מבקשת עזרה

espreso girl

New member
מבקשת עזרה

היי אני בת 21 וחצי. פגשתי לפני כשבוע בחור מחו"ל ונוצר קשר מדהים בינינו. הוא הציע לי לבוא אליו לחו"ל ואני לא יודעת מה לעשות. אבקש לדעת איזו שאלה עלי לפרוס בכדי לדעת מה עתידו של הקשר הזה. בתודה מראש,

צ ל י ל 8

New member
היי אספרסו גירל ../images/Emo96.gif

צעד גדול ומשמעותי עומד לפנייך, בהתחשב שאת מכירה אותו רק שבוע..... יי תמוה... את יכולה לעשות פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים+קלף סיכום

espreso girl

New member
היי, פרסתי וזה מה שיצא

(תודה על התגובה...) מה- שמש הפוטנציאל הרומנטי- שבע חרבות ביני- תשעה מטבעות לבין X- אביר החרבות בחצי שנה הקרובה- הכהן הגדול קלף סיכום- שמונה מטות. תודה רבה

blackcat2

New member
הי אספרסו

אני לא רואה בפריסה כמבשרת טובות. יש משהו שאינו כשר בקשר המדובר והוא ייחשף במוקדם ובמאוחר (שמש+ 7 מטות). את מרגישה כי מצאת בחור נהדר ואת מפליגה בדימיונות ומאמינה כי בארה"ב תהני משובע רגשי ומיציבות (9 מטבעות) אולם את לא ערה לצערי למה שמתרחש מתחת לפני השטח. הבחור נראה בעיני כפזיז, אימפולסיבי והוא עלול לטעמי לפגוע בך. אתם נראים לי גם כבעלי טמפרמנט שונה לחלוטין- את מיוצגת ע"י מזל אדמה והוא ע"י אויר שהם שני כוחות מנוגדים ואין להם כל מכנה משותף. הייתי ממליצה לך לא לנסוע ואגב נשמח ללא קשר לשמוע מעט יותר אודותיו. היכן הכרת אותו, בן כמה הוא ולמה פתאם הוחלט על נסיעה לחו"ל. בי

blackcat2

New member
תיקון+שאלה../images/Emo9.gif

ובמאוחר=או במאוחר בארה"ב= חו"ל והאם רק לי תפוז עושה היום הרבה בעיות תקשורת???? די מעצבן.

espreso girl

New member
היי בלאקאט

תודה על הפירוש
לצערי יש מעט אי דיוקים בדברייך, אני מזל מים וכך גם הוא.. פזיז הוא כלל לא, נהפוך הוא- הוא מאוד שקול. (קצת מצחיק לומר את זה אחרי שבוע, אך זה אכן כך..) הכרנו בפאב, הוא בן 29, מנהל בחברת הייטק בינלאומית... זהו בגדול... אגב, אני עדיין לא נוסעת לשומקום
רק חושבת על זה....

blackcat2

New member
הי ../images/Emo41.gif

הכוונה במזלות היא בהתאם לקלפי הפריסה ולא למזלות האיישים שלכם. בי

blackcat2

New member
הי אספרסו../images/Emo19.gif

את ייוצגת ע"י 9 מטבעות (אדמה) ואילו הוא אביר החרבות (אויר) וזה מעיד על טמפרמנט שונה לחלוטין. בין אויר לאדמה אין משותף. תספרי לנו מעט עליכם ואלי ננסה פריסה נוספת כדי לרדת לעומק הענין. מה את אומרת?

