תודה, לא יודע אם הוא ישמע, אבל יש לפחות אפשרות כזו.
A AndJusticeForAll New member 28/9/07 #20 לפי איך שתיארת שהוא לקח את זה לא נראה לי שהוא הולך לזרוק את זה לפח ולצחקק. שמע יש שם לפחות פרטים שלך?לך תדע הוא יאהב ויצור איתך קשרXD
לפי איך שתיארת שהוא לקח את זה לא נראה לי שהוא הולך לזרוק את זה לפח ולצחקק. שמע יש שם לפחות פרטים שלך?לך תדע הוא יאהב ויצור איתך קשרXD
M M e n s R e a New member 28/9/07 #27 It is Sorry about the English, I'm not using my uncle's computer
J JumpInTheFire New member 28/9/07 #31 בקטנה, איפה אתה אז? ותעדכן גם לגבי סטיב ואי ופו פייטרס (לגבי שלכם זה מובן מאליו, אז אני אפילו לא מזכירה)
בקטנה, איפה אתה אז? ותעדכן גם לגבי סטיב ואי ופו פייטרס (לגבי שלכם זה מובן מאליו, אז אני אפילו לא מזכירה)
J JumpInTheFire New member 27/9/07 #18 אתה לא יודע אריך אני ירוקה מקנאה עכשיו |: הייתי אומרת "אני שמחה שנהנית", אבל לא! ואוו, איזה כיף לך!! ואיך בסוף השגת את הבקסטייג'? מהבחור ההוא?
אתה לא יודע אריך אני ירוקה מקנאה עכשיו |: הייתי אומרת "אני שמחה שנהנית", אבל לא! ואוו, איזה כיף לך!! ואיך בסוף השגת את הבקסטייג'? מהבחור ההוא?
M Mel7 New member 28/9/07 #19 טלטל, אני מה-זה שמחה בשבילך! ../images/Emo13.gif (כמה שאני לא מתה על דייב, לא'דעת, הוא פשוט מעצבן אותי).
טלטל, אני מה-זה שמחה בשבילך! ../images/Emo13.gif (כמה שאני לא מתה על דייב, לא'דעת, הוא פשוט מעצבן אותי).
M M e n s R e a New member 28/9/07 #29 Thanks, and hey At least Dave does not chase Yamans arround in Sheinkin!
M M e n s R e a New member 30/9/07 #35 אכן הייתה טובה יותר סאונד טוב יותר, במה גדולה יותר, פי שלוש קהל, דייב לא עלה להופיע חולה מת ואני לא הייתי בודד בקהל, אלא שהיו לי שם מלא חברים.
אכן הייתה טובה יותר סאונד טוב יותר, במה גדולה יותר, פי שלוש קהל, דייב לא עלה להופיע חולה מת ואני לא הייתי בודד בקהל, אלא שהיו לי שם מלא חברים.