מבקשת עזרה

ד א ר מ ה

New member
מבקשת עזרה

אני נמצאת במצב רוח לא טוב בימים אלה, הכל קשה לי ובעיקר ההתמודדות עם היום יום. רציתי לעשות פריסה למסר כללי והתלבטתי באיזה סוג פריסה לבחור, אשמח לעזרתכן/ם. תודה מראש דארמה

צ ל י ל 8

New member
האמת ../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

קצת קשה לי לחשוב על פריסה שיכולה לעזור לך במקרה זה.. אם אולי תתמקדי בנושא ספציפי, אולי יהיה אפשר לנסח משהו על מנת לבדוק מה לא בסדר..

צוף3

New member
הי דארמה ../images/Emo20.gif

אם כוונתך לפריסה שאת מעוניינת לעשות עם עצמך, כדי להעלות על נקודות רגישות בתקופה הזו, את יכולה לפרוס לעצמך קלטית כללית או להשתמש בפריסת הרגש של עפרה, שאני אישית לאחרונה לומדת אותה ומגלה בה דברים נפלאים :)

ד א ר מ ה

New member
פרסתי.

ביקשתי: מסר כללי לגביי מצבי בתקופה זו. קיבלתי בפריסת הרגש של עפרה שפי: 1. מי השואל, הקשר הפריסה, ניסיון חיים רלוונטי - שש חרבות 2. רגשות השואל בעומק נפשי - עשרה מטבעות 3. יחס השואל לסביבתו - מלך המטות 4. עצה מה כדאי לי לעשות - חמש חרבות 5. התמודדות בתחום הרגשי - אס המטות 6. מי או מה יעזור בתחום הריגשי - צדק 7. שיעור משאבים ויכולות מסייעות - קיסר אשמח לעזרתכם תודה דארמה

צוף3

New member
כנראה שהיתה כאן אי הבנה.

הסברתי, שאם את מעוניינת לערוך לעצמך פריסה את יכולה לעשות את פריסת הרגש כפריסה כללית. הפורום נותן מענה לשאלות ספציפיות, ולא לפריסות כלליות. :)

ד א ר מ ה

New member
אהה סליחה לא הבנתי../images/Emo9.gif

מה הכוונה פריסה לעצמי,איך אני יכולה לפרש לעצמי. ואם אפשר לשאול, למה בעצם לא עושים פריסות כלליות? תודה דארמה

צוף3

New member
דארמה ...

אנו לא מפרשים כאן פריסות כלליות משום שזה מצריך אינטראקציה מסויימת עם השואל שהפורום לא יכול לספק. לצורך כך קיים ייעוץ אישי. אני עורכת לעצמי פריסות בלי שום בעיה - זה תלוי ברמת האובייקטיביות שלך לגבי עצמך, ואכן יש קוראים רבים שלא יכולים לפרש לעצמם :)

ד א ר מ ה

New member
הבנתי, תודה../images/Emo39.gif

אני אנסה להתמקד בשאלה מסויימת. יום נעים דארמה

ד א ר מ ה

New member
אז ככה...

איזה פריסה עליי לעשות לשאלה. מה עליי לעשות על מנת לשפר את מצבי הכלכלי? תודה מראש דארמה (בת 28.8, נשואה, עצמאית)

batgalim

New member
זאת בדיוק השאלה ../images/Emo140.gif

מה עליי לעשות על מנת לשפר את מצבי הכלכלי - בתקופה של 3 חודשים? 6 קלפים + קלף סיכום

ד א ר מ ה

New member
שאלתי ../images/Emo39.gif

פרסתי פריסת שאלה בקלפיי ריידר. מלך מטות תשעה מטות האיש התלוי נער הגביעים נער החרבות שמונה מטבעות וסיכום: אס המטבעות מימין לשמאל. תודה מראש דארמה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo68.gif ובכן -

מה = מלך מטות עלי = תשעה מטות לעשות = האיש התלוי על מנת לשפר = נער הגביעים אץ מצבי הכלכלי = נער החרבות ב-3 החודשים הקרובים = שמונה מטבעות וסיכום: אס המטבעות לפני הכל, אנא אימרי אם את עובדת או לא..

ד א ר מ ה

New member
היי צליל

אני עובדת כעצמאית בעסק המשפחתי, אולם בימים אלה אין מספיק עבודה לצערי. עיסוקי הוא בתחום שיווק העסק. תודה דארמה