espreso girl

New member
תודה בלאקאט ../images/Emo13.gif

בשמחה אנסה...רק בואי תאמרי לי מה לספר? אני 21 וחצי, הוא 28 וחצי, אני מכאן, הוא מחו"ל, אני עובדת (ורצון ללמוד בשנת הלימודים הבאה) הוא מנהל בחברת הייטק בינלאומית. מהשבוע המאוד אינטנסיבי שלנו יחד הספקתי לראות אדם מאוד מציאותי ונדיב, שילוב מעניין של חוכמה ורצינות יחד עם "ראש טוב" לבילויים והנאות. בשיחתנו האחרונה, לפני הפרידה, שוחחנו על "מה הלאה" ומה נעשה מאחר והקשר שנרקם, נרקם בצורה מאוד מאוד עמוקה בפרק זמן מאוד מאוד קצר. הוא הביע רצון שאבוא אליו לחו"ל ועוד לפני כן הוא אמור להגיע שוב לארץ (בעוד כ- 10 ימים עד חודשיים). המצב שנוצר מבלבל אותי מאוד מאחר וקשה לי לעכל שהתאהבתי במישהו לאחר שבוע. תחושותיו זהות. אם יש משהו נוסף שתרצי שאוסיף, אנא אימרי לי מה..

גב

New member
הי אספרסו../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

אולי תנסי לשאול: מה עלי לדעת על כוונותיו ורגשותיו של X כלפיי בחצי שנה הקרובה פרישת שאלה של 7 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית

blackcat2

New member
../images/Emo140.gifהי אספרסו

קודם כל היי רגועה- זה בהחלט סביר להתאהב אחרי שבוע. עבדתך הנאמנה חוותה זאת לא פעם. באהבה אין חוקים. ממליצה בפה מלא לפרוס על פי השאלה של גב. בי

espreso girl

New member
תודה בנות ../images/Emo13.gif והנה התוצאה...

מה- חמש מטבעות עליי לדעת- עשר חרבות על כוונותיו- ירח ורגשותיו- מלך המטות של X- יום הדין כלפיי- ארבע מטות בחצי שנה הקרובה- שמונה מטות סיכום- שלושה גביעים. ממממ.... מחכה לשמוע את הפירושים שלכן... תודה

גב

New member
הי אספרסו../images/Emo39.gif

מה- חמש מטבעות עליי לדעת- עשר חרבות על כוונותיו- ירח ורגשותיו- מלך המטות של X- יום הדין כלפיי- ארבע מטות בחצי שנה הקרובה- שמונה מטות סיכום- שלושה גביעים. או.קיי...אני לא בטוחה שבשורותי טובות מהקודמות.... X מאוד נלהב כלפייך רגשית ונראה שעוררת בו דברים חדשים, בכלל גרמת לו להתעוררות. אבל! כוונותיו לא ברורות...הירח אינו קלף ברור ומצביע על בלבול נפשי מסויים. בנוסף פתיחת השאלה בחמשה מטבעות יכולה להראות על בעייה כלכלית....(שלך או שלו...משהו כזה עומד על הפרק?). נראה שאת רואה בקשר (כמו שכתבת-התאהבות) כדבר האמיתי, אבל נראה שכדאי לך לקחת את זה כרומן בלבד. רומן קליל ומהנה. אם לא תראי את הקשר כקליל, נראה שבחצי השנה הקרובה צפויים הרבה שינויים והחלטות פזיזות, כשעשר חרבות (במיקום "עלי לדעת") מסמנים שתסבלי שם בחו"ל. אני אישית הייתי מציעה לך לבדוק טוב טוב, ועוד יותר טוב את הדברים לפני שאת קופצת למים. מי הוא? מה מצבו הכלכלי? האם הוא כנה איתך לחלוטין בכל מה שסיפר לך? צר לי
אך כך אני רואה את הפרישה.... אשמח לשמוע את תגובתך, וגם את דעת הפרשניות המדופלמות בפורום (והפרשנים המדופלמים...סליחה קפוצינו = הי שניכם
).

