועובדה: גם הרינגטון התייחס בצורה בוגרת ורצינית לדבקותך בחור החלחולת. לכן, כדאי שתלמד משהו גם מהזולת, אף אם אינו חביב עליך.
איזה מז"ל שאתה אוהב אותי.
תכף תרצה גם נשיקה,כן מושון מתוקי שלי?.|נשיקה|
תראו מי שמדבר על חולחולות. |פנים|

למעלה