מבקשת את התפילות שלכן ותובנות אם

nubi תודה אבל כל העניין הוא

שאין לי בכלל תת תריסיות, ה-T4 שלי בנורמה, נמוך אבל בנורמה. ה-TSH שלי גבוה, ואת ה-T3 משום מה לא בדק הרופא הנשים אז רופא המשפחה נתן לי הפנייה לבדוק הכל מחדש וגם את זה.

debby12

New member
מנהל
מסכימה עם נובי דווקא

<סליחה - נכנסתי רק עכשיו, לא הייתי פה כמה ימים> לדעתי TSH גבוה עם T4 נמוך-אבל-עדיין-בנורמה יכול בהחלט להיות תת פעילות. ואת זה אני מקישה מהמקרה הפרטי שלי. אני עם TSH באזור 6 וT4 תקין-די-נמוך (לא זוכרת כמה) הרגשתי עייפה-ישנונית-חלזון. אנדוקרינולוגית שהיתה דווקא בסדר והסכימה לדבר איתי בגובה העיניים המליצה על להתחיל אלטרוקסין כי זו כן התחלה של תת תריסיות. המצב השתפר פלאים אני האחרונה שאהיה בעד תרופות והורמונים בלי לחשוב על זה לעומק ... אבל לי זה עשה טוב ואכן מאז אני על אלטרוקסין. המינון עלה אחר כך. אגב כל זה קרה לפני שהייתי בהריון בכלל אם את רוצה - אפשר לבדוק אם יש לך בדם נוגדנים לבלוטת התריס של עצמך וזה יכול לתת קריאת כיוון (לי היו נוגדנים כאלה). על כל פנים - למיטב ידיעתי זה לא מכניס הריון להיי ריסק. אם כי מסייגת את ההצהרה הזו כי אני לא ממש מהתחום. נובי/בלו הוריזון - מה דעתכן?

nubi

New member
בכל מקרה זה לא הריון בסיכון

אבל! מאוד חשוב לבדוק 3 ימים אחרי הלידה את ה-TSH של התינוק.

נונינקה

New member
נושאת תפילה ומקוה לנס חנוכה עבורך

וגם אם המזור הוא מהכיוון הקונבנציונלי גרידא, אזי טובתה ובריאותה של התינוקת, מעל הכל. רק אל תהיי בלחץ, כי זה לגמרי לא תורם ואולי כעת, לאיזון מהיר, צריך ללכת על מה שיניב את התוצאות הטובות ביותר עבורכן ואח"כ, בתקוה שלא תצטרכי , לשקול חלופות אחרות. כמוני כמוך - נמנעת מלהכניס את הרעלים האלו. בקיצור, נראה לי שגיבבתי את כל מה שאת כבר יודעת ובעצמם העיקר בריאותכן ותפילותיי עימך לנס חנוכה קטן משלך

נונינקה

New member
ואיזה לא כיף לי שלא קראתי עד הסוף

אבל אני שמחה בשבילך. מקוה בזה זה יסתיים ויהיה המשך תקין ועגול ומשמעם.

bluehorizon

New member
טוב,

אלטרוקסין הוא אכן הורמון - בדיוק זה שחסר לך כרגע. אני חושבת שההשוואה לגלולות היא לא לגמרי נכונה, כי גלולות גם הן הורמונים, אבל הן לא באות להחליף משהו שחסר אלא דווקא לשבש משהו שעובד (ביוץ וכו'). בעיני איזון זריז עם אלטרוקסין מול המשמעויות של היפותירואיד על העוברית - אם שניהם רעים בעינייך, אלטרוקסין הוא הפחות רע בעיני. (רק להזכיר שלמרות דעתי הנחרצת בנוגע לאי שייכותה של הלידה לתחום הרפואה, אני מגיעה מתוך הרפואה הקונבנציונלית. הומאופתיה פחות מדברת אלי, ככה שקשה לי להגיד משהו - לטוב או לרע - על האלטרנטיבות לרפואה הקונבנציונלית. לא מבינה בזה כלום).

bluehorizon

New member
נו יופי

ריפרשתי מהצהריים רק אחרי שעניתי.... שמחה על הבשורות החדשות!

debby12

New member
מנהל
מסכימה איתך באופן מפתיע

למרות שכידוע אני ממש לא באה מתחום הרפואה הקונבציונלית
. אבל גם בעיני זה רק לאזן משהו שטיפה חסר - לא לדחוף הורמון ב"עודף"

bluehorizon

New member
../images/Emo12.gifהפתעה נעימה../images/Emo13.gif

תמיד אמרתי שעם תקשורת טובה כל המחלוקות נפתרות.

mise

New member
מחזיקה לך אצבעות

להמשך טוב יותר. בלי קשר להומיאופתיה - לא חושבת ששלושה ימים זה טווח זמן מספיק (למצבים כרוניים) כדי לבחון אם טיפול כלשהו עובד ועושה את השינויים הנדרשים.

../images/Emo24.gif

אחרי כל מה שכתבו ואחלו לך, נותר לי רק להתפלל למענך שתמצאי את הדרך הנכונה, ושהתינוק ואת תהיו בריאים ושלימים

לא תאמינו !!!!!!!!!!!

נכנסתי עכשיו לבדוק באינטרנט את תוצאות בדיקות הדם שחזרתי עליהן ביום שני - אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה - הכל תקין !!!!!!!! TSH בדיוק, אבל בדיוק באמצע הנורמה, T4 שהיה נמוך נמצא כמעט באמצע, T3 קצת נמוך אבל עמוק בתוך הנורמה. יש יש יששששששששששש !!!!!!! מאידך אני כבר 4 ימים עם כאבי בטן שלא החליטו אם הם גזים כלואים (כי הם לא ממש יוצאים, כמה אפשר להיות כלואים ???), שלשול (פעמיים מהבוקר זה לא ממש נקרא שלשול עצבני אבל גם לא "יציאות תקינות", ממש לא. בחילה, חוסר תיאבון, צוואר דואב (מה הקשר ??? למה להתחכם למה ???). בקיצור כיף חיים, מאידך - עם כאלו תוצאות מדהימות אחרי 3 ימי הומאופתיה אני לא נוגעת בכלום כרגע...

../images/Emo207.gifשיפור ב- TSH בעקבות ההריון../images/Emo35.gif

רמת ה- TSH אצלי ירדה מ- 5.15 לפני שנה, ל- 3.22. קראתי פעם שאצל אמהות עם סוכרת נעורים, העובר מייצר אינסולין גם עבור האם ולכן היא זקוקה לפחות אינסולין חיצוני בתקופת ההריון. האם ייתכן שזה קורה גם עם הורמונים אחרים? שהעובר "חש" את המחסור אצל האמא, ולכן מייצר יותר? או שזו אמונה מיסטית שלי, שהעובר שלי דואג לאמא שלו?

למעלה