מבקשת שתקראו, זה חשוב לי מאוד

אופה3

New member
רויטל יקירתי, תודה רבה לך,

והלוואי ובשנה הבאה באמת נשב על המרפסת עם תינוק חמוד ומתוק, הלוואי

אתי@

New member
המון בהצלחה ../images/Emo24.gif

מבטיחה להחזיק לך אצבעות
בתקווה שהפעם המאמץ יניב פירות... שיהיה לך חג שמח
ויום הולדת שמח
מאחלת לך שתמיד תהיי אופטימית
שלך בהערכה רבה אתי@

אופה3

New member
אתי היקרה, כרגע אני עדיין אופטימית

ואני מאוד מקווה שזה יעזור לי, שיהיה גם לך חג שמח, ותודה

kisses

New member
במון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

מי יתן שתקבלי את כל מבוקשך

סיגל2

New member
לאופה3 שיהיה לך בהצלחה ושבאמת

תקבלי ליום הולדת במתנה תינוק קטן. אני שולחת לך מסר.

Ronnie*

New member
לאופה - מזל טוב ליום ההולדת!

מחזיקה לכם את כל האצבעות ממש חזק! תרגישי טוב!

אופה3

New member
לכולכן, שהצלחתם לעלות דמעות בעיני

אז ככה, ברגעים הקשים האלה, כמה טוב לדעת שאני עוברת הכל איתכם עם המשפחה הוירטואלית שלי, ברגעים, שהחששות והפחדים מכרסמים בליבי, ובשעה שהכאבים מתחילים לתת את אותיתיהם, זה מאוד כייף לדעת שכולכם תומכים ומאחלים מזל טוב, אני מאחלת לכולכם חג שמח, ושיהיה הכי טוב לכולם

אופה3

New member
והנה ההמשך, פשוט השכנה נכנסה

ולא רציתי שתקרא: בשעה כזו, שאני יושבת מול המחשב ופותחת את הדפים, ורואה שההודעה שלי, היתה הראשונה פה בפורום זה, עושה ממש טוב על הלב, לדעת שאנשים זרים שכלל לא מכירים אותי מאחלים ומחזקים את ידי, אתן לא תאמינו עד כמה זה מרגש, אני יושבת עכשיו בכסא, כואבות לי השחלות, ויש לי גם כאב ראש, אבל לא מסוגלת לזוז מהמסך,קוראת שוב ושוב את מה שאתן כתבתן לי, ופשוט עולות לי הדמעות , ואינן מסוגלות להפסיק ולנזול, אני כל כך מתרגשת, ואני ממש מודה לכם על כל התמיכה הזאת, זה פשוט מדהים לראות עד כמה אנו באמת משפחה אחת גדולה, והלוואי וכל הנשואות פה, יחבקו יחד איתי תינוק מדהים במהרה, וכולנו נשב על המרפסת שנה הבאה, ונסחוב בקבוקים של תינוקות וחיתולים, מאחלת לכולכם, שהאהבה תשרור תמיד בביתכם, כי אנשים נפלאים כמוכם, מגיע לכם רק טוב, שהרומנטיקה תמיד תהיה בחלון, והילדים והאור שאיתם יגיע לכולכם במהרה אוהבת אותכם, לא יכולה לעצור הדמעות,אז אני פורשת, חג שמח שוב פעם לכולם בקי

אופה3

New member
אתי תודה, ושוב תודה לכולכם

אתם ממש עשר שיהיה ערב טוב וחג שמח

הילית*

New member
בקי יקרה ! הלוואי, הלוואי ובחודש

הזה זה יקרה. מגיעה לך מתנה כזו נפלאה הלוואי והכאבים האלו ישאו פרי ומהר מאוד תקטרי על בחילות, הקאות, כאבי גב וכו´

למעלה