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת ש... ../images/Emo42.gif

מה = מלך מטות עלי = תשעה מטות לעשות = האיש התלוי על מנת לשפר = נער הגביעים את מצבי הכלכלי = נער החרבות ב-3 החודשים הקרובים = שמונה מטבעות וסיכום: אס המטבעות אס המטבעות מלכתחילה כקלף סיכום מראה על פוטנציאל מאוד טוב או להתחלה של עבודה חדשה, או לאפשרויות טובות יותר מבחינה כספית. בעסק שאת נמצאת בו, את בעמדה שולטת, ייתכן בעמדת ניהול אפילו. את כל הזמן מרגישה שאת צריכה לעמוד על המשמר ולשמור על מה שיש לך. אבל את צריכה כנראה לחשוב קצת אחרת, ייתכן שיהיה עליך לחפש כיוון אחר של עבודה, אולי לא כעצמאית. נער הגביעים מעיד על שיפור בעיקר ריגשי. אם עד עכשיו הרגשת מועקה בנושא הכספי, בשלושת החודשים הבאים, את תרגישי קלילה יותר, אפילו אולי תהני מהבחינה הזו. מצבך הכלכלי נוטה לכאן ולכאן וקשה לך לשמור על יציבות. אבל שוב, ב-3 החודשים הבאים תצטרכי לעבוד קשה, ואני אפילו חושבת שהעבודה הקשה תהיה דווקא בבחינת חיפוש של תחלופת עבודה. אני חושבת ששווה לך אולי לצאת ולחפש משהו אחר, שונה, לא במסגרת המשפחה כי ייתכן וזה ייתן לך פוש אישי למצב כלכלי טוב יותר. השאלה היא איך מרגישה עם זה? האם היו לך כוונות כאלה?

ד א ר מ ה

New member
ערב טוב צליל ../images/Emo39.gif

תודה על הפירוש. היו לי כוונות לשנות את תחום העבודה, אבל לא ממש בתקופה הקרובה אלא יותר בטווח של שנה קדימה. קשה לי להיות שכירה (הייתי הרבה שנים) ויותר מתאים לי להיות עצמאית למרות שהכסף פחות יציב מאשר כשכירה. לאחרונה חסרה לי מוטיבציה וכנראה שזה חלק מהסיבה שאין הרבה עבודה. אני די מסתובבת סביב עצמי, ולא ממש מוצאת את הכיוון. שמחתי לשמוע שהקלפים מצביעים על חיוביות, והלוואי שזה יהיה כך. אם ישנם דברים נוספים שאפשר ללמוד מהפתיחה אשמח לשמוע אותם תודה דארמה

צ ל י ל 8

New member
הפריסה הקודמת נעשתה בטווח

של 3 חודשים. אם את רוצה על כדאיות בין להישאר בעיסוקך הנוכחי (אופציה א') לבין לעבור לעיסוק אחר (שאותו תצטרכי להגדיר-אופציה ב'). אם יש בידך קלפים, פירסי 7 קלפים. אם לא, פירסי את פריסת הפרסה באתר של אורי, ורישמי את הקלפים שיצאו לפי סדר המספרים שיצאו, בלי קשר לעמדות בפריסה...

ד א ר מ ה

New member
עשיתי פריסת פרסה וכך יצא...

1. עבר - הכוהנת הגדולה 2. הווה - נער החרבות 3. עתיד - שבע חרבות 4. רצונות השואל - אביר הגביעים 5. הסביבה - הנזיר 6. חששות השואל - מרכבה 7. סיכום - אס גביעים מקווה שרשמתי נכון כי לא הייתי בטוחה בכוונתך. סדר הקלפים שעלה היה 1 מול 7 2 מול 6 3 מול 5 ואחרון 4 ושוב תודה על כל העזרה דארמה

צ ל י ל 8

New member
טוף... ../images/Emo108.gif

אופציה א' - להישאר כעצמאית הנזיר - הכהנת - 7 חרבות הווה - אס הגביעים מרכבה - נער החרבות - אביר הגביעים אופציה ב' - לעבוד כשכירה היום את מחפשת משהו מאתגר שבעיקר תאהבי. לא ממש משנה לך הכסף, אלא יותר הסיפוק העצמי. הבעיה היא ששתי האופציות לא מלהיבות במיוחד. אם תישארי עצמאית, את תרגישי שאת בוגדת ברגשותייך האמיתיים למצוא משהו "מאתגר" יותר ותיכנסי למי אופוריה ועצב. אם תעברי להיות שכירה, ייתכן ובהתחלה תרגישי שזה מה שרצית, אבל מהר מאוד את תאבדי עניין ולא תמצאי שם את עצמך. מה התשובה? באמת שהתבלבלתי.... אולי את צריכה למצוא משהו בתוך העיסוק שלך היום, שיגרום לך יותר חשק והנאה. קצת קשה לפתח את הנושא מכל רבדיו בפורום... אם יש למישהו מן הנוכחית עוד פריסה לעזור-מה טוב..... אם לא, אני מצטערת שבסופו של דבר לא קידמתי אותך במאומה

ד א ר מ ה

New member
מממ... אני צריכה לחשוב על זה קצת

כי לפי מה שכתבת שום דבר לא יהיה טוב בשבילי? יכול להיות? תודה בכל אופן, אני אמשיך לחפש את דרכי, בסוף אני בטוח אמצא משהו
נשתמע יום נעים דארמה