espreso girl

New member
היי גב ../images/Emo13.gif

ראשית תודה רבה על הפירושים
ובכן- מצבו הכלכלי מצויין. אם היה רמז לבעיות כלכליות בפתיחה הם כנראה בגללי- אני משוחררת דיי טרייה מהצבא כך שכיסיי טרם הספיקו להתמלא
בנוגע אליו- אני בטוחה שהיה כנה בנוגע לכל מה שאמר וזאת גם בגלל שהראה לי "הוכחות" וגם בגלל ש... נו...לא נעים כל כך להודות אבל אמא שלי ביררה עליו קצת
בהתאם להצעותיהם של בלאקאט ויגאל, אקח את הדברים שיקרו בזהירות ואתייחס אליהם בעירבון מוגבל, אחרי הכל- חזקים עד כמה שיהיו הרגשות, ההיכרות היא היכרות של שבוע בלבד. וחוצמזה, בסופו של דבר- הכל פתוח.... אני תמיד אומרת שאף פעם לא ניתן לדעת בוודאות מה יקרה מחר! כנראה שפשוט אצטרך להתאזר בסבלנות ולחכות להתפתחויות

blackcat2

New member
הי אספרסו- הפרשנות שלי../images/Emo42.gif

מה- חמש מטבעות עליי לדעת- עשר חרבות על כוונותיו- ירח ורגשותיו- מלך המטות של X- יום הדין כלפיי- ארבע מטות בחצי שנה הקרובה- שמונה מטות סיכום- שלושה גביעים. אני רוצה להתחיל בקלף 8 מטות, שחזר זו הפעם השניה ובדרכו אומר, כי כרגע לא ניתן לדעת מה יעלה בקשר. 8 מטות הם למעשה חץ הנורה מן הקשת אולם לא ניתן לדעת באם הוא יקלע למטרה הרצויה לך או יחטיא ועל כן אדגיש כי הזמן הינו הכרחי כאן. עליך להוריד את רף הציפיות אחרת את עלולה להתאכזב מאד (10 חרבות). ראי את הקשר עימו כהתנסות מרגשת ומעניינת והשתדלי לא לרוץ קדימה מידי עם המחשבות. מאחר והוא חוזר בעוד זמן מה מומלץ להמשיך לקיים את הקשר לכשישוב ולראות מה את מרגישה. נסי לראות את הקשר כמהנה וכרגע כבלתי מחייב (3 גביעים). הפריסה מעידה על קושי בנתינה ובקבלה (5 מטבעות) ובעיות הנובעות מחוסר ביטחון (הירח) מצד הבחור וזאת בזמן שהוא מציג כלפיך חזות של בחור היודע מה הוא מבקש מעצמו ומה הוא רוצה ממך. מלך המטות המייצג את הבחור יכול להעיד בהחלט על קשר אהבה אימפולסיבי, חסר עכבות ושלא מתחשב באחרים ובסביבה שיכולה להיפגע. ולמרות הכל ...... ניכר כי יש לו כוונות רגשיות כלפיך מה שניבט ב- 4 מטות שמדבר על ניסיון לקדם קשר יציב וקבוע רק שבזמן הנוכחי אני חוששת שיהיה קשה מאד להשיג זאת (נוכח קלפי הפריסה האחרים). אולם יש נקודת אור לענין
קלף יום הדין מעיד על כך שהוא בפתחה של תקופה של פקחון עיניים והבנת המציאות באופן שונה, מה שיכול בהחלט לגרום לאיזה שהיא טרנספורמציה במהלך חצי השנה הקרובה בכל הנוגע לקשר הרומנטי עימך. לסיכום אבקש לומר כי תהיינה בעיות בדרך למימוש הקשר ועליך להיות מפוכחת ולא לשאוף יתר על המידה. המתיני לשעת כושר והישארי עם האצבע על הדופק ובינתיים תהני ממה שיש. במפגש הבא תוכלי להכיר אותו יותר ולראות לאן נושבת הרוח ומה תחושותיך. מה את אומרת? אשמח לשמוע ממך. בי

