מבצע 2 ב-20 בצליל-סטימצקי

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
אתמול בערב בסטימצקי ג"ק חיפה היו בלו רי במבצע

יש לציין שהמבצע לא על כל המלאי של החנות אלא על מספר כותרים מצומצם. לא מצאתי בעצמי אז שאלתי והפנו אותי למשהו קטן ליד הקופה ואמרו שהם נחטפים וזה מה שנשאר. למרבה השמחה בעודי מנסה לדלות שם משהו המוכרת קלטה שיש עוד במקום אחר בחנות והפנתה אותי לשם ושם היה מבחר בלו ריי מעט גדול יותר.

לא סרטים שעניינו אותי במיוחד, אבל במחיר של 10 ש"ח לסרט גם סתם עניין בסיסי מספיק לי...
קניתי שישה (מתוכם אני מכירה רק שניים):
הנקוק (ויל סמית)
21 (קווין ספייסי)
גברים בשחור (הראשון) – אדיוטי, אבל יש ים קומנטריז...

בקו האש (קלינט איסטווד)
קרמר נגד קרמר (קלאסיקה שלא צפיתי בה שניייים)
מלאכים ושדים ("הצופן" היה מטופש, אבל אני מפרגנת לאיילת)

מה עוד היה בבלו ריי (נוברת בזיכרון) כולם בעטיפה באנגלית אבל עם מדבקה שיש בפנים תרגום לעברית:
אדם בעקבות גורלו (Easy Rider)
מפגשים מהסוג השלישי (אוי, כמה סבלתי בסרט הזה!)
אקספרס של חצות (קלאסיקה, אבל אין לי כוח לסרטי כלא וסבל)
007 קאזינו רויאל (הייתי קונה, אבל מסתפקת ב-DVD שיש לי)
סיפורו של אביר (הית' לדג'ר)
בחורים טובים (רציתי לקנות לבנזוגי, הוא אמר שהוריד אותו ויותר נוח לו ככה ודרש שלא אקנה אותו)
ספיידרמן 3
שליחות קטלנית 4
Surf's up (משהו מצויר עם פינגווינים)
היץ' (ויל סמית)
צופן דה-וינצ'י
SWAT

ב-DVD היו:
ארמגדון, סקס והעיר הגדולה (1), מלאכים ושדים (מארז כפול בעטיפה מיוחדת), נדודי שינה בסיאטל (יש לי, אחרת הייתי קונה) ועוד כל מיני, כבר לא זוכרת.
סדרות: העשב של השכן 2 (יש לי, אחרת כנראה הייתי קונה), עקרות בית נואשות 5, עונות של בטי המכוערת, האנטומיה של גריי

שאלתי אם הם אמורים לקבל עוד, הם אמרו שלמיטב ידיעתם לא.

אגב, מישהי לקחה שם לא מעט סרטים וכשהגיעה לקופה הקופאית שאלה אותה (בצדק, מסתבר...) אם יש לה נגן בלוריי. הקונה פלפלה בעיניה ואמרה שהיא לא בקיאה בדגם ה-DVD שיש לה בבית... הבהרנו לה שזה לא DVD אלא מכשיר ייחודי, היא נטשה את הסרטים בקופה. אני מניחה שזה לא מקרה חריג.

Soak

New member
זה עדכון חשוב

מסתבר שכן יש בלו ריי בסניפי סטימצקי "רגילים", ושעדיין ניתן למצוא מלאי פה ושם. תתחדשו על הקניות.

לגבי הקונה עם (בלי) נגן הבלו ריי, זה תמיד משעשע אותי כשאני ניגש לקופה עם סרטים והמוכר "מזהיר" אותי שמדובר בבלו ריי. מובן שהאזהרה באה מניסיון רע שיש להם עם לקוחות אחרים, אבל בהקשר שלי עם כל האהבה וההתעסקות שלי בנושא - זה משעשע.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודעת אם זה סניף "רגיל"; אמנם אין בו צליל

אבל הוא גדול ומושקע יחסית ומכיל גם בית קפה בחלקו האחורי.
יש בו כמות מכובדת של מדפי תקליטורים (מוזיקה וסרטים) יחסית לחנות ספרים (אבל זה כך מאז שהוא נפתח, ונדמה לי שזה היה לפני האיחוד עם צליל).

liorb22

New member
אני מקנא באלה שמצליחים לממש את המבצע

הלוואי ובמקום מגורי זה היה מתממש (בסטימצקי בקניון אבנת בפ"ת לפי מיטב הבנתי אין כלל בלורי).

Soak

New member
רשימת הסניפים שקיבלו בלו ריי

פניתי לשירות הלקוחות של סטימצקי, ולאחר בירור קצר הם מסרו לי את רשימת הסניפים שקיבלו מלאי של סרטי בלו ריי במבצע:

סינמה סיטי ראשל״צ (לא נותר מלאי)
סינמה סיטי גלילות (לא נותר מלאי)
גן העיר ת״א (נשארו רק גוסט ריידר וגברים בשחור)
גרנד קניון חיפה
סינמול חיפה
עפולה
קניון איילון ר״ג (לא נותר מלאי)
קניון רחובות (נותר מלאי מכובד. רוצו בהמוניכם!)

Soak

New member
קבלו ביטול על המלאי ברחובות.

נותרו 4 סרטים...

Mits Petel

New member
ההתנהלות של פורום פילם פשוט מוזרה...

