הי דארמה ../images/Emo20.gif
אופציה א ': להישאר עצמאית אופציה ב': לעבוד כשכירה 7 חרבות, הכוהנת הגדולה, הנזיר אס גביעים אביר גביעים,נער חרבות, מרכבה דארמה, ראשית כל: האם ייתכן כי העיסוק הנוכחי בתחום השיווק כלל אינו מדבר אל ליבך, ואת נמשכת יותר לתחום המשלב בתוכו יותר רוחניות ומיסטיקה? השארות בעסק המשפחתי כיום, כעצמאית יראה בעיניך תחילה כהתפשרות עצמית ואולי אפילו "ויתור" לעצמך. את תחושי שאת לא ממש מיישמת את כל הכשרונות שלך ומנצלת את הפוטנציאל שלך, ושאת מעט מתבזבזת. נקודת המוצא שלך היא אס הגביעים. הבחירה שעליך לעשות כיום מגיעה ממקום ריגשי מאוד, כפי הנראה בשל הצורך הנפשי להישאר בעסק המשפחתי ולתמוך במשפחתך. החיבור שבין אס הגביעים ל 7 חרבות יכול להעיד על כך שייתכן שיש בך אי אלו רגשות אשם על כך שאת מעוניינת למצוא את עצמך מצליחה ומסופקת מחוץ למסגרת הזו, מאחר ומדובר בקרובייך, ושהרהרורים אלו נוטעים בך תחושות של בגידה ואולי בריחה מאחריות. השארות בעסק המשפחתי לא תקדם אותך מבחינה מקצועית לטעמי אלא מבחינה רוחנית, כאדם. את תתחברי לעצמך ולאינטואיציות שלך, משום שיש לי תחושה חזקה שהלב בפנים קורא לך להישאר בעסק ולא לעזוב, אולם הראש דורש לפרוס כנפיים ולרוץ קדימה. הליכה אחר האינטואיציה והלב תוביל אותך למקום בו נמצא הנזיר. את תהיי עדיין שקועה ברהורים ובלבטים, תמיד יישאר אצלך סימן השאלה האם היית יכולה להצליח להגשים את עצמך יותר מחוץ לעסק. הייתי מוסיפה כאן קלף הבהרה שהיה מהווה סיכום קטן לרצף קלפים זה, כדי לדעת אם הכיוון בכללותו חיובי או שלילי. אין כאן תשובה חד משמעית אם להישאר עצמאית או לא, אולי משום שעלייך להתכנס בעצמך, ולחשוב טוב טוב מהו סדר העדיפויות שלך. אולי את מאוד מבולבלת. אולי כל הנושא הזה הוא מה שמביא אותך היום לתחושת דיכאון ביום יום כפי שציינת בתחילת השירשור. לגבי עבודה כשכירה, מחוץ לעסק המשפחתי: מאחר והתקופה היא תקופה שבה הרגש משפיע על פעולותייך, את טווה תוכניות שמתחילות ונגמרות בשלב התכנון, אולם אינך מבצעת אותן. הדבר מביא לעליות ומורדות בתחום הרגשי, את מאוד רגישה בתקופה הזו כפי הנראה. נער החרבות קורא לך לצאת מחוסר הוודאות ולנתח את מקצועך העתידי כשכירה - נער החרבות גם יכול להעיד על עבודה בתחום התקשורת (אמרת שאת עוסקת בשיווק?). בניגוד לאביר הגביעים, נער החרבות "אוסר" על עירבוב רגשות בתחום השאלה. אם תעשי את הצעד ותעבדי כשכירה, את תהיי ניידת יותר, תחושת התקיעות שאת חשה עתידה להיעלם, אולם - קחי בחשבון שלא תהיי עוד מחוברת לתחושותייך ולקול הרגש שמנחה אותך ואני מניחה שגם הנחה אותך עד היום בהחלטותייך. הדבר עלול ליצור בך מאבק רציני בין שני כוחות מנוגדים אלו: רגש מול הגיון. ייתכן שתרבי לחשוב "מה היה קורה אם לא הייתי עוזבת את העסק", ייתכן שתילחמי כדי להוכיח כי את טובה יותר ומצליחה יותר בכשכירה, דבר שיגזול ממך את שלוותך. כפי שאת רואה, קשה גם לי להכריע איזו מבין האופציות טובה יותר. ניכר כי את בתקופה מבולבלת ומלאת תהיות והקלפים באים להראות לך את המצב אולם לא מספקים פתרונים. באופציה הראשונה בה מגיע הנזיר מיד אחרי הכוהנת יש רמז גדול בעיני לכך שעדיף להישאר כרגע בעסק המשפחתי ולחשוב. לחשוב עם עצמך טוב טוב מה את רוצה, כי התשובות נמצאות אצלך אך כנראה שתצטרכי לעבור עוד קירבת דרך קלה עד שמצתאי אותן. בהצלחה! מה את אומרת?