מבחן קורס 60 סופי (פנימי וחיצוני)

רועי

אני אל יודעת אם כבר עברת שיעור אר"ן או לא, אבל באר"ן בעקרון חוקי המשחק משתנים. בכל מקרה, יש משפט יפה במד"א - אין מעשי בלי עיוני. והידע שאתה רוכש בקורס הוא חשוב, כי בלי להבין אי אפשר לדעת איך לטפל... ואתה תפגוש בהרבה נהגים שהולכים לפי הספר, ואצלם הכל הוא שחור או לבן. תמיד צריך להפעיל מחשבה ולחשוב כל הזמן צעד אחד קדימה. בהצלחה

18 G

New member
יש משפט יותר יפה

שאומר שאין מתודיקה בלי חומר עיוני....אבל עד שתגיע אם תגיע לקורס מדריכים הדרך עוד ארוכה.. קורס 60 או בשם המלא שלו קורס עזרה ראשונה בסיסי לבני נוער הוא הבסיס להמשך דרכך אם זה על מנת לעלות על הרגיל , אם זה להמשיך להשתלמויות אטן\נטן, להגיע לתאר"ן וכמובן לגולת הכותרת של מדריך. כמו כל בניין שבנוי כך שכל שלב צריך בסיס טוב על מנת שהוא יתקיים כך גם ההתקדמות שלך במערכת, עד לאן שתרצה להגיע בה. כרגע כחניך מן המניין, אתה צריך לדעת את החומר של קורס 60 על בוריו.. ולהיות מוכן תמיד לבצע את ה100% שלמדת בשטח. אם וכאשר תגיע למעמד של ראש צוות ולהיות הגורם המחליט באירוע תוכל לחפש לך את התחומים האפורים שלך. עד אז בשבילך מה שנכון הוא מה שנלמד בקורס...

ענבל וליאור.

כפי שציינתי מקודם. לא היה לי אף בעיה או אף טענה על מה שלימדו אותי בחומר העיוני. אבל לפי סיפורים ששמעתי מידידים שלי מתחנות אחרות ומדוד שלי נהג אמבולנס שהחומר שמלמדים בקורס שונה מעבודה בשטח ותאימנו לי אתן עדין לא מכירות אותי כל כך טוב על מנת לשפוט אותי. כי אם אני עושה משהו אני נותן את כל הנשמה שלי ואת כול כולי להגיע ולבצע את המטלה הזה ולהגיע להשגים טוביץ ביותר.. שנית לגבי התחומים האפורים אל דאגה לא הגעתי למצב שכזה לחפשר לי תחומים אפורים ותודה על הדאגה ליאור חח

ענבל לגבי האר"ן

עברתי קורס מזורז במשטרה על הטיפול באר"ן- הרחקת סקרנים טיפול בזירת אירוע כל מני דברים. לגבי מד"א אם אני לא טועה לא הגענו לזה. אבל הגענו למצב של טראומה.

למעלה