צוף3

New member
הי דארמה ../images/Emo20.gif

אופציה א ': להישאר עצמאית אופציה ב': לעבוד כשכירה 7 חרבות, הכוהנת הגדולה, הנזיר אס גביעים אביר גביעים,נער חרבות, מרכבה דארמה, ראשית כל: האם ייתכן כי העיסוק הנוכחי בתחום השיווק כלל אינו מדבר אל ליבך, ואת נמשכת יותר לתחום המשלב בתוכו יותר רוחניות ומיסטיקה? השארות בעסק המשפחתי כיום, כעצמאית יראה בעיניך תחילה כהתפשרות עצמית ואולי אפילו "ויתור" לעצמך. את תחושי שאת לא ממש מיישמת את כל הכשרונות שלך ומנצלת את הפוטנציאל שלך, ושאת מעט מתבזבזת. נקודת המוצא שלך היא אס הגביעים. הבחירה שעליך לעשות כיום מגיעה ממקום ריגשי מאוד, כפי הנראה בשל הצורך הנפשי להישאר בעסק המשפחתי ולתמוך במשפחתך. החיבור שבין אס הגביעים ל 7 חרבות יכול להעיד על כך שייתכן שיש בך אי אלו רגשות אשם על כך שאת מעוניינת למצוא את עצמך מצליחה ומסופקת מחוץ למסגרת הזו, מאחר ומדובר בקרובייך, ושהרהרורים אלו נוטעים בך תחושות של בגידה ואולי בריחה מאחריות. השארות בעסק המשפחתי לא תקדם אותך מבחינה מקצועית לטעמי אלא מבחינה רוחנית, כאדם. את תתחברי לעצמך ולאינטואיציות שלך, משום שיש לי תחושה חזקה שהלב בפנים קורא לך להישאר בעסק ולא לעזוב, אולם הראש דורש לפרוס כנפיים ולרוץ קדימה. הליכה אחר האינטואיציה והלב תוביל אותך למקום בו נמצא הנזיר. את תהיי עדיין שקועה ברהורים ובלבטים, תמיד יישאר אצלך סימן השאלה האם היית יכולה להצליח להגשים את עצמך יותר מחוץ לעסק. הייתי מוסיפה כאן קלף הבהרה שהיה מהווה סיכום קטן לרצף קלפים זה, כדי לדעת אם הכיוון בכללותו חיובי או שלילי. אין כאן תשובה חד משמעית אם להישאר עצמאית או לא, אולי משום שעלייך להתכנס בעצמך, ולחשוב טוב טוב מהו סדר העדיפויות שלך. אולי את מאוד מבולבלת. אולי כל הנושא הזה הוא מה שמביא אותך היום לתחושת דיכאון ביום יום כפי שציינת בתחילת השירשור. לגבי עבודה כשכירה, מחוץ לעסק המשפחתי: מאחר והתקופה היא תקופה שבה הרגש משפיע על פעולותייך, את טווה תוכניות שמתחילות ונגמרות בשלב התכנון, אולם אינך מבצעת אותן. הדבר מביא לעליות ומורדות בתחום הרגשי, את מאוד רגישה בתקופה הזו כפי הנראה. נער החרבות קורא לך לצאת מחוסר הוודאות ולנתח את מקצועך העתידי כשכירה - נער החרבות גם יכול להעיד על עבודה בתחום התקשורת (אמרת שאת עוסקת בשיווק?). בניגוד לאביר הגביעים, נער החרבות "אוסר" על עירבוב רגשות בתחום השאלה. אם תעשי את הצעד ותעבדי כשכירה, את תהיי ניידת יותר, תחושת התקיעות שאת חשה עתידה להיעלם, אולם - קחי בחשבון שלא תהיי עוד מחוברת לתחושותייך ולקול הרגש שמנחה אותך ואני מניחה שגם הנחה אותך עד היום בהחלטותייך. הדבר עלול ליצור בך מאבק רציני בין שני כוחות מנוגדים אלו: רגש מול הגיון. ייתכן שתרבי לחשוב "מה היה קורה אם לא הייתי עוזבת את העסק", ייתכן שתילחמי כדי להוכיח כי את טובה יותר ומצליחה יותר בכשכירה, דבר שיגזול ממך את שלוותך. כפי שאת רואה, קשה גם לי להכריע איזו מבין האופציות טובה יותר. ניכר כי את בתקופה מבולבלת ומלאת תהיות והקלפים באים להראות לך את המצב אולם לא מספקים פתרונים. באופציה הראשונה בה מגיע הנזיר מיד אחרי הכוהנת יש רמז גדול בעיני לכך שעדיף להישאר כרגע בעסק המשפחתי ולחשוב. לחשוב עם עצמך טוב טוב מה את רוצה, כי התשובות נמצאות אצלך אך כנראה שתצטרכי לעבור עוד קירבת דרך קלה עד שמצתאי אותן. בהצלחה! מה את אומרת?

למעלה