מבינה את חוסר הנסיון של הנשים

A 26 cm Schlong

New member
"הרוב"

יש לך משהו שיגבה את זה? אתה חקרת את הנושא לעומק? או שיש לך רק משפטים דמגוגיים לכתוב?

Berethor

New member
הפופוליזם הוא שלך

אני מסתמך על ידע, אתה מסתמך על אינטרסים אישיים, הרצון שלך להמשיך לנצל נשים.

A 26 cm Schlong

New member
ידע? ערכת איזשהו מחקר בנושא?

או שאתה מתפקד על תקן זונה בשעות הפנאי שלך וכותב מתוך ניסיון אישי? (אני יודע, אני יודע, אין סיכוי. בכל זאת יש קשר הדוק בין זנות לסקס).

אני לא רוצה למהר לשפוט או משהו....אבל

.

Reyn

New member
מה זה משנה מה הרוב?

מספיק שיש נער ליווי אחד שפנוי כרגע..

Berethor

New member
זה לא הייתה הפואנטה

הפואנטה היא להראות שלרוב זה שיעבוד נשים ולכן יש מעט מאוד גברים שהיו שם. להבדיל בסרוגייט או שחקני פורנו יש אחוז גבוה יחסית של גברים, וזה משום ששם הם לא בתנאי עבדות ומשכורות רעב, שאצל הזונות הרוב הסרסור לוקח בנוסף שיעבוד והשידול לזנות.

Reyn

New member
אני עדיין לא רואה איך זה משפיע על טענת הבסיס

שבמקרה הצורך אישה יכולה למצוא נער ליווי, כמו שגבר יכול למצוא נערת ליווי.

A 26 cm Schlong

New member
הי, גאון

הפואנטה הייתה שיש גם נערי ליווי, זונות ממין זכר. תעבוד על כישורי הקריאה שלך (והכתיבה. בכ"ז, אין דבר כזה "שעיפות").

Berethor

New member
לא חלקתי על כך שיש נערי לווי

רק הערתי על כך שיש מעט ביחס לנשים, וכמובן שיש סיבות ברורות לכך. תעבוד על הידע שלך והחשיבה, כתיבה זה לא מה שיעזור לך.

A 26 cm Schlong

New member
אתה בחרת להסיט את הדיון

ולהראות לכולם פה, בפעם המאה ואחת, שאתה פמיניסט. אז או שאתה זה בעצם אישה, או שאתה זה אתה, רק בלי ביצים.

Berethor

New member
אני בלי ביצים?

בלי ביצים זה מה שאתה צריך להיות, ככה תפסיק לפגוע בנשים.

GalaxyVoice

New member
אני יכול לשאול דבר דומה

למשל אני יכול לשאול איך לנשים יש בעיה, כי תמיד ימצא גבר שיהיה מעוניין (לסקס כמובן). לגברים אין "פריבילגיה" כזאת .
אישית עבורי זונה היא לא אופציה כי אם כבר הגעתי לגיל הזה בתול (25) אז למה שהפעם הראשונה לא תהיה כבר עם מישהי שאני ארגיש בנוח איתה ולא איזו בחורה שעושה את העבודה שלה (לא אכנס לדיון של זנות מרצון או לא).

למעלה