מגהדת', תמונות מההופעה של אתמול

M e n s R e a

New member
מגהדת', תמונות מההופעה של אתמול

למי שאמר לי אין מצב שאני אשיג כרטיס: 1.הם אכן נגמרו תוך שעתיים, אבל היו שם מספיק ספסרים שאפשר היה לקנות מהם. 2.לא רק שלא שילמתי על כרטיס, קיבלתי Meet and greet. 3.קבלו תמונות. שתי הראשונות הן להקת החימום השניה. סולנית שווה, חרא של קול.

M e n s R e a

New member
צילמתי גם את החולצה שקניתי בהופעה

חולצה של הטור האחרון. פאקינג 35$, מה זה המחירי תיירים האלה? קרעו אותי

M e n s R e a

New member
קצת רשמים מהיום המדהים הזה

לאמריקאים יש משהו עם לשמור על התור, שכמובן לנו הישראלים אין. הגעתי יחסית באיחור, ראיתי תור ענק, ופשוט עקפתי את כולו. הם אשכרה עומדים בשורה! זה ממש חמוד. המקום עצמו באופן מפתיע לא גדול מהבארבי בהרבה (משהו כמו תחולה של 1,000 אנשים). זה יכול להפתיע למה מגהדת' מופיעה במקום כ"כ קטן יחסית, אבל ראיתי שם גם תמונות מהופעות של U2, קלפטון וכו'. בכל מקרה, המקום די מפואר ויפה יחסית, לא משהו מתחת לרמה. ההופעה: נראה לי שההגדרה ל-Rip off זה 9$ על פחית של באדווייזר. מילא. פחות או יותר אותם השירים שהיו בהופעה בישראל, לא חושב שביצעו אתמול שיר שלא היה בת"א, פרט אולי ל-The system has failed. לדעתי הופעה קצת קצרה יותר מזו של ת"א, התחילה כמובן עם סליפווקר, ונגמרה עם הולי וורס. משהו מפתיע לרעה לגבי הסאונד-היה גרוע מאד לדעתי. רוב ההופעה לא שמעו טוב את דייב, אני הנחתי שזה בעיות טכניות, הוא אמר לקהל שהוא על הפנים (ואכן נראה היה שהוא עלה חולה), אבל שהם לא רצו לבטל. הקהל: יותר עדינים מישראל, אין ספק. די אם אומר שאנשים בשורה השניה עמדו וצילמו את ההופעה, לא לחץ כמו שהיה בארץ. מצד שני, בפוגואים הם חיות, אין ספק. האמריקאים עם המידות XXXL שלהם.

כן הדחיפות פה בארץ היו נוראיות!

אני הייתי בשורה השניה ולא הצלחתי לצלם הרבה כל התמונות שיצאו לא הסתכלתי בכלל מה אני מצלמת וכן, דייב נראה קצת חולה שם בקצת פנים שצילמת..

M e n s R e a

New member
והסבר לתמונה האחרונה

פגשתי את דייב! לדקה בערך, אבל גם זה משהו. אחרי חודשיים של התעלקויות על העוזר של האמרגן שלו, הצלחתי לקבל meet and greet. שזה לא בקסטייג' כמו שחשבתי, אבל זה אומר שאתה פוגש את הלהקה מחוץ לחדר ההלבשה וכזה. מאד רציתי תמונה, והאמת שלא חשבתי בכלל לבקש חתימות, אבל ברגע שהוצאתי את המצלמה המאבטחים אמרו לי שזה אסור. ניסיתי לבקש מדייב, אבל הוא אמר שזה מעכב את התור (סוג של תירוץ ללא להצטלם, אבל לא מפריע לי, זה לגמרי מובן, והוא היה נראה כאמור לא במיטבו אתמול). סיפרתי להם שבאתי מישראל, ושההופעה לפני חודשיים הייתה מדהימה, אחד הלילות היותר מדהימים בחיים שלי. הרגשתי צורך גם לספר לדייב, שהייתי במטאליקה לפני 7 שנים, ואין מה להשוות בין ההופעות. זו אכן הדעה שלי. מטאליקה אומנם הפייבוריטית שלי (את זה לא אמרתי לו) אבל מגהדת' נראית היום טוב יותר על הבמה, אין מה לעשות. הוא לא אמר לי הרבה פרט ל-Thank you, אבל אני חייב לציין שעשה רושם שהוא ממש התאמץ לשמוע מה שאני אומר לו, כי היה רעש מסביב (להקת החימום הראשונה כבר עלתה, וזה לא היה רחוק משם), וכשהוא לא שמע מה אני אומר, הוא קירב את הראש שלי לאוזן שלו. קיצר, ממה שהצלחתי להתרשם-רוק סטאר יחסית נטול אגו.

M e n s R e a

New member
ועוד דבר "קטן"

הדמו הזה שלנו, שלחלקכם יש? אז מאתמול גם לדייב יש אחד. התלבטתי אם להציע לו, זה לא הכי נעים + חששתי שזה ישתמע כאילו שביקשתי להפגש עם הלהקה כדי לקדם את העניינים האישיים שלי, אבל אחרי שראיתי שזה שלפני נתן לו ספר (?) אמרתי-אני הולך על זה. אמרתי לו שאחרי כ"כ הרבה האזנות למוסיקה שלו, יהיה לי כבוד גדול אם הוא יוכל לשמוע אותנו. הוא אמר Sure, נתתי לו את הדיסק, ואז קרה משהו מאד מוזר. הצורה שבה הוא החזיק את הדיסק ואמר לי Thank you, הייתה כאילו שאני אחד הפרונטמנים הכי טובים בהסטוריה של המטאל. מדהים. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.

M e n s R e a

New member
Called the label

they wouldn't help, but they were willing to give me he band's manager. His name is Mark Adleman, and I found out on the net that he works for Azoff Music Management, and got their number through google.

פאקקקקקקקקקקקקק

אני כ"כ, אבל כ"כ מקנא בך, אין לך מושג איך אני אוכל פה את הלב. גם עוד הופעה של מגהדת', גם לדבר עם דייב, וגם שהוא ישמע את החומר שלך. הבן אדם שכתב את רסט אין פיס, שהיה במטאליקה, שומע את החומר שלך, כבוד. אין לי עוד מה להוסיף חוץ מזה שאני מקנא |:

למעלה