מבקשת להבסיר את הזיופים!

אני מבקש, קפיטנית לא קפטנית.

אתם חושבים שמאוחר מדי לבקש מחינוכית 23 לשלוח את המתרגם שלהם לקורס אינטנסיבי?

SaxonK

New member
כמתרגמת, אני יכולה לומר לך

שקהילת המתרגמים נדהמה לנוכח הבחירה של עליזה בן מוחה במילה "קפיטן" בח"ע 9. כל פעם שכתוב "קפיטן" אני מתפקעת מצחוק. אבל זה מה שקורה כשלא נותנים לי לתרגם את סטאר טרק...

SaxonK

New member
אם אפשר, אני אשמח,

אבל לא בתנאי תשלום של שוטף+דרעק.

Esmena

New member
אבל כבר יש להם מתרגמת...

בואו נחכה לסידרה השישית....

איפה... הלוואי

והיו לוקחים אותה עוד קודם. אני מתאר לעצמי שראית את שני הפרקים של The Killing Game... המשחק שלה שם פשוט מזוויע, בלשון עדינה במיוחד.

SaxonK

New member
כן, היא קצת

abused את המשפט הזה לאורך הפרק. אבל, שמע, הייתה לה הברקה, תן לה ליהנות מהמוטיב החוזר... אתה שונא את ג´יינוויי שנאה אפלה
למה?

כי עשיתי טעות עם וויאג´ר...

הורדתי בפרק זמן של 3 חודשים את *כל* פרקי הסדרה... ובמשך קצת יותר מחודש ראיתי את כולם (7 עונות, 24 פרקים לעונה, 42 דקות לפרק... Do the math). מאחר וג´ינווי היא לא טיפוס שקל לעכל ואם מקבלים מנה מסויימת ממנו, צריכים זמן לתת להשפעה לעבור... לא עשיתי את זה. אחרי פרק, ראיתי עוד פרק, ואחריו עוד אחד (כמו הסיפור עם הנמלה וגרגיר החיטה)... עד שמד המיאוס עבר למועקה, לחלחלה, לשנאה קרה ומשם לסבל (דרמטי, אה?). משהסתיימה הסדרה בשטחי הפדרציה לאחר הריסת רשת קווי האקספרס של הבורג ולב ליבה של האימפריה... נשמתי לרווחה וחזרתי לחיקה החם והמוכר של TNG. הטרק המוצלח ביותר to date.

SaxonK

New member
ובכל זאת,

she´s not that bad סיסקו הרבה יותר מעצבן ממנה. וקירק סתם פושטק. פיקארד, הוא קלאסה, אבל גם מנה גדושה ממנו עולה על העצבים. ואחר כך שנתיים לא יכולתי לשתות טי. ארל גרל. הוט. תודה, אתה נמשך אל ג´יינוויי בסתר, תודה! היא מזכירה לך את המורה נחמה מכיתה ב´! זו שהיה לך סיקרט קראש עליה. תודה!

SaxonK

New member
ועכשיו אני הולכת לסופר

לעשות קניות לכבוד שבועות והסופ"ש המתקרב. סוף סוף סופ"ש. יהיה זינה ו-וויצ´בלייד! יש! נדבר אחר כך, כי בטוח יהיו לי דברים מרגשים לספר מההרפתקה שלי בסופר...

זאת לא היתה נחמה...

זאת היתה זהבית... והיא היתה מורה לטבע. היו לה את השדיים הכי גדולים ויציבים (לא הכי גדולים ורפויים, כי זאת קטגוריה אחרת... זה המשקל הכבד של השדיים) והכי מזמינים שראיתי... אני נדלקתי עליה קשות ביום שהיא הסבירה את תפקיד ותנועות הסרעפת... עם שוליה התחתונים של החולצה שלה. חשפה בטן שזופה ושטוחה, וברגעי שקט מוחלט אף בצבצה לה צדודית תחרה רגעית של חזיה... הלב של כולנו היה בתחתונים, תרתי משמע. ואני... אני התאהבתי. וממש לא בסתר... שלחתי לה ציור עם מסר סמוי (זה היה לב גדול ובתוכו היינו היא ואני, עם פרחים ופרפרים). זימנו את ההורים שלי לשיחת ייעוץ. לצערי... זה היה הרבה לפני התקופה שבה מורות היו מזדיינות עם התלמידים שלהם... בחיי, אני פשוט נולדתי בעשור הלא נכון. כל הזין (ביד) ינואר 77. איפה היינו? אה כן... תולעת המשי החללית, ג´יינווי... אין סיכוי, מותק. אין סיכוי. מה שיש לי כלפי ג´יינווי אלה דברים שאפילו וורף במחזור לא היה חושב עליהם. ואם כבר בסקס אפיל עסקינן, הגבר היחיד עלי אדמות שהייתי שוקל מגע בלתי תמים איתו (צר לי, אני הטרו מושבע) זה ז´אן לוק תותח-על פיקארד.

SaxonK

New member
אוקיי, אז אני טופחת

לעצמי על השכם על האבחון המעמיק שלי את קראש הילדות על המורה. יש לי עתיד כפסיכולוגית קלינית... אני מכירה את הקראשים על המורות, קרה לכולנו, פלוס מינוס. באמת זימנו את הוריך לשיחת ייעוץ? באסה... כן, גם אני נולדתי בדור לפני שהמורות היו מזדיינות עם התלמידות, ותאמין לי, היו לי כמה מורות להתעמלות שהייתי עושה להן טובה גדולה. ואני לא חושבת שהן היו מתנגדות, יען כי פצצה אנוכי. אבל באמת, איפה היינו? ג´יינוויי? תעזוב את ג´יינוויי ואל תפגע בשערה משערות ראשה הקטן. היא שלי. ולשמחתי, אף אחד לא מתנגד (למרות שזה קצת מלחיץ כשממש אף אחד לא מתנגד...) קח לך את פיקארד והתותח-על המתנייע שלו. תוכלולשתות ביחד טי. ארל גריי. הוט. אחרי...
דרך אגב, היה אחלה בסופר, ממש חדוות חג השבועות בצבצה מכל פינה וגבינה.

גם את? ../images/Emo13.gif

היא למדה עם אמא שלי בתיכון, או משהו. מזכירה קצת את ג´יינווי... בגובה ובתווי הפנים, לא?

Esmena

New member
גם רוב התמונות של אזרי דאקס

נראות לי מזוייפות.

למעלה