מבקשת עזרה והמלצה היכן לקנות בגדים מכופתרים

ליבי66

New member
מבקשת עזרה והמלצה היכן לקנות בגדים מכופתרים

שלום, אני סטודנטית שנה ג' למשפטים. נקבעו לי כמה ראיונות למשרדי עורכי דין לתקופה של אחרי החגים. הבעיה היא שאין לי מושג כיצד להתלבש והיכן לקנות בגדים מכופתרים ומחויטים שיישבו טוב (אני מידה 42 כך שרצוי שאלה יהיו חנויות שאפשר למצוא גם בגדים למלאות) על מנת שיתאימו לתקופת הראיונות, ולאחריה ישמשו אותי לתקופת ההתמחות. אשמח אם יש למישהו מכם חנות מועדפת באיזור המרכז אשר ממנה הוא קונה את הבגדים יחסית בזול . תודה.

קודם כול ברכותי על הראינות העבודה הלוואי עלי

שנית השאלה כמה כסף את מוכנה להשקיע בלבוש ? זול יחסית? זה יכול להיות עז איזה סכום? אני מאמינה שניתן לקנות 2-3 חולצות בML יש להם בגדים מדהימים אבל גם בכול חנות נשים .יש גם את יפה בגדול שזה בראשון לציון ברחוב ארו קנט ג'וזף 12, ראשון לציון אני מאוד זיפ יש להם בגדים מאוד יפים למלאות. אני חושבת אם את רוצה חנות בגדים טובה אליך לחפש את חניות הקטנות שלא נמצאות במרכז הקניות אלא רחוק ממנו

מורנה7

New member
אחותי- זה לא בעיה למצוא בגדים מחויטים

במידה 42 בזארה או מנגו. בזארה יש חולצות מחויטות יפיפיות בעיניי במיחים סבירים מאוד!

מורנה7

New member
אחותי- זה לא בעיה למצוא בגדים מחויטים

במידה 42 בזארה או מנגו. בזארה יש חולצות מחויטות יפיפיות בעיניי במיחים סבירים מאוד!

למי אכפת מהחברה

לא מקבלת את זה ו34 זה ממש מוגזם הרבה בנות לא יכולות להגיע למידה כזו גם במידה וירעבו שנה, מבנה עצמות גדול או לא יודעת מה.

דינוסיק

New member
בהתחלה לא רציתי להגיב אבל

אני לא יכולה להשאיר את מה שכתבת ללא תגובה. 42 זה מלאה?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוהי מידה נורמאלית וממוצעת לגמרי של נשים. את שולחת אותה למתאים לי ויפה בגדול????!!!! אם את חושבת ש-42 זו בחורה מלאה אז אני מצטערת. אין לי שום דבר אישי נגדך ואולי אני רק תופסת טרמפ על התגובה שלך כי משהו בתרבות שלנו דפוק. משהו שגורם לאנשים לא לאכול ימים שלמים ולהרוס את הבריות שלהם כדי להיות מידה 34. בנות, מידה 42 זה לא מלאה! יש אותה כמעט בכל חנות ואיפה שאין אותה אין מה להיכנס בכלל. אני מקווה שאני לא היחידה שחושבת שזה כך.

אני ?

היא מייצגת את עצמה כמלאה ,אני לבד עד לדיאטה חשבתי לעיתים קרובות שאני דאבה ועכשיו אני גאה ללבוש מידה 42

ומה שכול מידה היא יחיסת לגובה ולמשקל של בן אד

אדם כול אחד במידה שנראית לו אחת מ1.57 ומידה 42 זה גדול לא? אבל מישהי גובה שהיא 42 זה סביר למרות שיש מקום להרזות

flutter girl

New member
חמודה, אני מציעה

שהרבה לפני שתתחילי להעביר ביקורת על המראה החיצוני של הבנות פה בפורום, כדאי שתפתחי מילון וקחי קורסים בשפה העברית. תאמיני לי שזה חשוב הרבה יותר מלהיות מידה 34.

flutter girl

New member
אני מאוד סבלנית,

ואני מניחה שהתכוונת לסובלנית. הבעיה שלי איתך היא ממש לא השפה שבה את בוחרת לדבר בפורום, אלא העובדה שאת פשוט כנראה מקדישה יותר זמן למראה החיצוני שלך ו"מה יגידו", מאשר לחידוד השפה העברית. זה הכל. אין ספק שיש חשיבות למראה החיצוני, אבל הוא ממש לא צריך להיות הראשון בסדר העדיפויות שלך או של כל אחת אחרת.

flutter girl

New member
בשמחה,

אני מקווה גם שהבחורה שהגדרת כ"מומחה" בפורום תפסיק ליצור אווירה של "אם את מעל מידה 40 את שמנה ומגעילה". עוד יותר גרוע, שהיא מצליחה איכשהו להסתיר את זה תחת מעטה צביעות, אבל זה ברור לחלוטין שזאת ההרגשה שלה. גם אם היא אכן מרגישה ככה, היא לא צריכה לשדר את זה ע"ג הפורום, בעיקר לא כאשר שמה צבוע באדום להדגיש ידע רב בתחום ומעמד מעל שוכני הפורום האחרים.

אם תקראי את הודעה שלי כמו שצריך

תביני שאני לבד מידה 42.שנית אמרתי גם שמידה 42 היא מידה ממוצעת אבל תסכימו איתי שבחורה 1.57 נראית שונה במידה 42 מבחורה ש1.80 ומעלה שונה ממנה במידה 42.וזה מה שגם אמרתי בהודעתי הקדומות.

למעלה