תודה מנטי! ועוד עדכון לבינתיים
יושבת מול המחשב, חזרתי אחרי ששחררתי את עצמנו מביה"ח. הלכנו אחרי שהרגשתי כאב איום ונורא, כזה שלא ניתן לתאר במילים, בצירים צפופים נורא, ששרהלה הכריזה כגורם סיכון לקרע אחרי קיסרי. אני מנסה לא להלחם בכאב, כל הגוף נמתח ואני מרפה ומשחררת. יותר קל לשחרר כשאני לא שוכבת. אז מה? אז ביום ו' נבדקתי ונמצאה מחיקה של 90%, צוואר אחורי ופתיחה של 1 וחצי. והלילה אחרי חצות- כנ"ל. לקח איזה שעתיים עד שהסכימו שאחתום על המסמכים הנכונים לשחרור עצמי (=הסרת אחריות מהבי"ח)ואחרי שהסבירו לי כמה זה מסוכן מה שאני עושה. מצד שני גם הבהירו שויבק אצלהם = שכיבה רציפה על הגב+מוניטור רציף וזה מה שהביא אותי לקיסרי מלכתחילה. אצלהם. רצו לבדוק לי שוב פתיחה אחרי שעתיים וחצי אבל התעקשתי ללכת אז בדקו אחרי שעה ו- ללא שינוי
. חתמתי ונסענו הביתה, הילדה ישנה והוריי שוחררו הביתה גם. אני לא מצליחה לשכב. שתיתי קצת וודקה פינלנדיה בתקווה להאטה בצירים, אולי הפסקה, כדי לישון ולצבור כוחות. קצת ריווח אותם, אבל לישון אי אפשר. כשהוא בא אני מתנפצת לרסיסים זעירים מנסה להרפות ולא מצליחה. רק בישיבה, עמידה, תנועה. אולי אצל אחרות בשלב הזה הפתיחה כבר מלאה? אולי אצל נשים אחרות זה לא מגיע לכזו דרגה? פעם אחרונה לפניכן שחוויתי ככה צירים היה בלידת בכורתי, אחרי הזרוזים. חשבתי לתומי שבלי התערבויות הצירים לא יגיעו לכדי כאב כזה. מעבירה את הלילה שיהפוך לבוקר. כשנוכל ניסע שוב לבי"ח (אולי כרמל-בני ציון לא)- בבוקר. פתיחה תאפשר לי לידה ואגינלית.
מחר אני יולדת. היום בעצם. תאריך יפה, לא? מחכה לבוקר להסביר לבכורה ולספר לה, במקום סתם להעלם מהבית. אגב, בתיק לידה הרופאה ראתה את הטלפון של ד"ר שיפטן. ישר אמרה- אהה! רצית ללדת בבית! והוא לא הסכים! אז עניתי- דווקא הסכים...שיקולים שלנו הביאו אותי לכאן.