מבקשת עזרה

ד א ר מ ה

New member
תודה צוף ../images/Emo39.gif

אני לחלוטין מסכימה עם דברייך. אני בהחלט מרגישה שיש אצלי מאבק בין ההיגיון לרגש בכל מה שקשור לעבודה ולמיצוי עצמי. ואכן התקופה הזאת מאד מבולבלת עבורי. כל התחום הרוחני מושך אותי יותר מהתחום החומרי (שיווק, מכירות...) אבל נכון לרגע זה, זה לא ממש ראלי עבורי. אני מנסה לחשוב על דרך לשלב בין השניים, ולהתקדם בשתי כיוונים בו זמנית. יש לי שאלה טכנית, האם זה רגיל שהקלפים מצביעים על מצב קיים ולא מכוונים לפיתרונות? תודה על כל העזרה
דארמה

צוף3

New member
הי דארמה

הקלפים תמיד מצביעים על מצב קיים, והכוונה לפתרון תלויה בסוג הפריסה. שימי לב שבפריסת האופציות אין הגדרת זמן, והיא מתארת את מה שצפוי להתרחש באם תבחרי באחת משתי האופציות. כמו בחיים, לא תמיד יש חד וחלק. לא תמיד יש דרך שעדיפה יותר בהווה ( ברירות מחדל) ולדעתי במקרה שלך הזמן טרם בשל עבורך. יש דברים לא פתורים שעליך לסגור עם עצמך בטרם תתמודדי עכם החלטה שכזו ותכריעי. אם את חושבת לשלב עבודה כעתמאית ושכירה, חבל שלא הצבת את זה כאופציה ב', ואז אולי הדברים היו נראים אחרת. קחי את הזמן שלך לחשוב יקירה...

יש לי משהו להוסיף לדארמה

אני עשיתי פעם פריסת אופציות ושתי האופציות יצאו לי ממש גרועות - בשתיהן הייתי צפויה לאכזבה. הפריסה הזו פשוט הסבירה לי כי אני חייבת לחשוב על כיוונים אחרים כי הכיוונים הנוכחיים ממש לא מתאימים לי, והאמת שזה די הוכיח את עצמו בסופו של דבר... בהצלחה

למעלה