מבקשת את תמיכתכן לגבי לידה טבעית

צימעס

New member
מה עם ללדת בבי"ח בו הוא עובד?

אפשר לשכור אותו באופן פרטי ללידת בי"ח?

א אוהל

New member
אני ילדתי לידה טבעית נהדרת באנגלי

בנצרת. באתי לסיור (אישי!) מוקדם, קיבלתי שם תוכנית לידה שבית היולדות מנפיק כדי למלא ולהביא איתי ללידה. כשהגעתי ללידה, מסרתי את התוכנית למיילדת שקיבלה אותי, היא עיינה בה, והתחלפה עם מיילדת מקסימה ונהדרת שהתאימה לנו כמו כפפה. גם הרופא שהגיע במהלך הלידה (כי היו קצת סיבוכים - החלה היפרדות שיליה ודימום והיו מים מקוניאליים) היה אנושי, מקסים וההתערבות (חיבור למוניטור ומתן עירוי נוזלים) נעשו רק לאחר שהוסברו לי ונתתי את רשותי - בלי הפחדות, בלי איומים. את יכולה לקרוא את סיפור הלידה שלי בפורום הנקה בספטמבר 2004 (אאל"ט הכותרת היתה "אני אמא לשתיים"). את לניאדו פסלתי אז כי בסיור היתה להם מדיניות מוצהרת של הפרדת אמא-תינוק לאחר הלידה לצורך בדיקות בתינוקיה (לפני שהתינוק "משוחרר" לביות) וגם לא אהבתי את האווירה הדחוסה וההמונית (עשרות אנשים צובאים על דלתות חדרי הלידה כדי להקשיב לנעשה בפנים
. אז עוד לא היה קיים מרכז הלידה הטבעי שלהם.

יש שלוש בתי חולים ../images/Emo20.gif

סבירים בצפון. יש את פוריה ש ד"ר אבנר שיפטן עובד שם שזה המון נקודות זכות. מה גם ששמעתי שהוא בית חולים בסדר. אבל אין לי הוכחות. יש את זיו בצפת. שם באמת לא "יושבים" ליולדת על הראש. אני מכירה הרבה נשים שילדו שם לידות טבעיות וכמה נשים שאני ליוויתי (אבל אז זה שונה כי היה מי ש"ישמור" עליהן) אבל גם נשים שהלכו לבד היתה להן חוויה חיובית שאף אחד לא "עמד" להן על הראש והן יכלו לעשות מה שרצו וגם ילדו באיזה תנוחה שרצו. יש את לניאדו שם אני ילדתי פעם אחת. ממליצה בחום לקחת מיילדת פרטים שם. עם מיילדת פרטית הכל נראה אחרת.

שוב תודה על כל התגובות מאירות

העיניים. כל האפשרויות שהוצגו בשרשור הזה תילקחנה בחשבון ותיבדקנה. טוב לדעת שגם אם הדברים אינם מתרחשים בדיוק לפי המתוכנן עדיין ישנן אפשרויות נוספות לשקול אותן וזה לא מחייב שהלידה תהיה פחות טובה מזאת שאי שואפת אליה.

למעלה