~~~~ מבינה שסקרים זה באופנה~~~~

~~~~בנושא מאוד מעניין~~~~~

ומכיון שסוף סוף מצאתי פורום נחמד עם אנשים נחמדים ובוגרים, ומכיון שהשעה מתאימה למבוגרים... אני פותחת סקר שמשלב אהבה וסקס : כולנו מחפשים אהבה, אבל בינתיים יש גם צרכים גופניים ואין סיבה לגדל קורי עכביש
אז: סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? מקומות רגישים במיוחד בגוף? סגריה של אחרי? מדברים באמצע? האם יש פה דו מיניים? האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? איזו תנוחה אהובה עליכם? מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? האם הגודל קובע - או הרוחב? האם אתם נאנחים בקול?

arieshor

New member
לשמנה מחפשת נסיך

שמנה מחפשת נסיך אין בן אדם שלא אוהב סקס אי אפשר בלי סקס כמו שידוע גם גברים וגם נשים אוהבים מאוד סקס לא לשכוח יש גברים שאוהבים שמנות הכי טוב להגיד מלאה במקומות הנכונים

ת ש ו ב ו ת ../images/Emo3.gif

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? יזיזה בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? לא
הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? לא... היתה עם בת דודה... כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? אין לזה זמן, זה יכול להיות מייד בסיום דייט
קרה לי והיה נפלא- אין חוקים. האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? לא, ההיפך- זה מבורך. האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? כן, לדבר על הכל, סקס הוא חלק מכל מערכת יחסים, זה לא משהו שאסור לדבר עליו. האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? לא, אני לא מתחבר לכזה סוג של סקס... האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? הוא חלק מכך, כן, אם אין התאמה מינית אז אין היכרות. ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :)- זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה - אוהב להיות למעלה.... אבל יותר אוהב להיות למטה - ליקוקים
מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק - ליקוק- כשאני עושה. האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?- כן, הכל פתוח- אין גבולות כמעט. מקומות רגישים במיוחד בגוף? - כפות רגליים , גב. סגריה של אחרי? בטח ! מדברים באמצע? - כן, צוחקים , מדברים- אחלה. האם יש פה דו מיניים? חחחחחחחחחחח מי יענה לך על זה? האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא - מעדיף מגולח, אבל גם תספורת קלה מספיקה
זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? - אוהב איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב - כפית..מחובקים. האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? אני מעדיף לשים מוזיקה. האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? כן איזו תנוחה אהובה עליכם? כל תנוחה שבה אפשר לרדת ולרדת ולרדת .... מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? לפעמים מביך אותי כשמסתכלים עליי תוך כדיי.... האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? אני אוהב חושך, בהתחלה זה קצת יפריע לי אבל אחר כך אני נפתח יותר. באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים?כל סוג שיש. האם הגודל קובע - או הרוחב? העומק חחחחחחחחחח האם אתם נאנחים בקול? כשאני מגיע לאורגזמה- לפעמים.

גלית35

New member
ממש משחק מקדים כל ההודעות שלפני../images/Emo20.gif

הסקר
והתשובות שלי הן: סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס?
כרגע עם היזיז שלא בא מספיק בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?
כן הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה?
לא כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה?
אין נכון יש איך מרגישים האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע?
לא אוהבת את זה אם הפגישה היא למטרה רצינית האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי?
עם זה לסקס אז
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות?
חשובה מאוד מאוד התאמה מינית ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה
למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק
ליטוף,
חדירה האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?
צעצועים
השאר לא מגלה
מקומות רגישים במיוחד בגוף?
גב,בטן פנים סגריה של אחרי?
בטח יש לה גם טעם אחר
מדברים באמצע?
לא תמיד האם יש פה דו מיניים? האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים?
אין כמו זיעה של סקס איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב
מחובקת האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין?
האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים?
איזו תנוחה אהובה עליכם?
הכי הכי הכי הכי זה שהראש שלו בין הרגלים שלי
מה אתם לא אוהבים שעושים לכם?
משהו שכואב לי האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ?
בטח-הכי אוהבת להביט בעיניים בזמן ה
באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים?
הכי פושטים מהסופר פארם האם הגודל קובע - או הרוחב?
גם וגם האם אתם נאנחים בקול?
לא תמיד

D e c e m b e r

New member
הצפייה מותרת מעל גיל 18

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס?
סטוץ קבוע ! בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?
תלוי מי איתי. הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה?
כן כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה?
זה בהחלט תלוי בטיב המילוי. האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים?
אהה.. זה לגברים ? האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע?
אם לשם כך (סקס) התכנסנו... האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי?
למה לא ?! האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות?
חובה! אם זה לא זה, הכל מתפורר.. ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה
מאד פעילה, לפעמים אפילו מושכת מהמיטה לשטיח.. מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק
ליקוק, ליטוף, חדירה.. לאו דוקא בסדר הזה. האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?
ידידי טינטן עושה עבודתו נאמנה (הרולסרויס) מקומות רגישים במיוחד בגוף?
אוזניים, גב תחתון, יריכיים סגריה של אחרי?
לפעמים.. מדברים באמצע?
ברור.. צריך לכוון את התנועה.. האם יש פה דו מיניים?
לא ידוע , אני לא. האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא
שוב לגברים ?! זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים?
לא ממש איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב
כפית. האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין?
לא האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים?
זה מדליק איזו תנוחה אהובה עליכם?
דוגי מה אתם לא אוהבים שעושים לכם?
מתקרבים לישבן האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ?
כן באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים?
מה שיש האם הגודל קובע - או הרוחב?
לא חשוב הגודל, חשוב אם יודעים מה לעשות איתו... האם אתם נאנחים בקול?
כן.
עד כאן שידורנו לערב זה

