מבינה את חוסר הנסיון של הנשים

HANSEM M

New member
מבינה את חוסר הנסיון של הנשים

אך גברים יכולים ללכת לנערת ליווי, לא כך?

ESPS

New member
נכון מאוד

גברים יכולים ללכת לנערות ליווי, אבל...

ESPS

New member
סרוגייט זה עניין לטיפול מיני בליקוי תפקודי

Reyn

New member
הא? בדיוק הפוך..

אישה יכולה להשיג סקס בכל שנייה שתרצה. פרסמי עכשיו הודעה "מחפשת זיון" בפורום סקס ותקבלי מליון פניות של בחורים שישמחו לסייע.
לגבר הרבה, הרבה, הרבה יותר קשה להשיג סטוץ, והמוצא האחרון שלו הוא זונה. עבור אדם נורמטיבי, ההחלטה ללכת לזונה ממש לא באה בקלות. זה נחשב לתחום אפרורי, לא אסור בחוק אבל גם לא לגמרי חוקי, משהו אפל שקורה במקומות נסתרים. מה גם שזה עולה כסף ויש חשש גבוה יותר למחלות מין. ממש לא מדובר בפיתרון פשוט ונגיש.
ובנוסף לכל זה, נשים יכולות ללכת לזונה (ממין זכר או נקבה) בדיוק באותה "פשטות" כמו גברים. כך שבין כה וכה אין כל יתרון לגברים במצב הזה.

היום ירידה של גבר לזנות כבר אסורה בחוק

אתה מסתכן בעונש (איני יודעת אם קנס או מאסר). המחוקקת פעלה פה מתוך הבנה שנשים בזנות הן קרבנות של חיים אכזריים וירידה של גבר לזנות (הליכה לאשה כזאת) היא ניצול גס של מצבה.

niwo

New member
הליכה לזנות

היא אקט של ניצול נשים.
לא משנה עד כמה הן מציינות שהן בשליטה.
זוהי פגיעה בגופן. זה גורם לניתוק של הגוף מהאני העצמי שלהן.

that's a huge NO!

חמוד1975

New member
תשובה

לדעתי, חלק מהעניין ביחסי מין, הוא ליצור אינטימיות גם מעבר לפעולה פיזית כזו או אחרת. גם להרגיש נחשק, ע"י הפרטנר. זונה אולי יכולה לתת לך להרגיש כך, אבל בעצם מה שהיא חושקת בו זה הכסף שלך. חוץ מזה, הסיכון למחלות מין הוא סיבה מספיק טובה בשביל להמנע מכך (למי שלא יודע, קונדום לא מגן מכל המחלות).

iba90

New member
גברים נראים לך רובוטים?

למה נראה לך שאנחנו לא מחפשים רגשות?

לפחות מבחנתי, לחלוטין לא.

מעולם לא חשבתי אפילו לרגע אחד שללכת לזונה זו אופציה לגיטימית.

בדיוק כמו שלעשן סיגריות
לעשות סמים
וכו'...
גם ללכת לזונה זה לא בא בחשבון.
ולא משנה שאני בן 32 ללא נסיון בכלל.

אני מסכים עם האחרים שלנשים הרבה יותר קל להשיג היום ניסיון מיני.

כדי לא להעלות מחדש את הגיהנום

לפני ימים ספורים בלבד היה כאן שרשורפלצת בסוגייה הזו בדיוק-

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167530626

למרות שתמיד תענוג לשמוע עוד קולות (כשהם מסכימים איתי כמובן
)

ברצינות אבל, הרוב הגורף של תעשיית הזנות נשען על החומר שממנו עשויים הסיוטים הכי גרועים שלנו: לוקח ילדות ונערות מוחלשות ופגועות, והופך אותם למוצר צריכה עבור המרבה במחיר.

גיל456

New member
זונה זה מזוייף ודוחה!

אני למשל בן 33 התנסתי לפני כ-3 שנים לראשונה. זו הייתה בחורה במצבי שרצתה כמוני לחוות את החוויה הזו.
ללכת לזונה מבחינתי בכלל לא הייתה אופציה. אני חושב שזונה מעבר לזה שזה דוחה, זה לא הדבר האמיתי כי היא מקבלת תשלום.
אני רציתי ועדיין רוצה שמי שאחווה איתה את החוויה הזו תהיה איתי בגלל רצונה החופשי והטוב ולא בגלל תשלום.

Berethor

New member
יש ועדיין הרוב בישראל זה עם סרסור

לכן זה גם לא חוקי.

למעלה