מבקש שתקראו

situp

New member
קורא ומחייך

אני קורא ומחייך, כי את כל הדרים אין לי. אין לי אובססיה, יש אהבה גדולה, אני כמעט שנה מתרגל רק פעם בשבוע שעה וחצי ולעתים נדירות אם אני מקבל אפטר אז הולך ךשיעור נוסף- (אני חיל), וזה בסדר מבחינתי כי אני שומר על גחלת... ואין רגשות אשם. לא מתרגל אלים/חזק מדי- להפך, תמיד מרפה בתנוחה, ומודרך ע"י מורה מדולפמת שעוקבת אחרי יותר מכולם ותמיד בודקת ושואלת- יודעת מה היא עושה. ולא עושה המון עמידות רש- למעשה הרבה זמן לא עשיתי :) מאד משתדל לדייק, זה אחד מהעקרונות האישיים שלי באימון- אני מאמין שאין כזה דבר פרט קטן והכל מרכיב את השלם... המון תודה על מה שכתבת, זה תמיד לחזק גם דברים שיודעים!

dharmax

New member
->

1. פעם פעמיים בשבוע של תרגול - אינם כל כך אפקטיים, למרות ש*להזיק* תמיד אפשר. 2. על הדיוק להיות מותאם לאדם אישית. 3. אינני יודע מי זו מורתך, אבל דיפלומה לא מעידה על דבר. יש כמה מורים מפורסמים ונחשבים מסוימים שלדעתי עושים עבודה גרועה ומזיקה. 4. לעיתים עמידת ראש אחת לא טובה - מספיקה כדי לגרום נזק. 5. אתה מתאר בעיה מסוימת - לבעיות יש סיבות. ככה זה. חשוב שתאתר את הסיבה. אולי היא באמת לא קשורה לתרגול, אבל אולי תרגול יעזור מאוד דווקא. ואם כן - זה לא פעם פעמיים בשבוע, אלא יותר כמו חמש עד שבע פעמים בשבוע.

E I NB V 6

New member
../images/Emo61.gifחומר למחשבה

שלום רב במקרה ראיתי את הכותרת בעמוד הראשי לכתבה הזאת וזה קרץ לי אז נכנסתי ...אוקיי אז גם אני עושה יוגע הם מורה פרטית כבר איזה עשרים שעורים בערך...ולפני שבוע ומשהו לא הרגשתי טוב עלה לי החום וחולשה וכמעט לא יכולתי ללכת ...לאחר זאת אושפזתי בבית חולים למשך שבוע ועשו לי את כל הבדיקות האפשריות..לפני שלושה ימים שוחררתי הביתה....אחרי שכל הבדיקות יצאו קינות והרופאים השאירו אותי שבוע בבית חולים ולא מצאו מה יש לי...אני מרגישה יותר טוב עכשיו החום ירד אבל עדיין יש כאבים..וזה גורם לי לחשוב לכיוון היוגה גם לפני זה המחשבות פזלו לכיוון הזה אבל....לא בוודאות זה רק מחזק את העובדה אחרי שקראתי את הכתבה שלך...ובאמת המורה הפרטית שלךי עבדה איתי ממש קשה ואינטנסיבי כנראה שזה העיחר משהו והדליק לי את כל הפרקים ועשה כאבים בגוף...אז זהו גם שיתוף שלי...תודה עינב

למעלה