אתה רואה דיזל
יש לנו כל מיני צדדים ועם זאת יתכן שאני גם טועה. אני לא נגד חקר החלל וחקר בכלל, אבל אני נגד חיטוט, נבירה ושיעבוד בשביל הפגת השיעמום ועשיית פוזות. אני נגד תופעות ממאירות. אני נגד תרבות הכסף ההון והקפיטליזם הדורסני. אני נגד פיתוחים תעשייתיים בעלי פוטנציאל שואתי, אני נגד תרבות של פשע, אני נגד הצתעצעות של עלאק מגן העולם כשמתאים לי וכשלא מתאים לי אז לא. אני לא אוהב שוטרים. זה עם שחטף בעיטה בביצים וכל מאווייו להראות שהוא מנצח ושאיש לא יעז לעשות עליו "אבו עלי". עם שמחק תרבויות שלמות כאילו אדון הארץ הוא, כאילו קיבל ירושה מאבא שלו. ששיעבד בני אדם אומללים ברגל גסה. עם שרצח מאות אלפים במכה רק בגלל שיכול היה. עם של וויסקי וסיגרים ומערב פרוע. עם שאנס אדמה לא לו, שמספיקה להכניס את כולנו אלפי פעמים לתוכו ועם זאת חומד את כל העולם. אל תתרשם מהקשרים ההדוקים ביננו זה שהם מאכילים אותנו מידם לא אומר שאנחנו בידיים טובות. זה הכל אינטרסים. תסתכל עלינו למה נהיינו, האם לא כמותם ? תאר לעצמך אדם שלא מעשן מריחואנה אלא אמריקנה, ובאופן כרוני. מה לדעתך הייתה השפעת החומר עליו ? ואני מתכוון לצדדים הרעים. כמובן שבכל רע יש גם טוב. אבל על הטוב לא נדבר עתה. הוא מתייחס רק אל רמת החולי ועל סיכויי ההחלמה. אולי יש להם, אולי יש לנו. באופן אישי אני בעד שבטיות פשוטה ומצומצמת ששומרת על קיומה וקיום כל חבריה ומתוך עצמה. להיות מסביב לאותה מדורה צנועה. אבל ברור לי שאין את זה יותר. היום יש בעירה ענקית ששמה ארה"ב ומסביבה מליארדים שמנסים למצוא לעצמם מקום. כולל אלה שמתנגדים לה בגלוי. הכי מסקרן אותי זה לא מה יקרה לשביט אלא מה יקרה לנו לאחר ש 50 כוכבי התרבות הזו יקרסו אל תוך עצמם. ללא ספק תקופה מדהימה.