מבקשת שתקראו, זה חשוב לי מאוד

אופה3

New member
מבקשת שתקראו, זה חשוב לי מאוד

בנות יקרות, מבקשת את סליחתכם מראש, אבל ייתכן ואני אעלם לכם קצת השבוע, אני אחרי טיפול של זריקות, ומחר אני אמורה לקבל זריקה מאוד חשובה, אבל גם מאוד כואבת, והחל מיום שלישי רביעי, אני הולכת להיות מושבתת במיטה מכאבים, אז אני רוצה לאחל לכולכם חג שמח , ותהנו מהחג הנפלא הזה, אני מקווה שאוכל להיות פה, ביום שלישי, זהו יום הולדתי, ואני כבר מצטערת שלא אוכל לחגוג אותו, כי בעלי תכנן איזושהו, ערב עם המשפחה והחברים, אבל המטרה מקדשת את האמצעים, ואם צריך לוותר על מסיבת יום הולדת אחת, למען תינוק חמוד, אז אני מוכנה, אתמול בעלי לקח אותי למסעדה כפיצוי, אבל הכי מעצבן זה שאני אהיה מנותקת ממכם, לכמה ימים, אז מקווה שלא תשכחו אותי ותחזיקו את האצבעות חזק בשבילי, שאולי נקבל מתנה יפה ליום הולדת, איזה תינוק או תינוקת חמודה, אוהבת את כולכם, ומאחלת לכם רק ימים של אושר ואהבה, ממני בקי

dorlim

New member
מחזיקה לך אצבעות

(גם ברגלים, אם צריך
) שהכל ילך חלק ושב"ה תבשרי לנו על ההתפתחות המצופה
בנתיים קחי המון
ים ו
ות ואיחולי חג שמח
וגם איחולי מזל טוב ליום ההולדת
לימור

Aאלינור

New member
אופה יקרה

אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שהחג הזה יביא לכם בשורות טובות. הרוח האופטימית והנחישות שהבעת בהודעה כל כך חשובים. בהצלחה ויום הולדת מאוד שמח. תחזיקי מעמד, אלינור

שמופית

New member
המון מזל טוב ליומולדת ../images/Emo77.gif ../images/Emo48.gif

מאחלת לכם המון הצלחה ומקווה שיעבור בקלות ובלי הרבה כאבים. מחזיקה אצבעות !

אופה3

New member
ללימור, אלינור ושמופית , תודה רבה

תודה על האיחולים, כאבים יהיו, רק אני מקווה שהפעם אהיה יותר חזקה, כי אני מרגישה שאני מוכנה נפשית, ורגשית שיהיה כל טוב ביינתים

שירי71

New member
העלית דמהע בעיניי

אופה יקרה, שיהיה לכם רק טוב תהיי חזקה השבוע הזה, מחזיקה לך אצבעות יש לי תחושה שמוחזקות לך אצבעות כאן מרחבי כל הארץ..
וסתם ברגע של התעלות מוזרה - אולי תדפיסי לך את הדברים מכאן, שנהיה לידך גם כשאת לא קרובה למחשב????

אופה3

New member
שירי, ואת העלת שני דמעות בעיני

ואכן אני אדפיס, כדי שאוכל לקרוא זאת גם שאהיה במיטה, תודה לך, ואני כן מקווה שאוכל לשבת על הכסא מנהלים שבעלולי קנה לי, ואוכל לקרוא ולהשתתף, אז תודה לך

הילית*

New member
אופה יקרה, מאחלת לך שביום ההולדת

הבא תחבקי תינוק/ת בן/ בת 3 חודשים.... שיהיה בהצלחה !!!

danaziv

New member
אופה יקרה!../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתעברי בקלות את התקופה הקרובה ותחשבי רק חיובי. מקווה בשביל שניכם שתיזכו למתנה נפלאה, רק אושר בריאות והמון מזל טוב ליום הולדתך.

אופה3

New member
דנה, בזכותכם אעבור את השבוע הזה

בקלות, אין לך שום מושג, עד כמה מרגש לפתוח את הפורום, ולראות את התגובות שלכם, תודה לך,

nikit1

New member
אחזיק לך אצבעות!../images/Emo140.gif

הרבה הצלחה ,תרגישי טוב והכי חשוב- לא להתייאש! מחזיקה לך אצבעות

אופה3

New member
תודה ניקיט, תודה, לא מתייאשת עדיין

עדיין לא, מקווים רק לטוב, אמן

אופה יקרה

מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שאפשר יומולדת שמח
מאחלת לך שאת היומולדת הבא שלך תחגגי עם תינוק חייכני ומתוק חבוק בזרועותייך
לילך

אופה3

New member
לילך היקרה תודה חמודה,

והלוואי ואוכל להגיע אליך, ונטייל ביחד עם צליל ואופק, רעיון לא? תודה שוב מקרב לב

תמרה*

New member
מחזיקה אצבעות. ../images/Emo50.gif

מקווה שיעבור הכי קל שאפשר, והכי חשוב שיצליח. המטרה מקדשת את האמצעים.

fila

New member
אופה יקרה

אני מתארת לעצמי כמה זה חשוב לך ומאחלת לך שתצליחי הפעם. תשמרי על עצמך
שלך

אופה3

New member
פילה היקרה, תודה, אשמור על עצמי

ואכן את צודקת זה מאוד חשוב לי, תודה

לאופה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה לך את כל האצבעות. המון מזל טוב ליום ההולדת , וב"ה ששנה הבאה תחגגי עם תינוק חמוד ומתוק. מאחלת לך המון הצלחה.

למעלה