חג שמח לך חתולי,,,,, יגאל רון
י יגאלרון New member 27/4/04 #20 חג שמח לך חתולי,,,,,../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif יגאל רון
ג גב New member 27/4/04 #21 הי יגאל../images/Emo140.gif נהיניתי מאוד לקרוא את מה שכתבת! וכמו שהחתולה אמרה: ולא בגלל שזה תאם את דברי.... "מיאו...חתולה..." חג שמח!
הי יגאל../images/Emo140.gif נהיניתי מאוד לקרוא את מה שכתבת! וכמו שהחתולה אמרה: ולא בגלל שזה תאם את דברי.... "מיאו...חתולה..." חג שמח!
E espreso girl New member 27/4/04 #22 וואוו יגאל!!! ../images/Emo9.gif ראשית אני ממש רוצה להודות לך על הפירוש! במהלך כל הקריאה יכולתי לחוש עד כמה השקעת בכתיבת הדברים והדבר נעם לי. תודה אכן אט אט הדברים מתבהרים וכפי שהצעת אתה והציעה בלאקאט- יש לקחת את העניין לאט ולבחון את הצעדים בזהירות רבה. אתם מייעצים בצורה נהדרת- המון המון תודה לכם
וואוו יגאל!!! ../images/Emo9.gif ראשית אני ממש רוצה להודות לך על הפירוש! במהלך כל הקריאה יכולתי לחוש עד כמה השקעת בכתיבת הדברים והדבר נעם לי. תודה אכן אט אט הדברים מתבהרים וכפי שהצעת אתה והציעה בלאקאט- יש לקחת את העניין לאט ולבחון את הצעדים בזהירות רבה. אתם מייעצים בצורה נהדרת- המון המון תודה לכם
E espreso girl New member 28/4/04 #29 רק רציתי לומר ש... שמאוד מאוד מאוד כיף להיות כאן איתכם ולשמוע את הפרשנויות שלכם! תודה רבה לכולם