מבקש את עזרת חברי הפורום שיודעים שהחל מיוני

AmitNHB

New member
ניתן לו ע"י בנק מחו"ל או כמו שאמרת, באמת ויזת

קסמים

FrecCo

Active member
איך אומרים,

טמבל מי שעשה אותך. לא שאני חוזר להתווכח עם הקיר שהוא אתה, אבל בגלל שאתה שוב קורא לי שקרן,הנה תשובה גם מאזרח אמריקאי שמסבירה למה אני קורא לך טמבל: http://www.pokerforums.org/general-.../36342-can-american-residents-deposit-ft.html נושא שאין לך ניסיון או מושג בו, נכנסת לכמה אתרים וקראת מידע לא ודאי על חוק שנכנס (למרות שנתתי לך כמעט עשרות לינקים לאתרים שמדברים על אי-בהירות החוק ועל כך שפולטילט מאפשרת לאזרחים אמריקאים להפקיד עדיין) ואתה מעדיף להיאחז בפיסת המידע הלא ודאית שלך משום מה ולקרוא בי שקרן ולהטיח בי האשמות ולהתווכח כמו נמר על משהו שלא היה לך ניסיון מעשי בו למרות שאני אמרתי לך שלי כן. למה? כי אתה וכחן טיפש מאוד שמסרב להפסיד בויכוח בכל מחיר וכי אתה כנראה אדם צר אופקים וצר חשיבה שמסיק מסקנות והשלכות חד-משמעיות ולא ניתנות לערעור בגלל שהוא קרא שיש חוק חדש והוא משוכנע שהוא נאכף ב100 אחוז. מי יתן והתשובה של האמריקאי שמבהרת את כמה שהעניין לא בהיר וזה תלוי בנק/כרטיס או מה שלא יהיה-ומאשרת שזה בהחלט אפשרי להפקיד-תמנע מעוד אנשים תמימים כמוני להיכנס לויכוח עם דביל עקשן חסר היגיון כמוך... עכשיו תגיב לי את התגובה הדמגוגית והאטומה שלך על כך שזה החוק וזה שאמריקאי אחד מצליח זה לא אומר כלום ושהחבר שלי דמיוני ואני משקר, ונסגור עניין

FrecCo

Active member
הו! סוף סוף! אולי זה ישתיק אותך

מי צריך את האמריקאים, ידעתי שיש איפשהו תיעוד של ההפקדות שלי במיוחד בשבילך, מסומנות באדום שתי ההפקדות שעשיתי בויזה של חבר שלי מסוף נובמבר אוווווווווווויייייי כמה אני שמח להשתיק אותך סופסוף. אני כמעט סקרן לשמוע מאיפה תפליץ את הדמגוגיה הבאה שלך על המזל שהיה לי בהפקדה חד פעמית או לא יודע מה תמציא הפעם העיקר שאני שיקרתי והחבר שלי דמיוני לך תיחנק...

AmitNHB

New member
כמו בבלי סודות אומרים: שקרן נשאר שקרן

כמה פעמים אפשר לחזור על זה ? אין שום קשר בין זה שפול טילט "מרשים לך" לבין השאלה האם חברות האשראי ירשו לך . ברור שפול טילט ירשו לך. מה אכפת להם להרשות לך ? הם לא יושבים בארה"ב ולא חייבים דין וחשבון לממשל האמריקאי. אבל הבאת לי תשובה של עוד מישהו ש"חבר" שלו הצליח (מן הסתם דרך איזו גרסה של נטלר\פיי2פליי\אנטרופיי או עם אשראי לא אמריקאי אבל את זה לא טרחת לשאול...) וגם קראת לי שוב דמגוג ושאר ירקות, אז אתה בטוח צודק...
העניין בהיר מאוד למי שאינו טמבל. אי אפשר להפקיד לאתרי פוקר באמצעות ויזה ואתה מוזמן להתקשר לחברת האשראי שלך ולשאול במקום להקריץ לי את היסטוריית שלך ולוהוכיח שוב שאתה סתם שקרן. "ידעתי שיש איפשהו תיעוד של ההפקדות שלי". תגיד, על מי אתה חושב שאתה בא לעבוד
שחקן פוקר מנוסה שכמוך לא יודע איך לשמור היסטוריית ידיים, לא יודע איך למצוא היסטוריית הפקדות. כן ממש קשה ללכת ל cashier וללחוץ על history, הא ? העיקר שאתה בעלייה מתמדת ומוכר כל חודש ומשלים הכנסה מפוקר. בגלל זה הפקדת בנובמבר 70 דולר, נכון ? באמא שלי אתה מפגר.

FrecCo

Active member
"בלה בלה בלה יצאתי טמבל וקשה לי להודות"../images/Emo163.gif

shaywh

New member
אני גם הפקדתי בויזה בזמן האחרון, ישירות לFTP

וחברות האשראי מכירות את קליק2פיי בדיוק כמוך, הן לא נולדו אתמול. מה שכן, זה לא עובד תמיד עם ויזה ולא ברור מה הכלל שקובע אם העסקה תאושר או לא. זה עובד רק לחלק מהאנשים.

AmitNHB

New member
יש מאתיים קליק2פיי -ים שצריך להכיר וזה לא

שהחברות מעסיקות צוותים לזיהוי ה"ארנק האלקטרוני" האחרון.

shaywh

New member
הן לא צריכות

הארנקים האלקטרוניים יוצרים קשר עם חברות האשראי, לא להיפך. שלא לדבר על זה שמעניין את החברות רק הארנקים שמאפשרים הפקדה באתרי הימורים ופוקר.

AmitNHB

New member
הן יוצרות קשר ומבקשות הפקדה של כסף לארנק

ולא מפרטות לאן הכסף יגיע אחר כך, מן הסתם הן גם לא יכלו אליו היו רוצות. זה תלוי ביוזר.

gilnov

New member
אולי כל מי שמצליח להפקיד יפרט איך הוא עשה זאת

ונוכל להבין מה צריך לעשות כדי להפקיד סוף סוף

למעלה