טוב, השתכנעתי, עונה

(ואח"כ אני אכחיש הכל) סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? ** עם יזיז בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? ** לא משקרת, אם לא רוצה לענות, לא עונה. הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? ** במידה מסויימת כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? ** תלוי בסוג ההכרות ומטרתה, ובעיקר תלוי בהרגשה האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? ** דעתי כאישה, שעדיין יש מספיק גברים שלא רואים את זה בעין יפה, אבל הרבה פחות מאשר בעבר האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? ** אין לי משהו עקרוני נגד העניין, אבל לא אהיה מאוד פתוחה בפגישה ראשונה כי זה יביך אותי , אלא אם כן זו לא פגישה רצינית..וזה גם תלוי בפרטנר.. האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? ** לא ארגיש בנוח לפני פגישה, אחרי פגישה אם מתאים לשנינו, יכול להיות נחמד האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? ** כן, זה חלק מהקשר ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" (אמאל'ה ) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה ** למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק ** אם צריך לבחור אחד, אז ליקוק :) האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? **
מקומות רגישים במיוחד בגוף? ** נגיעות בפופיק מקפיצות אותי :) סגריה של אחרי? ** אם הוא מעשן איתי מדברים באמצע? ** כן, תקשורת זה חובה גם לשם ההנאה, וגם בלי קשר האם יש פה דו מיניים? ** מאיפה לי? אני לא.. האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא ** כאישה אני יכולה להעיד שחלק ככה וחלק ככה... זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? ** אם זו לא זיעה שהיתה שם עוד לפני שהתחלנו חחחחחחחחח פיכ איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב ** זזה בלי סוף..אבל בכל מצב אני אגע בדרך זו או אחרת האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? ** נעים כשיש מוזיקה ברקע, אבל לא חובה האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? ** לא יצא לי, צריכה לנסות איזו תנוחה אהובה עליכם? **מה שגלית אמרה חחחחחחחחחחח מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? **לא נתקלתי בכזה :) האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? **לעיתים באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? ** מה שהוא מביא האם הגודל קובע - או הרוחב? ** קובע, קובע.. ולא אפרט :) האם אתם נאנחים בקול? ** איך שיוצא באופו טבעי.. לא מהצורחות אבל לא סותמת

שתיים בבוקר לא נרדמת...

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? עם מישו
בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?לא עונים בכלל
הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? לא, ועדיין היתה מלאה בחום והכי נכונה להתרחשות
כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? לרוב, זה עניין של אינטראקציה, אבל אחרי פגישה שלישית -רביעית.. מקסימום שבוע
האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? מה הקשר?
האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? שיחות על סקס לפני שנמצאים שם נראות בעיני מיותרות, ומאבדות את כל היופי שלגלות ביחד אחד את השני.
האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? מתאים לקשר. דיי מגעיל אותי ללא קשר..
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? להיכרות זוגית, כאילו דא...
ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה
מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק- אם אפשר את שלושתם בו זמנית...
האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?- צעצועים כן, ירקות ושאר חבריהם עדיין לא.
מקומות רגישים במיוחד בגוף? חזה,עורף ו...
סגריה של אחרי? לא מעשנת
מדברים באמצע? אלא אם למטרת הסברים להגעה לכתובת המדוייקת, אחרת חבל לבזבז אנרגיות.
האם יש פה דו מיניים? אם כן, לא מכירה אותם
האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא, ואם אפשר שלא יתגלח לחלוטין... זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? תלוי באיזו עוצמה...מקלחת של זיעה בהחלט מיותרת.
איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב- שינה היא שיינה, כל אחד עם עצמו.
האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? לפעמים
האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? אם זה לא קבעון אז בכייף.
איזו תנוחה אהובה עליכם? רכיבה ודוגי סטייל
מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? שמדברים תוך כדיי,
האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? כן
באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים?
מה שיש האם הגודל קובע - או הרוחב? הקוטר, ואם האורך קצר מידיי, אז כן, גם זה בעייתי.
האם אתם נאנחים בקול? כן

לימון מוסיפה המון

אפשר שאלה? את בעצם אומרת- שלא מדברים על סקס עד שעושים סקס?
מה ההגיון פה? איך נעשה אותו אם לא נדבר עליו? מודה לך על התשובות

על מה יש לדבר לפניי שמכירים?

מה המטרה לפתח ציפיות מהאויר? אחרי שמכירים, אחרי שמרגישים אחד את השני, מתחילים גם לדבר ולחלוק. שיחה אחרי שמלאה באינטימיות, מאפשרת פתיחות גבוה יותר מאשר להקדים את המאוחר. נו טוב, אז סקס בניינו כבר לא יהיה...

אני לא מסכים איתך לימון יקרה../images/Emo26.gif

אני מבין את הכוונה שלך, אבל אצלי זה עובד אחרת. אני לא חושב שמדובר בלפתח ציפיות, אלא בלתאם ציפיות ולהכיר . לא אומר שצריך לחלוק בפרטי פרטים הכל, ברור לא..זה בא עם הזמן, חוץ מזה תמיד אפשר ללמוד דברים חדשים ולגלות על עצמך דברים חדשים עם פרטנר חדש. אבל כן חשוב לי לדעת פחות או יותר עמדה של הפרטנרית כלפי סקס, רמת פתיחות, סגנון פחות או יותר. כי כבר קרה, שלפי דברים שנאמרו לי, הבנתי, שכנראה לא תהיה ביננו התאמה מהבחינה הזאת. נניח לדוגמא, מישהי שבאופן חד משמעי לא אוהבת שיורדים לה, לי אישית אין מה לחפש איתה. ואגב, הרבה יותר קל להיכנס למיטה כשאתה מבין פחות או יותר אם יש כימיה בנושא הזה. תודה על ההקשבה

למעלה