מבטיחה להביא סיפולוקס-

מבטיחה להביא סיפולוקס-

ראיתי נאים החדרים בעיני נאים היושבים בעיני והחדר מקבלים אורחים? מבטיחה שאביא סיפולוקס או סט של שש קעריות גלידה .

ענבר.

New member
עם הבלונים הקטנטנים האלה?

נשארו לך מהחתונה???
תביאי. תבואי. בברכת חברים והיקלטות מהירה...

magy

New member
הי אחותו, נוותר על הסיפולוקס

ועל הקעריות.....תביאי גלידה.......עם הרבה קצפת........ לאיזה עשרים ומשהו איש.... מי שרוצה גם סירופ ואגוזים...... ההרשמה....למטה.....
ברוכה הבאה.......

magy

New member
לא ראיתי את ההודעה של ענבר

תביאי גם את הסיפולוקס..... כבר יעלה לך הביקור הזה...
)))))) עם קצת יין הוק, היו הרומנים שותים "שפריץ".....אחרי הסטייק.... יין וסודה.......... אף פעם לא הבנתי מה מצאו בטעם......

magy

New member
גדול.... אבל שלא ירוץ כל כך מהר

בבקשה, לא רוצה.....בקצב הזה..... אחרת, בעוד יומיים אהיה בת שישים....... ואתר מומלץ באון ליין של מעריב......צילומים מרהיבים........

זהבוש

New member
סיפון זהו ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo20.gif

שבת שלום לכולם ושבוע טוב!!!! הו פשוט נזכרתי בשם סיפון קצת לפני הסיפולוקס עם הבלונים שתמיד לא עבדו כשהיה לך אורחים. אבל הסיפון שקנינו במכולת השכונתית לא היתה בעיה הוא תמיד עבד וכמה התעזנו עמו על החברה או על האח שהרגיז בשולחן בקיצור מלחמת גז בגז מים, שמח איך אפשר שלא . כמה אני מתגעגעת וכמובן הגלידה בתוך הכלים מפח צבעוני זווועה , אבל זה היה יפה אז .

גביעי הגלידה ../images/Emo6.gif

מהפח הצבעוני הזה הכינו גם כפיות שטוחות, ומאפרות..גיסי משתמש במאפרה כזו עד היום - לא מחליף אותה בחדשה.. נוסטלגיה שלו.

מציצה לכם כבר כמה ימים, ובאתי

מרחרחת קצת את ריחות העבר נזכרת בגעגעוע אבל, איזה גלידה? איזה פחים צבעוניים? תזכירו תזכירו אופס, כמעט שכחתי הבאתי יין
קצת אוכל
דג זהב באקווריום
ואת ה-
של השכנים שנמצאים בחופש שמחה להכיר

magy

New member
איזה יופי, איזה טופי, ברוכה הבאה

הביאי את כל מה שיש בבוידם......דברים ישנים רצויים פה מאד.... כמו עתיקות, כמה שיותר ישן, יו-תר טוב.... את יכולה להביא גם חברים, חברות, שכנים, דודות, סבתות , סבים.. ילדים...יופיייייייייייייי שבאת..........

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

גמני די חדשה.. הצצתי ונישבתי... הפורום הכי הכי ברשת. שבוע טוב.

זו ששמים בפנים גלדיולות שיחזיקו

מעמד המון שבועות ומוסיפים אקונומיקה שהריח שלה יותר חזק מהפריחה של הגלדיולות(או שאלו היו כלות בכלל?) בכל מקרה פרחים גדולים עם הרבה שטח ירוק ומט צבע העיקר שיעמדו זקופים בוואזה הגדולה מחרסינה לבנה עם ציורים קטנטנים. אבל שהביאו שושנים,שאבא שלי, שהיה כבר אז בלשן עברי,התעקש שקוראים להן בכלל ורדים,אז היו מוציאים את הוואזה השקופה מזכוכית בצבע תכלת וגבעולי השושנים,שקלרה השכנה התעקשה לקרוא להן "שושנות"דווקא,נראו כחולים כל כך.

זהבוש

New member
פרחים ליום שישי ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

זרי הפרחים של פעם היו בעיקר כלות, כריזנטמות,שושנים כמובן דליות ,גדיולות
והכי שכחתי את הציפרניים עם הרבה אספרגוס שאחר כך היו מכינים איתו גם זרי יום ההולדת שדקרו בצורה בלתי רגילה בראש, והסידור היה בדרך ככל בצורה של בוקט כי זה מה שהיה מקובל באירופה ואת זה הביאו לכאן "בוקט פרחים " ואחר כך בתחילו עם האיקובנה והסידוריםהיפנים למינהם עם אמצעארוך ועומד ומסביבו פרחים קצרים עם עלים וכל מיני אביזרים יבשים. אבל עם כל זה אין כמו פרחים במיוחד חיים למרות שהיום יש פרחי משי שנראים בדיוק כמו פרחים חיים, להבדיל מפרחי הפלסטיק הישנים שהיו זוועה .

ענבר.

New member
פרחים מפלסטיק

הולכים אצלי בצמוד לזכרון בנושא... גובלנים... נשים ישבו, רקמו, מיסגרו, תלו. אוף, לא אהבתי את זה.

גל-עמית

New member
רקמה וכו´....

...ובנות ב"בני עקיבא" רקמו למחזרים שלהן - כיפות סרוגות....... מהיכן אני יודע, הלו הייתי באותה תקופה בשמו"צ.....או.. מישהי ניסתה "לעשות לי עייניים"..(גם במסרגה, מס´ 3 אם אני לא טועה..)
..... המזל שלא סרגו לי קונדומים לחורף.....אני מכיר מישהו שסרגו לו.....חבל"ז.....
.....

המקסימום שאני רקמתי היה סנור

משובץ בבד פפיטה ורוד, בשעור מלאכה. לא סיימתי את הרקמה עד עצם היום הזה.

ענבר.

New member
שעורי מלאכה

לבנות - תפירת סינרים עם ליבית (וואו איזה שם.......) זה החלק העליון של הסינר. לבנים - עבודות נגרות. מה יש לדבר, חלוקה הגיונית.... כמו שחת ומחט... והיו שעורי כלכלת בית (שהיו "אהובים" עלי בערך כמו שעורי מלאכה...) ושעורי חלקאות - זרענו, עדרנו, השקינו ו...קצרנו.

ושיעורי גדנ"ע - יש גם היום?

ואיך הייתי מאוהבת במדריך היפיוף ואיך פינטזתי עליו בלי סוף.. ורקמתי לי סיפורים... ובחלומות הגעתי.....עד
הסוף
תודו שזה היה נועז בשנות השישים... או אולי לא?
(הכותבת בוגרת בי"ס דתי)

למעלה