~~~~ מבינה שסקרים זה באופנה~~~~

ברור שזה תוצר של מבוכה

אבל זה לא רק. אם תפגוש בחורה שלא אוהבת שירדו לה, יהיו סיבותיה אשר יהיו, מה הסיכויים שהיא תסכים לדבר איתך על זה לפניי שתגיעו למיטה? אני רואה את זה דווקא מהצד השני, של בחורים שבונים מגדלים באויר...ואז כשמגיעים לתכלס, אין בניינים ואפילו אין מרתף תת קרקעי...אז בשביל מה כל הפקאפקא? תגיע לסיטואציה, תבדוק, לא מתאים, יאלה באיי. הרי אם אין התאמה מינית, כמה באמת תוכל להבין מתוך שיחה? הרי מדובר בתחום שהוא פרקטי נטו.

כאן קבור הכלב

אם יש מבוכה, אז את צודקת. היא לא תגיד לי, הפסד של שנינו. אני מצפה לפתיחות...אחרת קשה לי עם העניין. אז את צודקת , כנראה לא יהיה ביננו סקס
היה משעמם אם לכולנו היו דעות דומות.. לא חושב שאני אכנס למיטה בלי לדעת אם יש כימיה לפני כן. לילה טוב

בוקר אור לכל הישנונים

עם יזיז? פעם אחת ולא יהיה שידור חוזר
עם סטוץ חולף או עם האקס? אין מצב
בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?לא הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? מאיפה אני זוכרת
כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? חודשיים +*-
האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? לא
האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? שונאת את זה, זה חדירה תרתי משמע לאינטימיות.
האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? לא ולא
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות?לא
במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה - למעלה
מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק- אוראלי
האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? רוקט
מקומות רגישים במיוחד בגוף?אגן
סגריה של אחרי?מחייב
מדברים באמצע? חסר לו שלא
האם יש פה דו מיניים? לא יודעת, נראה את התשובות זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? חולה על הריח שלו איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג? בפנוכו שלו
האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? כן
האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? לא|חייזר איזו תנוחה אהובה עליכם? דוגי סטייל
מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? לא עושה מה אנילא אוהבת
האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ?מחייב האם הגודל קובע - או הרוחב? הביצועים
האם אתם נאנחים בקול? תשאלי את השכנות...

כחולים אנחנו היום...../images/Emo186.gif../images/Emo104.gif../images/Emo29.gif|

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? עם אף אחד בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? לא נשאלתי אף פעם בצורה כזו....נשאלתי כמה אקסים היו לי ועניתי אמת הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? כן!!!!!
כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? לפי ההרגשה. לא מיד בכל אופן, ורצוי \"לחכות" עד שמרגישים משהו ולא סתם ככה האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? לא!!! ככה!! האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי?
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? להיכרות לא, לקשר רציני כן ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה: למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף,חדירה,ליקוק - אני בוחרת לא לענות...
האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?
מקומות רגישים במיוחד בגוף? מתניים סגריה של אחרי? לא מעשנת מדברים באמצע? כן... האם יש פה דו מיניים? אין לי מושג האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? לא כ"כ, אבל לא נראה לי שיש ברירה איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב - כפית האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? לא האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? ממש לא איזו תנוחה אהובה עליכם? בוחרת לא לענות מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? כן...... באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? האם הגודל קובע - או הרוחב? האם אתם נאנחים בקול?

P u s s i c a t

New member
טוב פסדר...

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס?
מוותרת.
בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? לא עונה בכלל.
לא חושבת שזו שאלה חכמה / רצויה / נכונה / לגיטימית. לתשובה אין שום קשר לכלום ולטעמי היא חצופה ולא מראה על אינטיליגנציה ו/או נאורות רבה מדי...
הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה?
בערך. חשבתי שכן. רק כמה שנים אחרי זה הבנתי מה זו אהבה אמיתית.
כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה?
אין כזה דבר "נכון" זה יכול להגיע בכל שלב. חודשיים אחרי או שעתיים אחרי. איך שהעניינים זורמים.
האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים?
כן. בערב הסעודית...
האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע?
ברור שכן. מדברים על הכל. וסקס הוא חלק מנושאי השיחה המעניינים / משעשעים / מסקרנים ביותר. ולרוב לכל אחד יהיה מה להגיד בעניין
א-ב-ל.. .כשכל או רוב השיחה סובבת סביב זה או מכוונת לשם - בד"כ חותכת. כי זה מראה לי על כוונה לא הכי רצינית של הבחור.
האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי?
לפני - לא. אחרי? תלוי בקשר. כל דבר שיכול להוסיף עניין וגיוון למערכת יחסים מקובל. אבל תמיד אעדיף את האלטרנטיבה המסורתית
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות?
