מבקשת אצבעותיכן
ועדכון

עינבלית

New member
מבקשת אצבעותיכן../images/Emo45.gifועדכון../images/Emo41.gif

התעוררתי לפני כשעתיים, יש לי צירים אחרים. כואבים אחרת, בטן תחתונה, כמו כאבי מחזור א ב ל בגדול. דיברתי עם המיילדת שלי(שרהלה) ובינתיים אני מחכה שהם יצטופפו, יתארכו ויעשו עבודה על צוואר הרחם. תמשיכו להחזיק אצבעות, אני מבטיחה לשלוח מישהו לעדכן אם יהיה משהו חדש. בינתיים נראה שאעביר את הזמן עד הבוקר
ואני מאוד שמחה. נושמת כל ציר ומתנתקת מהשאר, מתמסרת ומתענגת, עד כמה שזה נשמע אחר- לתהליך המתוק שבסיומו- התינוק
אגב, הבכורה ממש לא הסכימה להרדם, נרדמה בחצות ובכתה מלא. נראה לי שהיא הרגישה עוד לפניי

tonti

New member
ווואו יקירתי../images/Emo24.gif

איזה מרגש!!! אוי, איך בא לי ללדת.... שיהיה טוב, וכמו שאת חולמת. נשיקות עזות לשרהלה. (אם בא לך מסנג'ר, משהו-תגידי)

שָׂרָה

New member
מחזיקה אצבעות גם אני!!

ואם בא לך למסנגר אלי, תרגישי בנוח!! מה המסנג'ר שלך? כאשר אצרף את שלך למסנג'ר שלי, תראי אותי מצטרפת לרשימה שלך

swann

New member
כמה אצבעות שאת צריכה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמה מרגש לראות כזאת הודעה לפני שאני הולכת לישון... שיעבור בקלות ובשלום, שתהיה לך חווית לידה מדהימה כמו שרצית
שולחת לך מה שתרצי - אנרגיות, מחשבות, אצבעות, אופטימיות, סבלנות ועוצמה

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שאת כבר עמוק בתוך התהליך ועוד מעט תיהיי אחרי.. שולחת המון כוחות.. POOH

mise

New member
../images/Emo24.gif המון בהצלחה ../images/Emo70.gif

שיהיה בטוב, בשמחה, באהבה ובשלמות.

עו גיה

New member
איזה יופי!

איזה התרגשות! (ואיזה כיף לשמוע שבסוף את יולדת עם שרהלה. איזה כיף לך...) ממשיכה לעקוב.

עינבלית

New member
בינתיים ציר כל 6 דקות

קצרצר. אז אין שינוי מהותי, מתלבטים אם לצאת לעמל היום ולשלוח את האיש לעבודה או ללכת למפגש.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבהצלחה!

איזה יופי, שיעבור בקלות!
מקווה שזה יהיה כמו שאת מדמיינת

טלימה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה

lavendula

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gifות!

מי יודע, אולי את כבר מחבקת את האוצר שלך... שתהיה לך לידה טובה!

אמא אדMה

New member
איזה יופי!

בדיוק חשבתי לעצמי איך נדע מה קורה איתך עם החופשה של באופן... מזל שעדכנת! מאחלת לך המשך צירים מענג ולידה מדהימה ועוצמתית.. נשיקות!

למעלה