מבקש הפניה לפורום הנכון, תודה.

אודי777

New member
מבקש הפניה לפורום הנכון, תודה.

אשתדל לתמצת את דבריי מראש מתנצל אם ארוכים הם, לפני כ- 3 שנים (2004) עברתי תאונה דרכים עם הורי ואשתי , רכב שנסע באדום פגע ברכב שלנו, הורי נפצעו באורח קשה , ואילו אשתי ואני במצב קל. פנינו לעורך דין ששמח מאוד לקבל את התיק השמן ואף הגיע אלינו הביתה . אציין רק שהרכב שלנו לא היה מבוטח בביטוח צד שלישי ( שווי הרכב 17,000 ) לפני חתימת החוזה מול עורך הדין סיפרתי לו שהרכב שלנו לא היה מבוטח בביטוח צד שלישי אז הוא אמר שהוא יעשה לנו "ג'סטה" (מחווה בעברית ) ויטפל לנו בתיק תביעת הנזיקין כלפי הרכב אך כמובן קודם שבית המשפט ירשיע את הנהג הפוגע ואז עבודתו תהיה קלה יותר . עברו להם כמעט שנתיים מהתאונה והנה הנהג הואשם בבית משפט. התקשרתי לעו"ד שלנו והוא אמר אין שום בעיה תשלח לי את החומר ואטפל בזה. במהלך כל השנה הזאת (מהרשעת הנהג הפוגע ועד היום בערך) הייתי בהתקשרויות עם משרדו, לגבי עניין הרכב, היות וכל הזמן הרגשתי שלא נעשה דבר ואף נאמר לי מפי עורך הדין שהוא בדרך כלל לא מטפל בתיקים כאלו כי זה מהווה לו מטרד וזה כסף קטן והוא עשה לי טובה שהוא מטפל לי בתיק הזה. לפני כ- חודש היתקשר אלי עו"ד ואומר לי " מחכה לך כאן צי'ק מחברת הביטוח על סכום של 11,000 " אמרתי לו סליחה ... אתה לא אומר לי כמה תבענו ? מערערים לא מערערים? להמ הסכום הזה ולא כל סכום שווי הרכב? בקיצור הוא אמר זה הסכום וגם ישנה רשלנות תורמת מהצד שלי וכו... וכמו כן הוא ניקה את שכר הטירחה שמגיע לו. "שכר טירחה ? " אמרתי לו, אתה אמרת שאתה עושה לנו ג'סטה מה קרה ? אציין שכל זמן השיחה (והשיחות קודם לכן) הוא הדגיש לי זהו תיק קטן בשבילו ופשוט כסף קטן, ואף ציין שאני נודניק בכל אופן לשאלתי אני יודע שברגע שלא חתמתי על מסמך שמציין שאני לא אמור לשלם כלום אז אני צריך לשלם שכר טירחה, אך אין כאן ניצול מצידו של עורך הדין ,זילזול וכו...? דבר שני האם יש לי עילה להתלונן כלפיו עקב רמאות פשוט כך, או משהו בסיגנון, תודה מראש ומצטער על אורך הדברים

be_roo

New member
נראה שאתה בפורום הלא נכון

התיק שלך הוא אומנם תיק תעבורה, אבל הבעיה שלך היא מול עורך הדין. פנה לפורום חוק ומשפט (לשכת עורכי הדין היא גם כתובת הגיונית)

למעלה