ראשית, זו טעות שלי שטרם פרסמתי הודעה בנושא, אבל בינתיים אני מאדימה כל שבוע חברה אחרת על מנת ולעודד כתיבה בפורום. שנית, כל איש בדעתו יחיה, ובפורום יש מקום לכל הדעות באשר הם... מקווה שעכשיו הדברים יותר ברורים חג שמח
אבל יש להביע דעה ויש להשמיץ ולפגוע. עוד יותר גרוע זאת העובדה שהיא טוענת שהיא בעצמה מידה 42 ומשתמשת בביטויים כמו "דאבה שמנה" כדי להגדיר את המידות האלו. אני מסכימה שבפורום יש מקום לכולם להתבטא, אבל צריך למתוח קו אדום במקום שבו בחורה מרשה לעצמה להביע את חוסר הבטחון שלה ע"ג הפורום ללא התחשבות בדעות אחרים. אם יש לה בעיה עם העובדה שהיא מידה 42, שתדבר למראה. כעת, מבחינתי, מיצינו.
כמה זול?.... מבחינת המידות, 42 יש היום כבר בכל חנות מה גם שלקנות גקט מידה אחת מתחת וללכת איתו פתוח זה גם יפה וגם מחטב. אני חושבת שכדאי לך לא להתפשר על איכות (לפחות יחסית) כי את תצטרכי את הבגדים האלה וכי אין להם עונה, גקט שחור מחוייט הולך טוב עם כל דבר כמעט. יש את מנגו, זארה- שיש לי המממממון בגדים מחוייטים מהם (איכות ב-ס-ד-ר) למידה שלך שווה גם לחפש בדן קסידי ואשה אשה
אם את מחפשת, גם בחנויות שמיועדות למבוגרות ניתן למצוא דברים יפים לצעירות. בדר"כ זה גם יהיה הרבה יותר מקורי ומעניין בשילובים צעירים, מאשר להסתובב עם בגדים שכולן מסתובבות איתם (בגיל צעיר).
קודם כל, 42 היא מידה סטנדרטית לגמרי ויש אותה כמעט בכל חנות (למעט אולי חנויות לאנורקטיות כדוגמת "גריפ"). ל-Women Only יש קו נהדר של חולצות מכופתרות שהולך לפי מידות חזה ומותניים. הן קצת יקרות, אבל איכותיות ויושבות מדהים. למיטב ידיעתי הטווח שלהם מתחיל מ-36 וממשיך עד עד 50 לפחות. להוניגמן יש ג'קטים ומכנסיים מחוייטים נפלאים. הייתי ממליצה לך בחום על מכנסיים קלאסיים בגזרה מעט רחבה וג'קט מחוייט, קשיח למדי. בהצלחה בראיונות!
אבל זה שגונבים אותי בתה לא אומר שאני אוהבת שגונבים אותי גם בבגדים. אני גם בעד שעבודה= כסף כי אולי זה ירים את איכות הבגדים פה בארץ אבל מה קורה בפועל? אני קונה חולצה בשוק או בקסטרו כששתיהן נתפרות באותן המתפרות בתאילנד\סין\הודו תמורת גרושים וההבדל לבסוף הוא בתוית שתודבק עליהן אז עם כל הכבבוד לעבודה= כסף ליד הקטן ההוא משלמים בלירות :\ מה טווח המחירים שם?
אני מתחתנת עוד חודשיים ומחפשת עכשיו שמלה שניה פשוטה שתחליף את שימלת הוינטג' הכבדה איתה אני פותחת את הערב את יודעת איזה הפרשי מחירים יש בין החנויות ? בין המעצבים? אני חושבת שהכל פשוט מופקע... למה? לא בגלל עבודה ולא בגלל שום כלום. בגלל שזה לכלה, בגלל שאאין לנו ברירה אחרת וכולן רוצות להיות מיוחדת אין שטם סיבה אחרת ריאלית ששמלה דומה בלבן\בשחור תעלה בכאלה הפרשים
../images/Emo49.gifאני מעצבת גם בגדי כלה במחיר סביר
אבל מחיר לבגד לכלה הוא פונקציה של כמה מרכיבים כמו בכל ענף .לפעמים כשאתה זול חושבים שאתה לא מספיק טוב . למה לאיסטלטור/טכנאי אני צריכה לשלם 200 ש"ח עבור עבודה של 1/4 שעה וגומיות שעולות שקלים בודדים ?
אני משלמת עם כל ה לב לכל מי שאני מזדקקת לשירותיו עם זה בתחום הצרכנות הרפואה או השירותים בכל תחום ומ"גזלנים" אני מתרחקת בכל מקצוע . מאחלת לך מזל טוב לנישואיך הצלחה בקריירה