בוודאי וחד משמעית.
לעולם לא אמשיך קשר שהסקס בו לא טוב / לא מספק / לא מתאים לי. התאמה מינית היא בעיניי אחד הדברים היותר חשובים בזוגיות. ועכשיו.... לגבי השאלות האחרות... אלה למתקדמים.... תעברו בכיף. אני עוצרת פה

ככה אני...

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? * גם וגם וגם בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? * לא הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? * לא (לצערי) כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? * רצוי בפגישה השניה אבלתלוי בזרימה האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? * מרגיש לי טוב יותר כשהגבר יוזם (ושוב.. תלוי מי) האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? * חשוב לפחות כדי לדעת מי הפוטנציאל... כבר היו דברים מעולם... האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? * לא מוצאת את זה מגרה כל כך, אבל יכול להיות מעניין (לפני, אחרי זה כבר שיחזור) האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? * מאסט אמיתי - חוסך המוני המונים של עוגמות נפש ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה * בדוגי או למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק * חדירה, חדריה, חדירה ועוד אחת לקינוח האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? * טרם מקומות רגישים במיוחד בגוף? * שיער, עורף, פיטמות סגריה של אחרי? * לא מעשנת (אם הפרטנר מעשם, שייצא החוצה יש גינה) מדברים באמצע? * כל עוד זה לא על התשלום למשכנתא - בוודאי האם יש פה דו מיניים? האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא * כאישה מעדיפה את הפרטנר מגולח או לפחות מעוצב :) זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? * רק אם באמת עובד קשה כדי לעשות לי שמיייח איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב * גב אל גב, או לחבק אותו.. אם נהיה בכפיות כשאני עם הגב אליו, זה יוביל מהר מאוד לעוד סיבוב האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? * לא עקרוני האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? * מתכוונת לנסות בקרוב איזו תנוחה אהובה עליכם? * דוגי מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? * מושכים בשיער ומפליקים בתחת האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? * משתדלת - אוהבת לראות את העיניים והפנים שלו כשהוא בשיא באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? * דורקס עם הקוטל האם הגודל קובע - או הרוחב? * ב ה ח ל ט האם אתם נאנחים בקול? או יס.. יס.. יס.. יס..יייססססס.........

maiula

New member
איזה סקר כיפי!

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? סטוץ חולף.בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? כן, אין לי במה להתבייש.הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? אהבה מדהימה.כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? אין חוקים.האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? אני לא גבר, אבל מאוד אוהבת ליזום.האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? בהחלט אפשרי.האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? יצא לי פעם או פעמיים. מאז הפסקתי עם זה.האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? רצוי שתהיה כימיה טובה.ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :)זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :)במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה: למטהמה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק - ליקוקהאם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? כן מקומות רגישים במיוחד בגוף? צוואר, אוזןסגריה של אחרי? אם בן הזוג מעשן אז יש מצב.מדברים באמצע? אני אוהבת לדבר ולצחוק.......... לא תמידהאם יש פה דו מיניים? אני אישית לאזיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? תלוי כמה מזיע ...איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב - כפית זה אחלההאם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? ברור!!!האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? לא יצא לי אבל לא פוסלתאיזו תנוחה אהובה עליכם? לא יצא לי להתנסות בהרבה תנוחות מגוונותמה אתם לא אוהבים שעושים לכם? לא אוהבת שמנדנדים לי האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? לפעמיםבאילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? מה שיש בביתהאם הגודל קובע - או הרוחב? אני מעדיפה אורך מאשר רוחבהאם אתם נאנחים בקול? כן

ayely33

New member
התשובות שלי

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? *עם יזיז בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? *כן הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? *כן!!!
כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? *תלוי את מי פגשתי, מפגישה שנייה והלאה. האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? *לדעתי לא, אבל מעניין לקרוא מה הגברים חושבים. האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? * אולי קצת, אבל לא כנושא עיקרי בפגישה. האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? * לפני לא! אחרי אולי... האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? *בקשר זוגי צריכה להיות גם התאמה בסקס. ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה * למעלה לרוב מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק * הכל !!! האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?
מקומות רגישים במיוחד בגוף? * פנים, צואר, בטן. סגריה של אחרי? * לא מעשנת. מדברים באמצע? * לפעמים. האם יש פה דו מיניים? האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? * זיעה תוך כדי סקס מדליק ביותר. איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב *פעם ככה פעם ככה. האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? * לרוב כן. האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? * לא ניסיתי, לא פוסלת. איזו תנוחה אהובה עליכם? *אני למעלה, דוגי מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? *לא תקלתי עדיין במשהו כזה. האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? *לפעמים באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? *מה שהוא מביא האם הגודל קובע - או הרוחב? * נראה לי שהרוחב. האם אתם נאנחים בקול? * כן, אבל לא מאוד חזק.

