מבקשת עצה דחופה בנוגע לגן

vered4

New member
זה תמיד קל כשזה אצל אחרים, אבל

במקרה הזה אין לך מה להפסיד. המטפלת כבר כועסת עליך, (ושלא יהיו לך אשליות, זה לא יגמר מהר), אז לפחות שגם תחשוש ממך. שתדע שאם את אפילו תחשדי שהיא תעשה משהו לילד שלך, את תנקטי באמצעים. לגבי הגננת, הייתי מנסה להלחיץ אותה, ולהגיד לה שהורים מדברים על המטפלת ואולי כדאי לכנס ישיבת הורים להרגעה והסבר. אם היא לא תסכים, כדאי לעדכן את שאר ההורים. על ידי כך ש"תפתחי" את הענין לשאר ההורים, כמה שיותר הורים ידעו, יהיו יותר משגיחים.

קצת קשה לי להאמין שמנהלת הגן

ממש לא מודעת למטפלת שצועקת על ילדים ברמה שתיארת. ואם היא באמת לא יודעת כלום - איזה מין פיקוח יש לה על הנעשה בגן? אני הייתי מציעה לך באמת לעשות ביקורות פתע, עם ידיעת המטפלות ובלעדיה. אם אפשר, תתצפתי על הגן מנקודה שבה לא רואים אותך, אם יש כזו (על חצר הגן של יובל אפשר לתצפת מחניה סמוכה, ומדי פעם אני עוברת שם עם האוטו בשעות שהם בחוץ ומסתכלת מרחוק מה קורה). והייתי גם אומרת למטפלת בצורה ברורה שהיא על הכוונת שלי ושאם אשמע ולו ברמז שהיא הרימה קול על הבת שלי או התנהגה אליה לא יפה בצורה כלשהי, אני אלך עם העניין הזה גבוה ככל האפשר ורחוק ככל האפשר.

אירית את בהחלט צודקת ../images/Emo45.gif

וטוב עשית שפנית לגננת.. אם המקרה שראית כבר קרה אצל אותה מטפלת אני חושבת שהגננת צריכה לשקול לפטר אותה כמה שיותר מהר בהצלחה בהמשך לא היה לך קך השנה עם גנים...

תפוח עץ

New member
אירית, כבר אמרו לך כמעט הכל

אני מקווה שהכל יסתדר. מרתיח אותי לשמוע דברים כאלה, ומפחידה אותי מאוד המחשבה על שליחת הילד לגן בקרוב. אני יכולה לספר לך מקרה אצל חברתי בגן, שהגננת פיטרה את המטפלת לאחר שהיא שמה לב לאגרסיביות שלה ולדיבור שלה עם הילדים. גננת צריכה להיות עם יד על הדופק בנוגע למטפלות שלה. שיהיה בקלות יותר ואני מחזיקה לכם אצבעות.

למעלה