מבקשת עזרה והמלצה היכן לקנות בגדים מכופתרים

למען הסדר הטוב

אני בהחלט חושבת שמצינו
חג שמחחחחחחח

אני חייבת להבהיר כמה דברים

ראשית, זו טעות שלי שטרם פרסמתי הודעה בנושא, אבל בינתיים אני מאדימה כל שבוע חברה אחרת על מנת ולעודד כתיבה בפורום. שנית, כל איש בדעתו יחיה, ובפורום יש מקום לכל הדעות באשר הם... מקווה שעכשיו הדברים יותר ברורים חג שמח

flutter girl

New member
בסדר גמור,

אבל יש להביע דעה ויש להשמיץ ולפגוע. עוד יותר גרוע זאת העובדה שהיא טוענת שהיא בעצמה מידה 42 ומשתמשת בביטויים כמו "דאבה שמנה" כדי להגדיר את המידות האלו. אני מסכימה שבפורום יש מקום לכולם להתבטא, אבל צריך למתוח קו אדום במקום שבו בחורה מרשה לעצמה להביע את חוסר הבטחון שלה ע"ג הפורום ללא התחשבות בדעות אחרים. אם יש לה בעיה עם העובדה שהיא מידה 42, שתדבר למראה. כעת, מבחינתי, מיצינו.

דינוסיק

New member
חבל שלא הבנת כלום ממה שאני כתבתי

בכל מקרה אני מקווה שאת מבסוטה מאיך שאת עכשיו.

אני כמעט בטוחה

שקראתי איפה שהוא, שלמרות מה שכולן חושבות 42 זו המידה הישראלית הממוצעת. לצערי אני לא זוכרת איפה זה היה ולכן לא יכולה להוסיף קישור.

שאפולי

New member
מזל טוב!

כמה זול?.... מבחינת המידות, 42 יש היום כבר בכל חנות מה גם שלקנות גקט מידה אחת מתחת וללכת איתו פתוח זה גם יפה וגם מחטב. אני חושבת שכדאי לך לא להתפשר על איכות (לפחות יחסית) כי את תצטרכי את הבגדים האלה וכי אין להם עונה, גקט שחור מחוייט הולך טוב עם כל דבר כמעט. יש את מנגו, זארה- שיש לי המממממון בגדים מחוייטים מהם (איכות ב-ס-ד-ר) למידה שלך שווה גם לחפש בדן קסידי ואשה אשה

Ocean Spirit

New member
אשה אשה?!

אני במקומה הייתי נעלבת. "אשה אשה" מכוונת לקהל של בנות 40 ומעלה, ואת שולחת לשם בחורה צעירה בסוף התואר רק בגלל שהיא מידה 42?

שאפולי

New member
אז טוב שאת לא במקומה../images/Emo13.gif

לא היתה שום כוונה כזאת,תירגעי. פעם ראיתי בחורה עם גקט מאוד יפה והיא טענה שהוא משם... חוץ מזה אם פיספסת זו לא הייתה ההצעה היחיה שלי...

flutter girl

New member
הגזמת!

אם את מחפשת, גם בחנויות שמיועדות למבוגרות ניתן למצוא דברים יפים לצעירות. בדר"כ זה גם יהיה הרבה יותר מקורי ומעניין בשילובים צעירים, מאשר להסתובב עם בגדים שכולן מסתובבות איתם (בגיל צעיר).

Ocean Spirit

New member
בגדים מחוייטים

קודם כל, 42 היא מידה סטנדרטית לגמרי ויש אותה כמעט בכל חנות (למעט אולי חנויות לאנורקטיות כדוגמת "גריפ"). ל-Women Only יש קו נהדר של חולצות מכופתרות שהולך לפי מידות חזה ומותניים. הן קצת יקרות, אבל איכותיות ויושבות מדהים. למיטב ידיעתי הטווח שלהם מתחיל מ-36 וממשיך עד עד 50 לפחות. להוניגמן יש ג'קטים ומכנסיים מחוייטים נפלאים. הייתי ממליצה לך בחום על מכנסיים קלאסיים בגזרה מעט רחבה וג'קט מחוייט, קשיח למדי. בהצלחה בראיונות!

בדינגוף חנות רק לחולצות לבנות

דזינגוף 214 מפינת ארלוזרוב לכיוון צפון כמה בתים .מאוד אוהבת את הדגמים .

שאפולי

New member
יצא לי לראות השבוע אבל לא היה לי זמן להיכנס.

איך המחירים שם? מופקעים?

כמעצבת אני חושבת שעבודה טובה=כסף

אני חושבת שלוקחים ממני 16 שקלים על כוס תה ( מים +תמצית ) בבית קפה זה מופקע אבל כשאני רוצה ל בלות שם אני משלמת .

שאפולי

New member
אני מסכימה איתך מאוד

אבל זה שגונבים אותי בתה לא אומר שאני אוהבת שגונבים אותי גם בבגדים. אני גם בעד שעבודה= כסף כי אולי זה ירים את איכות הבגדים פה בארץ אבל מה קורה בפועל? אני קונה חולצה בשוק או בקסטרו כששתיהן נתפרות באותן המתפרות בתאילנד\סין\הודו תמורת גרושים וההבדל לבסוף הוא בתוית שתודבק עליהן אז עם כל הכבבוד לעבודה= כסף ליד הקטן ההוא משלמים בלירות :\ מה טווח המחירים שם?

שאפולי

New member
תלוי בסכום שהוא לוקח...

אני מתחתנת עוד חודשיים ומחפשת עכשיו שמלה שניה פשוטה שתחליף את שימלת הוינטג' הכבדה איתה אני פותחת את הערב את יודעת איזה הפרשי מחירים יש בין החנויות ? בין המעצבים? אני חושבת שהכל פשוט מופקע... למה? לא בגלל עבודה ולא בגלל שום כלום. בגלל שזה לכלה, בגלל שאאין לנו ברירה אחרת וכולן רוצות להיות מיוחדת אין שטם סיבה אחרת ריאלית ששמלה דומה בלבן\בשחור תעלה בכאלה הפרשים

../images/Emo49.gifאני מעצבת גם בגדי כלה במחיר סביר

אבל מחיר לבגד לכלה הוא פונקציה של כמה מרכיבים כמו בכל ענף .לפעמים כשאתה זול חושבים שאתה לא מספיק טוב . למה לאיסטלטור/טכנאי אני צריכה לשלם 200 ש"ח עבור עבודה של 1/4 שעה וגומיות שעולות שקלים בודדים ?

שאפולי

New member
מה נקרא סביר? מה הטווח?

תראי לדיון הזה אין סוף ני חושבת שהרבה מקומות מפקיעים מחירים ללא שום הצדקה ושראם הצרכנים פה היו כח מאוחד יותר ומפוקח יותר הכל היה נראה אחרת...

נסיים את הדיון כידידות וניתן כבוד אחת ל שניה

אני משלמת עם כל ה לב לכל מי שאני מזדקקת לשירותיו עם זה בתחום הצרכנות הרפואה או השירותים בכל תחום ומ"גזלנים" אני מתרחקת בכל מקצוע . מאחלת לך מזל טוב לנישואיך הצלחה בקריירה

שאפולי

New member
אוי זה בודאי~

אני לא שפטתי אותך או דיברתי עליך ראותך איני מכירה, את צודקת בוודאי במה שרשמת ואין לי כלום מלבד כבוד אנושי בסיסי אליך

למעלה