מבקשים המלצות על ספרים

מחפש בנרות שני ספרים...... ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלום לכולם
אני מחפש בנרות שני ספרים, ואשמח מאד אם מישהו יוכל לתת לי קצה חוט בנושא. 1. הספר הראשון (למעשה חוברת) הוא חוברת בשם "מסע על זיכרונו של המחשב" שהיא חוברת מספר 13 בסידרת החוברות המדהימה ללימוד שפת הבייסיק של חברת "מחשבת", מדובר בסידרה של חוברות שיצאו לאור בשנות ה 80 ודרכן למדתי את הבסיס לכתיבת תוכניות מחשב, קניתי בעבר את כל סידרת החוברות עד לחוברת מספר 12 (גליונות אלקטרוניים) וחיכיתי המון זמן בקוצר רוח שתצא לאור חוברת מספר 13 המובטחת, אך מעולם לא הצלחתי להשיג אותה... האם היא בכלל יצאה לאור איי פעם? והיכן ניתן להשיג אותה? 2. ספר נוסף אותו אני מחפש הוא ספר הילדים הנוסטלגי הידוע על המכונית המופלאה "צ'יטי צ'יטי בנג בנג", אני מעוניין לרכוש את הספר במהדורה העברית שלו, היכן אפשר למצוא אותו? תודה מראש על כל טיפ בנושא!

ורדה ש

New member
מכונית הפלא - טיפ ויותר...

את הסיפור על מכונית הפלא כתב יאן פלמינג, מי שכתב גם חלק ניכר מהספורים של סדרת ג'ימס בונד. הספר נמצא בחנות של איתמר אבל הקפד לחפש לפי השם המדויק: "צ'יטי צ'יטי בנג מכונית הפלא" ואם לא תמצא - נסה גם לפי שם המשפחה של המחבר. תהנה!.

jen10

New member
שלום שוב לכולם, אני יכולה ../images/Emo66.gif

לקבל דעה ממכם על ספר 'מלחמת בני ארץ בבני שחת' מאת דן צלקה. תודה לכם כולם שתמיד אתם עוזרים לי

למעלה