ai27
Well-known member
עד שהם חוזרים ויוצאים לפנסיה בגיל 30הם מנותקים מהמשפחות שלהם.
עד שהם חוזרים ויוצאים לפנסיה בגיל 30הם מנותקים מהמשפחות שלהם.
הם לא "תאילנדים"זה תאילנדים אין להם גרוש על התחת בגלל זה הם באים כאן
לעבוד כמו עבדים.
כמובן המקונג הוא אחד הנהרות הגדולים בעולםהרוצח השקט: המנה התאילנדית הקטלנית הזו עשויה לגרום לסרטן בביס אחד - וואלה אוכל
קוי פלה - מנה תאילנדית העשוייה מדגים נאים טחונים עם תבלינים וליים - הוא טעים, מהיר להכנה וזול אך גם מכיל טפילים קטלניים. זה לא עוצר מלהמשיך לאכול אותוfood.walla.co.il
ביזיון.
ניקו אותו כפי שניקו את הקישון ואת הירקון ולא נראה לי שתרצה להתרחץ שם.מבלבלים לכם את המוח על סרטן במקום לנקות את הנהר
ברור זה ניקוי חאפר לא מספיק טוב.ניקו אותו כפי שניקו את הקישון ואת הירקון ולא נראה לי שתרצה להתרחץ שם.
את הקישון לא ניקו לגמרי - הסתמכו על זה ששכבת הבוץ הבאה מכסה על הזיהום הכבד,ניקו אותו כפי שניקו את הקישון ואת הירקון ולא נראה לי שתרצה להתרחץ שם.
למה ביבי לא עושה כלום לגבי זה?את הקישון לא ניקו לגמרי - הסתמכו על זה ששכבת הבוץ הבאה מכסה על הזיהום הכבד,
אבל - לפחות הפסיקו לזהם, דגים וצמחים טבעיים חזרו לנחל
הבעיה של הירקון היא שכל כמה שנים נשפך לשם עוד ביוב גולמי מאיו"ש שמזהם הכל מחדש
מה רצית שהוא יעשה?למה ביבי לא עושה כלום לגבי זה?
שירו במי שעושה את זה.מה רצית שהוא יעשה?
בנו להם תחנות טיהור שפכים, במימון ישראל
הפלסטינים מעדיפים לחרבן בנחל
איזה ליצן אתה...שירו במי שעושה את זה.
קוראים לזה לשמור על האינטרסים שלנו.
זה השטח שלהם,לא מעניין אותי מי מנצח שםאיזה ליצן אתה...
בעזה - אתה דורש לתת לחמאס לנצח
תכל'ס הם מרעילים את הנהר שלנו אז כן...ביו"ש - לירות ברש"פ שמחרבנת בנחל...
אתה כזה שמאלני מסטול שאין דברים כאלו.זה השטח שלהם,לא מעניין אותי מי מנצח שם
תכל'ס הם מרעילים את הנהר שלנו אז כן...
לא רצחו בעזה,רצחו בישראל כי נתנו להם להיכנס בכוונה.בעזה רוצחים מעל אלף אזרחים ישראלים
רצחו גם בעזה את מרבית החטופיםלא רצחו בעזה,רצחו בישראל כי נתנו להם להיכנס בכוונה.
זה בגלל אנשים כמוך,בגלל שנכנסתם פנימה.רצחו גם בעזה את מרבית החטופים
ברור, זה בגללי ולא בגלל שהם חיות וחלק גדול מהרציחות נעשה עוד לפני כניסתינו.זה בגלל אנשים כמוך,בגלל שנכנסתם פנימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.