שי, אני לא מכיר את חבר שלך ולא רוצה להטיל ספק
באמינותו לכן אומר זאת כך: על כל ישראלי\אמריקאי שאתה מכיר שהצליח להפקיד כסף לפוקר באינטרנט
באופן ישיר באמצעות אשראי, אני יכול להביא לך 1,000 שלא הצליחו וזה לא צריך להפתיע אותך בהתחשב בעובדה שיש חוק האוסר זאת באופן מפורש. חוק אשר נכנס לתוקף לפני כחצי שנה בארה"ב (ובישראל עוד לפני זה). החוק מכווון
ונאכף נגד בנקים ומוסדות פיננסים אחרים ואלו לא נוטים לפעול נגד החוק באופן כללי... אפילו לא בישראל
אני מציע שתבדוק עם החבר שלך האם הוא הפקיד את הכסף באופן ישיר לפול טילט או שהשתמש ב"ארנק אלקטרוני" דמויי פייפאל כמו נטלר, קליק2פיי, אנטרו פיי או וואטאבר. ה"ארנקים" האלו צצים להם כמו פטריות אחרי הגשם ולפעמים לוקח זמן לחברות האשראי לחסום אותן, אז כן, לפמים ניתן להפקיד באמצעות אשראי, רק שזה לא ממש באמצעות אשראי באפן ישיר ולא בדיוק "הפקדה בלחיצת כפתור" ולא ממש פשוט ולא כזה נעים שלוקחים לך עמלות מטורפות ועל כך בדיוק היה הריב. האם ניתן עדין להפקיד כסף בקלות או שלא. זה התחיל מהסיפור המעניין של פרקו על החבר הדימיוני שלו שבמשך חודש הפקיד ומשך, משך והפקיד להנאתו והסתיים בוידוי שבעצם הוא בכלל התכוון להעברה בנקאית... וואלה, כנראה שהחבר הדימיוני שלו שלו ממש טחון בכסף הדימיוני שלו שהוא מושך ומפקיד להנאתו ונפרד מ 20-50 דולר בכל הנאה שכזו
אז למה לריב, אתה שואל ? כי כאשר מדובר על עובדות ויש לך טמבל כמו פרקו שלא מספיק שהוא מזיין ת'שכל, הוא עוד מספיק בטוח בעצמו שהוא מעיז לקרוא לי טמבל, קצת קשה להישאר אדיש.