קו המים

New member
יאללה עכשיו אני...

עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס?
סתם אחד
בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?
לא ממש
הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה?
כן כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה?
תלוי בהרגשה. עוד לא קרה לי שבפגישה הראשונה... האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? אחרי?
האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות?
כן. במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה?
למעלה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, חדירה, ליקוק
הכל מכל
האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?
עוד לא.. מקומות רגישים במיוחד בגוף?
צאוור, גב תחתון
. סגריה של אחרי?
שונאת סיגריות
מדברים באמצע?
תלוי בסוג
האם יש פה דו מיניים?
זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים?
זיעה של סקס זה הדבר!!!
איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב
כפית, מחובקים
האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין?
בהחלט! האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים?
לא ממש מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? האם אתם מביטים אחד על השני בזמן?
כן
באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים?
מה שיש האם הגודל קובע - או הרוחב? גם וגם האם אתם נאנחים בקול?
לא תמיד

דרורk

New member
וואלה...אין סוף שאלות אבל ננסה..../images/Emo13.gif

סקס לבנתיים...הכל הולך...יזיזה סטוץ וגם עם האקס... עם כמה היינו במיטה...מי זוכר ומי סופר ככה שאין אמת... בפעם הראשונה זה רק סקס ובטח שלא מאהבה אלא מ...מסקרנות... אחרי הכרות ראשונה במידה ויש זרימה אז אין מניעה להכנס למיטה... אישה שיוזמת סקס בעיניי היא האישה המושלמת ומה זה נחשבת... אין מניעה לדבר על סקס בפגישה הראשונה... לא מכיר סייבר לא במחשב ולא בטלפון...לא לפני ולא אחרי... סקס=היכרות... במיטה... אוהב למטה... מענג...ליטוף...חדירה...ליקוק...(אין חשיבות לסדר) סקס עם ירקות...מה זה סלט...??? מקומות רגישים...אין משהו מיוחד ורגיש... סגריה לאחר...בכייף... לא מדבר בשעת מעשה...פשוט שותק ומתענג... חד מיני לחלוטין... רק מגולח... לא חולה על זיעה אבל זה חלק מהתענוג... מעדיף מחובק... לא שומע מוסיקה...לא שומע כלום...פשוט מרוכז... אין לי בעייה עם סרטים כחולים רק שפשוט אני עוצם עיניים... כל תנוחה בכל מצב... קנדומים...כל סוג קיים וזמין... גודל או רוחב...זה שאלה שמתאימה לבנות... לא נאנח...פשוט שותק מעונג... זהו...היה ארוך אך הגיע הסוף...

phizik

New member
שיהיה עוד אחד

סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? לא אקס בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת?בערך
הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? לא כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה?איך שיוצא האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים?מבורכת ומוזמנת האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? לי אין בעיה עם זה כל עוד זאת לא המטרה של הפגישה האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? היה פעם עכשיו זה רק מרדים אותי האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? בוודאי! ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה? למטה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק? ליקוק האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים?כן מקומות רגישים במיוחד בגוף?אין סגריה של אחרי? לפעמים מדברים באמצע? לפעמים האם יש פה דו מיניים? לא אני האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא מעדיף מגולח או מסופר (יותר כיף לרדת) זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? כן איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב מתחיל מחובק\כפית ואחר כך מתרחק כי נהיה לי חם האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? לפעמים האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? כשנחה המוזה איזו תנוחה אהובה עליכם? 69 מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? משאירים סימנים האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? כן באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? מה שיש האם הגודל קובע - או הרוחב? אני עדיין בתול האם אתם נאנחים בקול? לעיתים מאוד רחוקות עוד סקר הושלם בהצלחה

אחרי כל האלכוהול ברור שאשלח ריק

אז הנה: סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? נורא תלוי בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? לא הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? מאהבה מטורפת כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? שאלת מליון הדולאר , היום בפאב מישהו שאל אותי...אינדיבידואלי לחלוטין האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? או שאני מסטולית או שהשאלה לא ברורה....
היא רק לגברים ? האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? תלוי באינטראקציה, רצוי שלא כדי לא לכוון לשם על ההתחלה אבל לעיתים זה פשוט מגיע לשם לבד..... האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? מוכר לי קצת..
