מבקשת להבסיר את הזיופים!

SaxonK

New member
מבקשת להבסיר את הזיופים!

כל התמונות של ג´רי ריאן חשופת החזה בגלריה למבוגרים, אבל כ ו ל ן, הן זיופים גסים! תסלחו לי מאוד, אבל אפשר לראות איך הראש שלה הודבק בגסות אל גוף של מישהי אחרת. צבע העור שונה והתאורה שונה. אם כבר תמונות, לפחות שתהיינה אמתיות. g.o.d, אני פונה אליך בבקשה להסיר את הצילומים. אני יודעת שג´רי מעולם לא הצטלמה בעירום, כך שכל תמונה של בעירום, חלקי או מלא (לבד מהתמונות ב FHM), היא תמונה מזויפת. תודה מראש, SaxonK

SaxonK

New member
(LOL) אני לא חושבת

שמישהו ירצה לראות את מערומיה של העלמה פולסקי. למרות שנראה לי שהייתה אישה יפה פעם.

גם קתרין ג´יינווי... ושמעת מישהו

מבקש את מערומיה? מדי הסטאר טרק הם אלה שהופכים אותן לסמלי מין בפוטנציה... לפני המדים הטרקיים, הן לא יותר מהד חלוש באזני איזור החלציים. פולאסקי וג´יינווי על מדים מעוררות חשק מיני כמו מאפרה.

SaxonK

New member
(LOL) שוב פעם הקול

של ג´יינוויי? יודע מה? אני אשלח לך דיסק עם highlights מפרקי וויג´ר ובהם תשמע את קתרין מחלקת פקודות בקולה הצרוד והסקסי. מה דעתך? רוצה את זה כמתנה לשבועות? אני באמת רוצה לתת לך מתנה לחג. משהו... נעים לאוזן

לא בשביל משהו, חלילה...

אבל כבר הפלצתי קולות נעימים יותר. ואם תשלחי לי דיסק עם highlights שלה, אני אשלח לך בחזרה דיסק עם highlights שלי. את מכירה את המכתבים שנשים היו שולחות לבני זוגן מעבר לקווי האוייב... מכתבים מבושמים כאלה... אם הבנת למה אני מתכוון...
למרות שיש עוד כמה אייקונים שיכולים להתאים... כמו זה

SaxonK

New member
ושתיהן סובלות

ממראה הדודה הרפובליקנית (למרות שקייט מלגרו היא דמוקרטית נלהבת). לקתרין יש דווקא כריזמה ונוכחות, אבל זה כבר עניין של טעם (כן, אני שומעת אתכם חוטפים עוויתות). ובאשר למדי הסדרה, הם קצת חסרי מעוף בעיניי. פדרציה ענקית, צי עצום וכולו מתחלק לשלושה צבעים? אין להם סימני חיל, אין כלום. אדום, צהוב, כחול. קצת לא מפותח, לעניות דעתי.

ג´יינווי נמוכה מדי, לטעמי. והמדים..

כן, יש מקום לשיפור... נו, לפחות לא שמו להם פס מגנטי על הדש כדי לציין את החיל, הדרגה והעיטורים. היו צריכים להניח לז´אן פול גוטייה לעצב להם מדים... הוא עשה עבודה נפלאה באלמנט החמישי.

SaxonK

New member
נכון, ז´אן פול

עשה יופי של עיצובים. אבל סטאר טרק תמיד הייתה סדרה קצת שמרנית, וז´אן פול הומו, אז בכלל...

לא נכון, לא תמיד...

המדים של קירק היו נראים כמו המדים של עובדי מע"צ. הייתי בקלות מנחש שקירק מנקה איזו ארובה מזדמנת.

SaxonK

New member
ג´יינווי נמוכה מדי?

דווקא מתאימה לי ככה בדיוק. אני מטר שבעים...

אז לדעתי את גבוהה ממנה

בחצי ראש לפחות... אם נתחשב בזה שהארי קים גבוה ממנה בחצי ראש, וצ´אקוטה כמעט בראש (ושניהם יחסית גמדים), אז מצבך מעולה בתור קפטן של איזה Galaxy class.
אני בכלל 1.92... אני צריך לפקד על צי.

SaxonK

New member
כן, מתאים לי ../images/Emo45.gif

איזו ספינה נחמדה עם איזו נמבר וואן חתיכית לצדי. !number one, i need you in my ready room. i´m so ready קפטן סקסון קיי, הממ, נשמע טוב.

ברגע שאני אהיה האדמירל...

אני מבטיח לשלוח לך את הצו המתאים... ולנאמבר וואן שלך... בצירוף ברכות חמות והדיסק עם ה-highlights שהבטחתי.

SaxonK

New member
תודה רבה!

אני אשמיע אותו בזמן שהנמבר וואן שלי ואני נפר את הפרוטוקול על שולחן הבקפטנית...

למעלה