מסרטי סוני הם בכלל היו אמורים להיפטר בתקופה שהזיכיון עבר מהם לתו השמיני, ולא עכשיו. לדעתי, זה שהם החזיקו אותם במחסנים זה אמור להיות בניגוד לחוזה שהיה להם. אבל נשים את הנקודה הזאת בצד, ונדבר על הסרטים והסדרות האחרים שהיו במבצע הזה.
מה האינטרס שלהם להיפטר מהסחורה הזאת תוך יום וחצי ב-10 שקלים ליחידה? הם היו יכולים להוריד מחירים (נגיד מ-170 שח"ח ל-50 ש"ח), ולמכור את זה טיפה יותר לאט, ביותר חנויות, ולהפסיד פחות כסף על המכירה. ההתנהלות של החברה הזאת בתחום
המדיה הביתית פשוט לא הגיונית מכל כך הרבה בחינות...

Soak

New member
זה לא פורום פילם, זה סטימצקי...

לפורום פילם אסור לספק ולמכור סרטים של סוני. הזיכיון עבר לתו השמיני, ובזה זה נגמר. מדובר על מלאים שנותרו לרשת סטימצקי, מתקופת הזיכיון של פורום פילם על סרטי סוני. להחזיר אותם לפורום פילם הם לא יכולים, ולדעתי יש גם הגבלת תאריך עד מתי הם יכולים למכור את זה ללקוחות - וכנראה היא מאוד קרובה ורק עכשיו הם גילו, ולכן יצאו במבצע אטרקטיבי מאוד כדי "להיפטר" מכמה שיותר סחורה כמה שיותר מהר.

Mits Petel

New member
למה שלסטימצקי יהיה תאריך תפוגה למכירת

סחורה ששייכת להם? ואם זה המצב, אז למה חנויות אחרות שיש להן את אותה סחורה לא הורידו מחירים (כולל, דרך אגב, חנויות רבות של סטימצקי שלא השתתפו במבצע)?
ההסבר שהצעת לא נראה לי הגיוני. אם הסחורה הזאת לא הגיעה עכשיו מהמחסנים של פורום פילם, אז יותר הגיוני שהיא הגיעה מאיזשהו סיטונאי שקנה את זה מהם מזמן,
והחליט פתאום להיפטר ממנה במהירות.

Soak

New member
אין לי מושג... אנחנו לא באמת יכולים לדעת.

מה שבטוח זה שלפורום פילם אסור למכור את סרטי סוני, אז מהם זה בטוח לא הגיע. זה גם לא מסיטונאי... מדובר במלאי שהיה קיים במחסני הרשת, וכעת החליטו לחסלו. דבר דומה קרה במבצע של 4 ב-100 בצומת ספרים לפני מספר שבועות.

haifaboy

New member
2 סרטי בלו ריי ב20 שקל ..

חשבתם על זה שאם מוכרים במחירים כאלה וכנראה לא מפסידים ( כי מי ימכור במחירי הפסד ) כמה המפיצים והחנויות מרוויחים עלינו ביום יום ?? . חומר מעניין למחשבה . ושוב , אל תגידו לי שהם מפסידים , מכסימום הם לא מרוויחים . בסופו של יום , אף אחד לא מפסיד חוץ מהצרכן . ולא לצערי לא הגעתי לאף חנות פשוט מחוסר זמן ולחץ בעבודה כך שכנראה את המבצע הזה החמצתי .

Mits Petel

New member
בטוח שכן מדובר במחירי הפסד

מי ימכור במחירי הפסד? למשל מי שחייב או רוצה להיפתר מסחורה כלשהי באופן מיידי.
לפעמים מפעל או מפיץ בוחרים למכור במחירי הפסד כדי לחסל מתחרה, אבל לא נראה לי שזה המצב כאן.

Soak

New member
על המבצע הזה - הם מפסידים. והרבה

הכותרים האלו עלו להם הרבה יותר מ-10₪ בזמנו. כעת הם מוכרים בזול מסיבותיהם, אבל אל תטעה לחשוב שהם לא מפסידים.

haifaboy

New member
לא שכנעת אותי

מהיכרות עם השוק הישראלי אף אחד לא מוכר במחירי הפסד , מינימום מחירי עלות . גם כשמכרו את הדיסנים 3 ב 100 לא הפסידו . אניע דיין עומד בשלי בקטע הזה .

Soak

New member
אתה מוזמן להיות בשלך,אבל אתה מתווכח עם עובדות

הכותרים האלו נקנו ע"י רשת סטימצקי לפני כמה שנים טובות באלפי אחוזים יותר. כן, אלפי (וזו עובדה). אם אתה לא מגדיר את מכירתם ב-10 ש"ח כהפסד - זה כבר עניין שלך.

haifaboy

New member
מאיפה אתה יודע ??

יש לך מידע פנימי שאנחנו לא יודעים ??? בכל מצב מה זה חשוב .. העיקר שאנחנו נהנים מזה ולא להאמין עוד לא רצתי לאף סניף לממש את המבצע ( בטח המלאים של הבלו ריי אזלו מזמן )

Soak

New member
אני יודע מחירים למשווקים של פורום פילם

ותאמין לי שזה אלפי אחוזים יותר מ-10 ש"ח.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא נכון; כשאין בררה מוכרים גם במחירי הפסד.

ואני מסכימה עם Soak, אין שום מצב שהחנות שילמה 10 ש"ח לכותר. תמחור של רשתות הוא לרוב כ-50% רווח. גם אם במקרה הזה היה יותר, עדיין מחיר המכירה לחנות לא היה 10 ש"ח.

trilliane

Well-known member
מנהל
הם מפסידים... פשוט מפסידים פחות מלא למכור כלל

למעלה