לעיתים זה פשוט קורה האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? להיכרות ? לא ! לקשר טוב ומספק? לחלוטין כן! ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה - למעלה מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק - שלושתם ביחד וכל אחד לחוד האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? כן מקומות רגישים במיוחד בגוף? העורף, החזה, השפתיים. סגריה של אחרי? לא תמיד מדברים באמצע? תלוי בפרטנר, עדיף שכן האם יש פה דו מיניים?אולי יש אבל לא אני האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא - לא גבר לא עונה זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים?כן איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב- בהתחלה מחובקים ואח"כ מפנה את הגב האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין?לרוב האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? אפשרי איזו תנוחה אהובה עליכם?דוגי מה אתם לא אוהבים שעושים לכם?ממלאים לי את האוזן ברוק....
האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? כן באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? מה שיש האם הגודל קובע - או הרוחב? שניהם והביצועים האם אתם נאנחים בקול?כן יש פרסים למי שענה על הכל???? * קארמה מאשימה את האלכוהול *

והתשובות שלי לסקר ../images/Emo13.gif

אני פותחת סקר שמשלב אהבה וסקס : כולנו מחפשים אהבה, אבל בינתיים יש גם צרכים גופניים ואין סיבה לגדל קורי עכביש
אז: סקס בינתיים עד האהבה: עם יזיז? עם סטוץ חולף או עם האקס? עם האקס שנהיה יזיז..וסטוצים פה ושם.. בפגישות הרבה פעמים אנחנו נשאלים "עם כמה היינו במיטה" האם עונים אמת? לא עונה אמת בהתחלה, אבל לא משקרת, בסופו של דבר כשנרגיש נוח אחד עם השני, אין לי בעיה עם האמת הפעם הראשונה שלכם היתה מאהבה? חשבתי שזו היתה אהבה כמה זמן לדעתם אחרי ההכרות, במידה ויש זרימה, "נכון" להכנס למיטה? מתי שמרגישים שזה נכון האם אישה שיוזמת סקס, נחשבת פחות טובה למערכת יחסים רצינית? גברים? לדעתי לא, אבל מעניינית אותי דיעת הגברים האם נכון לדעתכם לדבר על סקס בפגישה ראשונה? אם לא, מדוע? למה לא? גם התאמה בסקס זה עניין חשוב, ואם נוח לשני הצדדים אני בעד האם סקס בטלפון או "סייבר" במחשב, מקובל עליכם לפני פגישה? ואחרי? תלוי בסוג הזרימה, לא שוללת האם סקס לדעתכם הוא מדד הכרחי להיכרות? כן, כי ההתאמה עקרונית גם כאן ועכשיו עוברים לשאלות "לא חובה" עליהם לא ירדו נקודות :) זה לאמיצים שביננו, ואלו שבא להם להעיר ולהאיר :) במיטה, איך אתם אוהבים יותר- למעלה או למטה למעלה, למטה, מהצד וגם מהצד השני :) מה יותר מענג אותכם - ליטוף, , חדירה, ליקוק ליקוק, חדירה וליטוף ולאוו דווקא בסדר הזה האם אתם עשיתם סקס עם ירקות?חפצים? צעצועים? ירקות לא, צעצועים כן מקומות רגישים במיוחד בגוף? מתניים, וגב תחתון סגריה של אחרי? כן מדברים באמצע? כן, איך אפשר לשתוק שעות? חחחחחחח האם יש פה דו מיניים? אני לא, למרות שאני צריכה לנסות אישה בשביל לדעת האם אתם הגברים מעדיפים- מגולח או לא אני לא גבר, אבל הגברין שלי העדיפו מגולח זיעה- אוהבים כשבן או בת הזוג מזיעים? כן איך אתם אוהבים לישון עם בן זוג?מחובקים, כפית, גב אל גב כפית האם אתם שומעים מוזיקה כשאתם מקיימים יחסי מין? כן, אלא אם כן זה ספונטני, אני לא אקום במיוחד בשביל לשים מוזיקה האם אתם בעד לצפות תוך כדיי בסרטים כחולים? כן, כדי שהחשק שלו יגיע לשמיים איזו תנוחה אהובה עליכם? דוגי מה אתם לא אוהבים שעושים לכם? ששואלים יותר מידי אם אני בטוחה... אני בטוחה סעמק בטוחהההההההה!! :) האם אתם מביטים אחד על השני בזמן ? מידי פעם חייבת קשר עין באילו סוגים של קונדומים אתם משתמשים? לא באחריותי :) האם הגודל קובע - או הרוחב? גם וגם, אך לא תמיד האם אתם נאנחים בקול? כןןןןןןןןן אוווווווווווווווווו כןןןןןןןןןןן

D e c e m b e r

New member
הייתכן שצ'ארמינג פרינס שלנו ../images/Emo47.gif

הגבר היחיד שענה על השאלון ?!? פיספסתי משהו ???

למעלה