מבחני כניסה למכללה להוראת טכנולוגיה

ironman

New member
מבחני כניסה למכללה להוראת טכנולוגיה

שלום חברים , לא יודע אם אתם זוכרים אותי ... גם אני לא התקבלתי לשנקר וחולון השנה ... לעומת זאת כן התקבלתי לאסכולה מימד , אך ויתרתי על ללמוד שם לאחר ששמעתי המון דברים לא נעימים .. בסופו של דבר עשיתי פסיכומטרי ע"מ לנסות במכללה להוראת טכנולוגיה ... ב21 יש לי את הבחינות כניסה ... יש למישהו כמה טיפים לתת לי ? אני חושב לשפר את התיק עבודות שלי ... כי אני מפחד שמה שלא היה מספיק טוב לשנקר - גם כאן לא יתפוס - אולי מישהו יכול להאיר קצת את הדברים ?

oritag

New member
אתה מעוניין לשפר את התיק עבודות

איך נוכל לעזור אם לא נדע מה אתה צריך לשפר? אם תוכל להיות יותר ספציפי, אולי להעלות תמונות, יהיה על מה לדבר ואיך לעזור

ironman

New member
הנה כמה חלקים מהתיק עבודות שלי

אם יש לכם רעיונות לשפר - אני אשמח

jimibar

New member
שמתי לב שאתה מתמקד בגרפי האם זה

הכיוון שלך ? ואולי כדאי גם להוסיף אובייקטים תלת מימדיים ? ידוע לך שהשנתיים הראשונות הן כלליות כלומר לומדים גם תעשייתי גם גרפי ועוד ..?

ironman

New member
אני מתמקד בגרפי כי תלת מימד

טיפה גדול עליי .... מבחינת השקעה .. אני לא כזה טוב ב3DMAX....אבל יש לי המון סקיצות בעיפרון שכדי לממש אותם אני אצטרך חתיכת ממון .....

mokitza1

New member
לדעתי...

אני גם בשלב של הכנת תיק עבודות. אולי אני לא הכי מקצועית אבל אני רק מנסה לעזור. אז ככה.. לדעתי התיק שלך בהחלט מרשים. אבל אני חושבת שאת עושה קפיצה גדולה מדי. ז"א-התיק עבודות אמור לכלול מגוון של דברים _לאו דווקא שקשורים לעיצוב נטו או גרפיקה..) ברור שידע יכול רק להוסיף אבל אני חושבת שרוב המוסדות(בצלאל,שנקר...) רוצים לראות חשיבה יצירתית ותמימה.. הם לא מצפים שמישהו שרוצה להתקבל לעיצוב תעשייתי יפתיע עם שולחן מעוצב פלאים... הם רוצים לראות קו מיוחד בעבודות כלליות יותר...(ציור, פיסול,רישומים וכו..) ככה נראה לי בכל אופן.. אבל אני ממליצה לך להתייעץ עם אנשים שיותר מבינים ממני.. בכל מקרה..שיהיה לך המון בהצלחה(אל תתיאשי....)

jimibar

New member
כוונתי היתה בדומה למה שנאמר למטה

היא לא להתמקד בדבר אחד,ובתלת מימד כוונתי לאובייקטים כלשהם -פיסוליים למשל ופשוט לנסות לזרום עם חשיבה מסויימת ולבטא אותה ביצירותיך. אצלי זה היה בדיוק ההפך אני התמקדתי בתלת ממד והייתי צריך קצת גרפי ואכן היה קשה אבל היה הרבה יותר מעניין בהצלחה

דרורית78

New member
מנסיון

המראיינים רוצים לראות אותך, לדעת מה מעניין אותך. הם לא רוצים שתהייה מוצר מוגמר, הם רוצים לעצב אותך ולא לפגוש מישהו שכבר חושב שהוא יודע, או שחושב שאחרי מכינה כבר יש לו קו אישי (לא שאמרת את זה, זה עובר מהדברים). הדברים שהצגת נראים טוב, אבל הם דברים שלא מצליחים (לדעתי) להעביר את האישיות שלך, אולי חוץ מהכיסא. את הכלי לפירות לא הייתי מציגה למשל, כי המראיינים ראו כבר 30 כאלה לפניך, בעיקר משום שבכל מכינה זו העבודה הראשונה שעובדים עליה. אני רואה שאתה עובד עם תוכנות הדמייה שונות, אולי כדאי לך לעשות הדמיות שיראו את יכולת הדמיון וההתפתחות שלך, אולי של מוצרים שעוד לא קיימים בשוק, או פיתוחים שאולי כרגע לא אפשריים במציאות. בהצלחה

מסכימה עם דרורית../images/Emo97.gif

תחפש משהו קצת יותר מפתיע. ועוד דבר,אני חושבת שעשית החלטה נבונה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה