מגבונים אורגניים מתכלים

Nia11

New member
יש להם אתר או טלפון על האריזה?

אני מאד רוצה לבדוק את החברה הזאת. יש משהו לא הגיוני במחיר, כי בכל העולם מגבונים אקולוגיים עולים הרבה יותר. אם הם הצליחו לפצח את הנוסחה ולעשות משהו אחר, אני מאד אשמח לדעת על כך.

Nia11

New member
וואו, תודה

אני אצור איתם קשר בתחילת השבוע.

Manty

New member
אבל אם את גם ככה משתמשת בחיתולים ר"פ

אז פשוט תכניסי את המטלית המלולכת לשקית עם החיתול המלוכלך..

אמא365

New member
לא הבנת אותי

אני משתמשת בחיתולים רב פעמיים לא חד פעמי. לאחר שאני מחליפה לו אני שמה את החיתול בדלי עד שמכבסת... ואז צריכה לשים את המגבון המלוכלך בשקית ולזרוק לפח - תהליך לא טוב לסביבה!!! עד עכשיו היו לי מגבונים מנייר שאפשר היה לזרוק אותם לאסלה - קניתי אותם מחנות שנסגרה את המגבונים הרגילים מבד משהי הציעה לי לכבס יחד עם החיתולים - נראה לי די מגעיל להשאיר אותם עם הקקי בדלי - ומה אח"כ - הכל נהיה כל כך מסובך... אני מנסה להקל על עצמי את כל התהליך של מעבר מחחיתולים חד פעמיים לרב פעמי ולא לסבך.

Manty

New member
דווקא כן הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

פשוט נתתי לך רעיון של מה עושים בנסיעה לדוגמא. בבית בכלל אין בעיה. אני לא מבינה מה ההבדל בין מטלית מלוכלכת לחיתול עצמו, אבל בכל מקרה, מאחר והמטלית (הרב פעמית) קטנה, שטיפה מהירה תחת הברז תוריד את העיקר והכנסה לדלי עם החיתולים תפתור את עניין הגועל. כמובן שמכבסים אותם יחד ותולים אותם יחד. ממש לא מצליחה להבין פה איך זה יכול להסתבך.

POOH*

New member
מגבונים רגילים לא טוב לזרוק לאסלה...

הם עלולים לעשות סתימה עם הזמן.. POOH

אור גני

New member
אני נמנעת ממגבונים לחים

אני לא קונה אותו. מסתדרת עם בקבוק מים ומגבת. ובבית מסבנת גם...

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif מנצלש"ת לשאלת חיתולים

הגמד בן חודש, ומאז החזרה מבית היולדות אנחנו מחתלים בטוטס-בוטס עם כיסוי של באמיז. עד עכשיו היה מצוין, אבל ברגע שהתחילו הימים החמים מאד הסתבר שהגמד ירש את העור הרגיש שלי, וקיבל פריחה איומה באזור המפשעות ומעל איבר המין (איפה שנוגע החיתול הספוג בשתן). מדובר בפריחה רצינית ממש, שהזדהמה מאד תוך פחות מ-24 שעות (למרות שהחלפנו חיתול בתדירות גבוהה), ומחייבת עכשיו מריחה של משחה אנטיביוטית. הרופאה שראתה את הגמד דווקא התלהבה מזה שאנחנו מחתלים אותו בבד אבל הסבירה שאצלו לא יכול להיות מצב של שתן+זיעה שצמודים לעור כי הוא רגיש מדי. בינתיים עברנו לחיתולים חד פעמיים, כי החומר הסופג (והכימי..) שבהם מרחיק את כל הלחות מהגוף, ואכן יש שיפור. מצד שני, הייתי שמחה לדעת אם תהיה לנו דרך להמשיך לחתל בבד. להוריד את הכיסוי זה לא אופציה, כי הגמד עושה המון פיפי וזה תמיד עובר את החיתול. אני יודעת שקיימים ליינרים מפליס שמרחיקים את הלחות מהגוף, אבל השאלה היא האם הם עושים את זה באותה יעילות כמו החומרים הסופגים שבחד-פעמיים. אני לא יודעת אם הליינרים עשויים מסתם פליס רגיל, אבל ניסינו בבית לשפוך מים על חתיכת פליס והיא עדיין נשארה לחה. אני מחפשת פתרון שישאיר ילד יבש לחלוטין ונטול כימיקלים, אם קיים כזה. אשמח לעזרה מהמחתלים והמחתלות בבד, ותודה מראש

ayala26

New member
הפתרון כנראה אחר ממה שחשבת..

כל עוד עוזבים את התינוק לעשות צרכים בבגדיו הוא יבוא במגע עם צרכיו. ממליצה לחפש חומר בנושא שיטת הקשב בפורום ולתרגל. החלמה מהירה לטוסיק. תיאור קשה

את שיטת הקשב אני מכירה

אבל (ואני יודעת שזו תשובה פופולרית ולא מאד אהובה
) - זה לא ריאלי מבחינתי מכל מיני סיבות. אני בכל מקרה משאירה עכשיו את הגמד כמה שיותר בלי חיתול, אבל זה לא "קשב" אלא פשוט בלי חיתול, וברגע שהוא יהיה נייד יותר זה כבר לא יעבוד. תודה על האיחולים והתשובה המהירה - הטוסיק הולך ומשתפר, אבל את הבעת ההלם על הפרצוף של הרופאה אני אזכור עוד הרבה זמן אחרי שהפריחה תיעלם..

בלי חיתול זה מספיק טוב

לא חייבים להחליט שעושים קשב, אבל ברגע שאת משאירה בלי חיתול התקשורת שלכם סביב ההפרשות עלולה להופיע מעצמה, ראי הוזהרת
מהתאור שלך נשמע שאולי הילד שלך הוא מאלה שיותר רגישים לבד רטוב מאשר לכימיקלים שיש בחיתול חד פעמי, אולי הפתרון האידאלי בשבילכם הוא חיתולים ח"פ אקולוגיים?

Manty

New member
אני גידלתי את שני ילדי הקטנים ללא חיתול

ללא קשב. בחוץ הם היו עם חיתול בד, אך בבית נתתי להם להסתובב ללא חיתול, ופשוט ניקיתי אחריהם. גם לי הקשב לא התאים לדרך האמהות שלי, אך גם חיתולים לא. כמובן שלפעמים התפקשש לי והם כן היו מגיעים לעשות מעל האסלה , אך לא חתרתי לקשב. חתרתי לטוסיק נושם. אני לא ממש ממליצה על "שיטתי" מאחר ומדובר בדרך לא סטרילית בעליל, אבל לנו היא עבדה טוב.

Nia11

New member
במה את מכבסת?

יכול להיות שהבעיה היא בחומרי הכביסה ולא בחיתול וברטיבות שלו.

אבקת כביסה לתינוקות

מסוג "רגיל", לא אקולוגי, כי לא הייתי בטוחה אם האבקות האקולוגיות ידידותיות לעור כמו שהן ידידותיות לסביבה. גם אני חשדתי באבקה, אבל כל הבגדים והמצעים שלו מכובסים באותה אבקה ואין לו פריחה בשום מקום אחר. זו באמת הזדמנות טובה לשאול - אבקות אקולוגיות מסתדרות גם עם עור רגיש?

למעלה