מבקש סיוע בתירגום לספרדית

alti26

New member
מבקש סיוע בתירגום לספרדית

לקטע אמור להיות מתורגם מעיברית לספרדית אודה לסיוע "בתאריך 29/1/08 תערך בספרד (מדריד ) תחרות הגויה זוהי תחרות פרסי האוסקר הספרדי .אני מעוניין לרכוש או לקבל כרטיס בודד לאירוע זה מטעמים אישיים מאוד רגישים אשמח לקבלת סיוע מהיר ומקיף לפנייתי " זה הניסוח בעיברית אשמח לסיוע בתרגומו יש לציין בספרדית כי הפונה מבין עיברית וישמח לתגובה או מענה בהקדם האפשרי (הפנייה היא לנספח תרבות של שגרירות ספרד) תודה על הנסיון לעזור דודי

s f a r a d i t

New member
הנה התירגום.....

EN LA FECHA 29 DE ENERO DEL 2008 SE LLEVARA A CABO EN MADRID, ESPANA, LA GALA DE LOS PREMIOS 'GOYA' PREMIOS OSCAR DE ESPANA ESTARIA INTERESADO EN ADQUIRIR UN PASAJE PARA UNA PERSONA CON ENTRADA A ESTE EVENTO, ESTE ASUNTO ES MUY PERSONAL E IMPORTANTE PARA MI POR LO TANTO ESPERO A LA BREVEDAD POSIBLE UNA RESPUESTA A MI PEDIDO מקווה שזה מספיק לך ברור

s f a r a d i t

New member
../images/Emo23.gifמאחלת לכולם אהבה חדשה לשנה חדשה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפנוים שבנינו לאלא שיש להם קשר לשמור על אהבה טוב טוב כי היום לא מוציאים את זה בכל פינה

s f a r a d i t

New member
../images/Emo23.gifאני חושבת שפעם הינו יותר פשוטים../images/Emo23.gif

עם פחות דרישות ולכן היה יותר קל היום יש הרבה אינטרסים מעורבים שכבר שחכנו מה מחפשים

maozeitan

New member
הבעיה היא בבחורה הישראלית !

רוצה גבר חתיך עשיר, חכם, רומנטי, שרמנטי שתיהיה לו קריירה מעניינת מכונית חדשה דירה מפוארת ובלה בלה בלה דרישות מפה ועד להודעה חדשה !!! בחו"ל זה ממש לא ככה... הבחורה הישראלית היא תובענית מאד ולכן באמת קשה קשה קשה למצוא משהו היום.

s f a r a d i t

New member
אני מסכימה איתך......

אבל מהצד שלי אני יכולה להגיד לך שהבחורים אותו הדבר רוצים חתיכה, חכמה, עשירה, שתיראה כמו דוגמנית בלה בלה בלה והם לא הסתכלו על המראה ולא שמו לב איך הם נראים ומה ילהם להציאה

אז בגלל זה אין לך חברה ישראלית!

אין לך אף אחד מהתכונות האלה!

maozeitan

New member
אין לי חברה ישראלית כי אני לא גר בישראל אולי?

בקשר לעשיר אני ממש רחוק מזה כי אני מרויח 1300 אירו עלובים. בקשר לחכם אני ממש לא אלא ממוצע לגמרי. בקשר ליפה אני ממש לא יודע כי היופי בעיני המתבונן. בקשר לרכב יש לי כולה פז'ו שגם היא רכב שקיבלתי מהעבודה, קריירה ממש לא מעניינת ובכל זאת אני מכיר אנשים שמרויחים פחות ממני הרבה פחות חכמים לדעתי מכוערים שחבל על הזמן ובכל זאת יש להם חברה ישראלית, ככה שאין קשר !!!

s f a r a d i t

New member
../images/Emo70.gif איפה אתה גר? אתה ישראלי?../images/Emo70.gif

אני רוצה לדעת יותר עליך.......בלי שום כוונה אלה לדעת מי עומד אחרי ההודעות הנחמדות ומשעשעות שלך

כרוני

New member
רק בגלל שזה מעוז אני צוחק מהבדיחה

אבל ברצינות, ויגידו את זה עוד רבים וטובים שיצאו את גבולות ארצנו ונתקלו במנטליות שונה מזו הקיימת בארץ: כל בחורה במדינה הזאת קמה בבוקר וחושבת שהיא הנסיכה D מינימום.... וככזאת היא גם דורשת מהמחזר הפוטנציאלי שיהיה נסיך על סוס לבן... עד שהן (במקרה הרע, כי הרי לא כולן נסיכות) מגיעות לגיל 35 ולא מבינות למה לא התחתנו עדיין.... ומתפשרות על הבחור הראשון שמשדר צמחונות ואפשר יהיה לנהל לו את החיים.

maozeitan

New member
כל הנסיכולות למינהן שקמות בוקר אחד ומגלות שהן

כבר בנות 35 וכבר לא ממש אטרקטיביות כבעבר וגם יש קמטים בפנים וצלוליטיס באזורים מסויימים בעיקר באזור הישבן, ועדיין הן רווקות שלח אותן לישון עם החתולי רחוב !!!

maozeitan

New member
כרוני זה אביר על סוס לבן ולא נסיך לעומת זאת

בספרדית אתה צודק אומרים principe azul שזה הביטוי המקביל לאביר על הסוס הלבן כך או כך שלח את כל הנסיכולות האלה לישון עם דודי דו !!!

כרוני

New member
איזה שרשור מצחיק

בתור אחד שעבר לת"א לאחרונה אני יכול להגיד לך שהבחורה הישראלית החדשה זה לא משהו פשוט להתמודד איתו. בתור אחד שכמעט וסרב לצאת את גבולות ארגנטינה אני יכול להגיד לכם שהבחורה הארגנטינאית זה גם לא משהו שקל להתמודד איתו אבל הרבה יותר קל להתמודד מאשר עם ישראלית. בתור אחד שרק עתה חזר לעולם הרווקות אחרי שנים ארוכות של קשר אני יכול להגיד לכם שאם יש דבר אחד בעולם הזה שהוא תמצית החיים והוא בחינם אז הרי זאת אהבה וככזאת קשה למצוא אותה היום בכל פינה. תהיו אמיתיים, תרשו לעצמכם לאהוב, זה יחזור אליכם כמו בומרנג.

למעלה