יגאלרון

New member
שבוע של שיכרון חושים,,,,../images/Emo168.gif

חג שמח ,חברים. א ו ה ב ,,,את כולכם. אספרסו ילדתי,את צריכה להיות מודעת לאפשרות של כישלון בדברים שמתפתחים לאחר שבוע של הכרות,כגון: משיכה לכיוונים מנוגדים בהבנת החיים ובדרך שבו שניכם רוצים לחיות יחד. הולך להיות מהפך גדול בין השבוע הכייפי שבו הייתם וחגגתם,ואפילו שהיו דיבורים מה הלאה,לבין כוונותיו של הבחור שבו פגשת.יש בו הרבה דברים "מוסתרים". אכן,יש לו חלומות ודימיונות כלפייך והם מאוד מבולבלים לו ונתונים ברגשות עזים. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב נוגה הפועל על כדור הארץ בעזרת מזל דגים. נוגה-רגשי מאוד ,נקבי ופסיבי. דגים-רוחני ורגשי מאוד.חשוב לו האושר הפנימי והמשפחה [ יש לציין שמזל דגים חשוב לו מאוד הנאות והרגשה טובה ] כדור הארץ-במקרה זה מדובר על האדם החומרי,ז''א:פה נרקמת אהבה שנובעת משבוע של רגשות תת מודעים לא רציונליים. מה שקרה בקשר הזה תוך שבוע,זה מדחפים בסיסיים ביותר,כגון:רעב,תאווה,וכל הקשור בצד החומרי ביותר {חומר זה לא רק כסף,ממון ורכוש } הכוח הזה שולט בקשר שנרקם בשבוע של שיכרון חושים ואין לומר שזה לא טוב ואסור,נהפוך הוא,לפעמים זו התחלה טובה של שרשרת החיים הזוגיים שבה אנחנו מתחילים לבנות את כל הזוגיות. אבל צריך לשים לב!!!,,,אחרת אנחנו יכולים להיות עבדים ליצרים התת מודעים המופיעים בנו ולוקחים אותנו לצד האפל של האהבה. {נפילה חזקה } סה''כ מדובר בבחור עז נפש ומצליחן שיש ביכולתו ליצור זיווג טוב וכנראה כרזמתי מאוד,אבל אימפולסיבי שכולו אש. ובאש צריכים לדעת להיזהר ולדעת להשתמש היטב,כי אש זה דבר מדהים בתכונותיו הרבות. זהירות ילדה!!!,,,הבחור פורץ קדימה כאש בשדה קוצים. כל הקלפים המדוברים בבחור-רגשותיו של הבחור הם קלפים של אש,כגון: יום הדין-יסוד אש. מלך המטות-אש. ולכן הבחור נמצא עכשיו במין התעוררות בהקשר לזוגיות ולמין {זה מה שעוררת בו } פה מדובר שוב באסטרולוגיה קבלית על כוכב חמה הפועל על כדור הארץ באמצעות מזל האש,ז''א: כתוצאה משבוע של עשיית אהבה,חלים שינויים שנוחתים בפיתאומיות וזה יוצר מצב שבו האדם לא מודע. אספרסו יקירתי! את צריכה להיות יותר מודעת לדבר שקרה לך ולבחון היטב את הכל ביתר זהירות. מדובר בהצלחה זמנית בהחלט ויש צורך לדעת שיתכן לטווח הארוך תצא מזה משהו משותף בזוגיות. חכי בסבלנות להתפתחות!!! תני לבחור להוביל את ההתפתחות הזו כשאת בודקת כל צעד ושעל. כי בתוך החצי השנה הקרובה יהיו דברים שיזוזו קדימה ואכן יהיו התפתחויות. את צריכה להיות מודעת לזה שדברים לפעמים זזים מהר מאוד ואין ביכולתך להשתלט עליהם. לסיכום: מדובר בחגיגה אמיתית שחגגת ,ובחגיגה זו היית אופטימית מאוד ולכן רצוי לתת שוב את הדעת: "האם תוכלי לבסס קשר זוגי"? ויותר מדוייק: "האם הבחור יכול לבסס קשר רגשי"? כאן רצוי להמתין!!! בהצלחה . יגאל רון.

blackcat2

New member
אהלן יגאל../images/Emo140.gif

יפה כתבת ולא בגלל, שבמידת מה, חשבתי כמוך .
שיהיה חג שמח.

למעלה